gönderen Kamil Şahin » Cum Oca 02, 2009 10:11 pm
Gülten hanım...!!!
İyi akşamlar diliyorum...!!! Malesef sitenin azizliği galiba .Siteye ilk girişte radyo çıkıyor..Sonra şifreyi girince radyo kayboluyor yani çalmıyor..Bunedenle radyoyu dinlemem kesitiye uğradı..Sonra tesadüfen tekera sayfayı ileri geri yapınca radyo çıktı ve haklı olarakda bu gurbet ellerde böyle bir güzelliği sunma zahmetine katlanan biri olarak haklı olarak öyküya va takdira şayansın..Bu nedenle size çok çok teşekkür ediyorum...Siteminde çok yerinde ve haklılık içeriyor...!!!Sizi bu nedenle kutluyor elinize dimağınıza ve yüreğinize sağlık...!!Bir an acaba Gülten'mi...? diye tereddüt ettim vede biryerlerden sağlayını yapınca hemen yazdım..Böyle bir hizmeti bize kadar gönderme zahmetinde bulunduğun için tekrar teşekkür ediyorum...!!
Gelelim isteğime: Benim bilirsiniz geçmiş seneden bir favori tükim var..Ben dağların özellikle KUŞME^'in hastasıyım..!!Eğer Çakıral'dan ''MIROLOYISİ'' ÇALARSAN ÇOK MEMNUN OLACAĞIM...!pEŞİNDENDE BUGÜN DOĞUM GÜNÜ OLAN MUZAFFER ALTUCU İÇİN BEŞKÖYLÜ SAMİDEN''AKITTUĞUM GÖZYAŞI CENAZE SUYUN OLSU''pARÇASINI ÇASLARSAN ÇOK MEMNUN OLACAĞIM...!!
sELAM VE SEVGİLERİMLE...!!!