Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli
Muzaffer Altuncu yazdı:...Maalesef sorduğum soruların cevabını alamadım ama bir soru daha sorayım:
Canlı TV leri seyredemiyorum....Karşıma "Can not Direct Show Player" uyarısı çıkıyor.....
-Show Player istiyor herhalde...Ne yapmalıyım ?
Muzaffer Altuncu yazdı:MSN deki dengesizlik nasıl giderilir ?
Gelen bir dosyayı anlamadan kabul ettiğim için sanırım msn virüslenmiştir.... Bazı dostların verdiği bilgiler doğrultusunda -şifre- mi değiştirmek süretiyle bu sıkıntıdan kurtuldum derken tekrar resimler arasına sızan bir dosyayı açınca aynı durum oldu...Tekrar şifremi değiştirdim ama bu defa düzelmemiş gibi...Çünkü bazı dostlara benim Msn den kendiliğinden bir şeyler gidiyor..O durumda belli oluyor..Zira o anda ben bir şey yapamaz oluyorum..Sonra yine düzeliyor..
Peki bu defa bir tanesi -Format- atmam gerektiğini söyledi..Ama bütün bu işler benim PC değil,misafiri bulunduğum bacanağın PC sinde başıma geldi.. Ben yakında eve döneceğim..Acaba;
-Bu durum benim PC de tekrar eder mi ?
-Ederse ne yapmam lazım ?
-Bu bacanağın PC sinde Msn yi açmayınca birşey olmuyor..Bu PC ye birşey yapmak lazım mı ?
-Bu durumlarda ne yapmak lazım ?
Bilgi verilirse memnun olurum...
Muzaffer Altuncu yazdı:BU HADİSE KENDİ PC DE MEYDANA GELMEMEİŞ OLDUĞUNU SANIRIM BELİRTMİŞTİM...
Yani benim başıma bu olay Bursada bacanağımın PC de geldi...Yarın Gölcük'e döneceğim...Kendi PC de Msn mi açtığım zaman aynı durum olacak elbet..O zaman benim PC de bir şeyler oluşur belki...İşte burasını anlayamıyorum...
Burasını bana birirsi anlatabilir mi ?
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir