BAŞKA YOLUMUZ YOK

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzt Oca 22, 2007 10:13 pm

Hasret dediklerin doğru haklısın, bende uzatmayacağım bu sefer. Ama malum kanadı az kalsın ayırıyodun son anda ayırmamışsın iyi oldu diyelim genede. Ama zevkliydi. Zaten ben dahil herkes bi senin gibi bi de İlkay güvercin gibi bakabilseydik sorun olmazdı hiçbirşey. Bu arada daha önce ortak eylem arkadaşım olan cengiz'in de bunca anlatıdan sonra olayı çözmesini sağlaman çok iyi oldu :lol:
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Sal Oca 23, 2007 10:36 am

VAAY BE HASRET ABİ SEN FORUM OLAYINI AŞMIŞSIN :D
YAZIN HARİKAYDI DİYEBİLİRİM :wink:
ÇOK ZEVK ALARAK OKUDUM YAZINI BİLMENİ İSTERİM!!

ELİNE KOLUNA SAĞLIK...!

BU ARADA BÜLENT BEYİN YAZISINDA Kİ İNCE NOKTAYA DA DEİNMEDEN GEÇEMEYECEĞİM!
NE GÜZEL DEDİNİZ ÖYLE;

Nasıl nüfus dairesinde aynı defterdeysek ve sorun olmuyorsa, internet ortamında sorun olmadan bir arada olabiliriz. Ama o defter hepimizin bu dünyadaki ilk ve son adresidir unutmayalım.

HERKES HEMŞERİSİNE HAYRANLIK DUYMAK ZORUNDA DEİL! YAPILMASI GEREKEN SADECE SAYGI DUYMAK!!!!
BUNU AŞTIĞIMIZ GÜN BİR ARADA OLACAĞIZ İNANIYORUM! :wink:

SAYGILARIMLA!!!
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Sal Oca 23, 2007 3:27 pm

CENGİZ BEY ;

BU YAZ MİSAFİRİNİZ OLACAĞIM.MİSAFİR PERVERLİĞİNİZDEN ŞÜPHEM YOKTUR.HEMEN HEMEN TÜM YAZILARI OKUDUM.BÜLENT BEY TARAFINDAN İŞBİRLİKÇİ OLARAK LANSE EDİLMEKTESİN. :D .BİR İŞBİRLİKÇİNİN TARİFİNE GÖRE KEMER SUYU İÇSEM NE OLUR İÇMESEM NE?.KOMARLUK RÜZGARI VURSA NE OLUR VURMASA NE ?.HEM SEN PALESTARLARDA HORON YAPTINDA NE OLDU? BİR RENKLİ TELEVİZYONUN BİLE YOK :D O KADAR PARAGAFA GİTMİŞSİN AMA HAKKINI VEREMEYEREK YAŞAMINI TEK BAŞINA YÜRÜTÜYORSUN.

GEREKİRSE TEK YUMRUK OLURMUŞSUNUZ.YAZILANLARA GÖRE,GEÇMİŞ YILLARDA KÖYÜ BÖLME KONUSUNDA ÖNCÜ BİR ROL ÜSTLENMİŞSİN. :D

SEN ŞİMDİ BENİ DAVET EDİYORSUNYA,ALLAH BİLİR KİMİN BAŞINA BENİ SARACAKSIN.AMA SÖZ YİNEDE GELECEĞİM SEVGİ İNSANI.
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Sal Oca 23, 2007 3:37 pm

Aferum Mehmet Şahin
Duş oni duş

Hasret UYGUN
MOSKOVA
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Sal Oca 23, 2007 5:04 pm

Mehmet şahin adıyla tartışmalara katılan arkadaş 2. bir antika hissi uyandırıyor bende.Yakında iş çözülür diye düşünüyorum.Hasret yine herzaman ki uslubuyla yazısını yazdı.Bende bu uşağı kırdık, yüzüne nasıl bakacağız düşünürken hiç de kızgın olmadığını anladım.Ama bir alacağım olduğunu da umarım unutmamıştır.Trabzonspor u geçtiğimiz yıl tartışırken yorumlarımı eleştirmişti.Merak ediyorum bu son duruma ne der.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Oca 23, 2007 5:53 pm

Mehmet Şahin bey belli ki siteye renk katacak yeni bir antikasın. Antikanın yerini doldurabilmen bayağı zor olacak sanırım. Sana kolaylıklar dilerim. Ama antika kimseyi birbirine düşürmedi ona göre. Zate millet kırılıp, küsmek için sebeb arıyor, bu konulara dikkat lütfen. Ben Cengizi işbirlikçi olarak lanse etmedim, etmemde, zate o tür de bir ilişki bize uymaz. Artı bu şekilde beni de işbirlikçi sıfatına koyacak kadar siteye ve bizlere ısınmış olman şaşırtıcı.Dedesi köyden 80 sene önce çıkmış birinden ziyade yakınımızda birine benziyorsun. Antikanın adresi bellidir istersen biraz staj al ondan.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Sal Oca 23, 2007 5:56 pm

güzel atışır büyüklerimiz biz de hep keyifle izler,güleriz...argo da olur bazen ama asla kalp kırılmaz.Hiç tanımama rağmen ben bile okurken bir an kendimi o kişinin yerine koyduğum zaman üzüldüm.Kalp kırmadan devam eder inşallah bu güzel tartışma
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Sal Oca 23, 2007 6:12 pm

Sevgili Caner, sitede ki yaşından olgun yaklaşımlarınla dikkatimi çekmeye başlamıştın zaten. Merak etmene gerek yok. Bu bir şakadır sanıyorum. Dediğim gibi antikanın işlevini yerine getirebilecekse Mehmet Şahin severek takip ederim kendilerini. Ama bu sayfada yaptığı şakayı kendi adıma uzatmayacağım. Bir sorunda yok ama yine de anlaşılamayan birşey varsa devamını özel mesajla veya telefonla hemen hallederiz.
Bu arada çağrımız da işe yaradı baksana. Köy içinde birlik olalım derken, köyden 70 yıl önce çıkanları bile çekmişiz siteye, köye bile gelecek yıllar üstüne.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Oca 24, 2007 10:33 am

Şahinoğlu kılıklı antika iki :D Kimseyle işbirliği yapmadım sadece yoldaş oldum:D Ama ne öğrendiysekte yanında büyüdüğümüz abilerimizden öğrendik.Yola girdiğim adamı yanlız bırakmam bu konudada kimseyle tartışmam.Buyur gel zaten geleceksin biliyorum.Ama bakta ay sonuna denk getirme :) Televizyonumda var buzdolabında hatta ikitane çekyatta aldım :)Ben horonu spor olsun diye yaptım. :)Hakkınıda veriyorum hadi itiraf et.Paragafa gittim ama adı üstüne sohbet muhabbete yani anlayacağın zamanında biz treni kaçırtık. :) Yanlız gezmeyide herkese öneririm desemde inanma :) Ama haklısın hayatımda en büyük hayal kırıklığını en can bildiğim arkadaşlardan yaşadım.Sevgi adamı olmakta bir ayrıcalıktır. Bu sade bana ait bir özellik değil.Buyur gel eğer büyük şeyh müsaade eder kurulda onaylarsa senide Aşk ve Sevgi tarikatımıza murit olarak alalım ama bunun sözünü veremiyom kurul karar verir :)Muhtemelen yazın geleceksin ve görneklerden başlayıp soğanlı dağında son bulan bazı testlerden, denemelerden geçmen gerekiyo. Bunuda 1000 metre üzeri yüksek kurulu var onlar yapıyor. Bende bu kurulda bir muridul muhkem olarak görev alıyorum umarım sende başarır aramıza katılırsın.Bizim tarikat ekibi hayatında ettiği hiçbir işten pişmanlık duymayan bir ekiptir.Ben ve diğer saygın muritler pişman olacağımız işi yapmayız.Bizler herkesi seviyoruz büyük şeyh herkesi sevgiyle kucaklar.Sen çok yaşa büyük şeyh :)
En son Cengiz Selimoğlu tarafından Prş Oca 25, 2007 8:13 am tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Oca 24, 2007 2:21 pm

Bülent abime teşekkür eder,cengiz abimi de youtube dışında bir platformda canlı olarak dinlemeyi çok istediğimi belirtirim..Takibe devam.İyi muhabbetler :)
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Prş Oca 25, 2007 8:31 am

Bu arada şahinoğlu kılıklı antika iki sevgili bülent beni işbirlikçi olarak lanse etmedi.Bence senin gözlerinde seçemiyo artık yada okuduklarını anlamıyorsun.Benden ortak eylem arkadaşım olarak söz etti.Haklı olduğuna inandığım adamla beraber olmak en doğal hakkım sanırım.Bu süre zarfında bülent in haklılığından hiç şüphem olmadı.Şunuda bil neyazarsan yaz dostlarımla aramı açma şansın hiç yok.İnsanlar bazen boş bulunup yanlış şeylerde yazabilir.Arkadaşlarını istemedende olsa üzebilir.Bunu bende yaptım bir dönemler, çok sevdiğim ilkay abimi hemde sanal ortamda kırdım.Ama bizler birbirimizi iyi tanırız.Bilirizki bizler aynı havayı soluduk aynı toprakların hamuruyla yoğrulduk ve sebep ne olursa olsun isteyerek birbirimizi üzemeyiz.Bizler birbirimizi seviyoruz.Bakarsın bir gün seninlede yoldaş oluruz bellimi olur.Eğriceses ola esana bal eğaboğumesde kayna dibo miles.Der de naleğose Harharika ayes luliyes meftas.Andama na ğorevumeste esi ela soyanim der lağa emorfo luliyas neftame.Eborisce ğorevis askruğose kemençe :)Bu arada sevgili caner kardeşim buraya geldiğinde istediğin zaman sana canlı canlı türkü okurum sen yeterki gel
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Bahattin Özen » Prş Oca 25, 2007 9:43 am

cengiz türkçe yazsana anlamiyom rumca :lol:
Bahattin Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Esra Selcuk Kazancı » Prş Oca 25, 2007 12:44 pm

YAA BENDE HASRET ABİ GİBİ KİMİN HANGİ YAZISINA YORUM YAPSAM ŞAŞIRDIM :D AMA TEK KELİME YETERLİ BENCE HERKES HARİKA DUYGULARLA DÖKÜYOR BEYNİNDEN VE YÜREĞİNDEN GEÇENLERİ BURADA!
TAKİP ETMEKTEN ÇOK ZEVK ALDIM UMARIM HERŞEY GÜZEL OLUR!! :wink:

CANER Bİ SENLE BEN YABANCI KALICAZ SANIRIM RUMCA MUHABBETE :lol:
Kullanıcı avatarı
Esra Selcuk Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: ESRA SELÇUK

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Prş Oca 25, 2007 4:18 pm

sorma ya....esi bole omorfoyse biliyorum bi tek o da "çok güzelsin" demek işe yarıyor bazen :D
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Cum Oca 26, 2007 2:37 pm

iki espri yapalım dedik.herhalde haddimi aşmışım özür dilerim.
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir