gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Şub 09, 2008 11:45 am
...DUYURULUR !!!!!!!!!
-İçimizden birisi köşesinde yazılanlardan bir bölümünü buraya almayı uygun gördüm….
Mahmut KÖSEOĞLU;
Beşinci kişi olarak buraya bir yorumda ben gedireyim, iş tam kızışsın. Bu sitenin bana göre amacı çok büyük, dağınık vede %80 dışarda olan köylülerimizi ve köyümüzü tanımak tanıtmaktır. Şimdi bu sayfa söylediğim amaca hizmet ediyormu bence evet.
İlkayın sakıncalarına katılmıyorum değil fakat belli kıstas içinde ben tanıdığım ve resmi bende olan kişileri verebilirim. Koca şür köyü ve dışardakiler örneğin hadı, silantoz ve kamalidan benim tanımadığım (görmüşlüğüm olabilir) saygıdeğer abilerim amcalarım vardır. Onlarıda tanıyan bilen veya yakınları versin bizlerde okuyarak o kişiler hakkında bilgi sahibi olalım.
Fatma nın dediği gibi herkes hazır beklemesin. Hekes elini taşin altına soksunki burası ilgi çeksin amaca hizmet etsin. Sadece yöneticilir kıstasları koysun, kıstaslara uymayanlarıda silsin.
Yoksa öyle ince ince düşünsek o incilmesin bu üzülmesin, suya sabuna tokunmayayım hesabiyla gidersek burada işimiz olmaz. Tabiki suya sabuna terken ahlaka edebi ve site amaçına uygun tavranışlar olması gerekir.Başka tür işlere kalkıştığında burası batar gider.
Muzaffer ALTUNCU;
Evet mademki bu sayfayı ortaya çıkardı Mahmut, o zaman esas yapılması gerekeni ben yazayım da siz ona göre yorum yapın...
Sitemizin en büyük eksiği Resim Albümünün olmaması...Evet renkli resimler albümü var,ama orada daha ziyade manzaralar var ..Esas olması gereken, bir zamanlar vardı ama topluca (o da kaldırıldı) idi,,Diğer siteler bakıyorum;
1-Köylülerimiz,
2-Kaybettiklerimiz,
3-Manzaralar,
Şeklinde bölümleri olan "RESİMLER ALBÜMÜ" var..
Evet acilen sitemize bunun kazandırılması lazım...(Bir ara Osman,düzenleme yapıyoruz-ilavelerle bu bölümü açacağız demişti).
-Her şeyden önce sitemiz bunu kaldıracak durumda mıdır ? Onu da bilemem,,,
-Hatta bu bölüm öyle hazırlanmalıki herkes oraya resim gönderebilmeli,,, O bölümde sadece resim olur,yorum yok...Resmin altına Adı Soyadı yazıldımı tamam...
-Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?
- Bu yapılırsa başka şeye gerek kalmaz....İlkay'ın başta söylediği gibi biri alınır,ötekisi alınmaz durumu da ortadan kalkar...Herkesin resmi orada olmuş olur.. Her isteyen de oraya resim ekleyebilir...
(Böyle bir durum bazı sitelerde var..Demek ki olabilir yani)
.........İLGİLİLERİN BU İŞE EL ATMALARINI BEKLİYORUM................