Şahinoğlu kılıklı antika iki

Kimseyle işbirliği yapmadım sadece yoldaş oldum:D Ama ne öğrendiysekte yanında büyüdüğümüz abilerimizden öğrendik.Yola girdiğim adamı yanlız bırakmam bu konudada kimseyle tartışmam.Buyur gel zaten geleceksin biliyorum.Ama bakta ay sonuna denk getirme

Televizyonumda var buzdolabında hatta ikitane çekyatta aldım

Ben horonu spor olsun diye yaptım.

Hakkınıda veriyorum hadi itiraf et.Paragafa gittim ama adı üstüne sohbet muhabbete yani anlayacağın zamanında biz treni kaçırtık.

Yanlız gezmeyide herkese öneririm desemde inanma

Ama haklısın hayatımda en büyük hayal kırıklığını en can bildiğim arkadaşlardan yaşadım.Sevgi adamı olmakta bir ayrıcalıktır. Bu sade bana ait bir özellik değil.Buyur gel eğer büyük şeyh müsaade eder kurulda onaylarsa senide Aşk ve Sevgi tarikatımıza murit olarak alalım ama bunun sözünü veremiyom kurul karar verir

Muhtemelen yazın geleceksin ve görneklerden başlayıp soğanlı dağında son bulan bazı testlerden, denemelerden geçmen gerekiyo. Bunuda 1000 metre üzeri yüksek kurulu var onlar yapıyor. Bende bu kurulda bir muridul muhkem olarak görev alıyorum umarım sende başarır aramıza katılırsın.Bizim tarikat ekibi hayatında ettiği hiçbir işten pişmanlık duymayan bir ekiptir.Ben ve diğer saygın muritler pişman olacağımız işi yapmayız.Bizler herkesi seviyoruz büyük şeyh herkesi sevgiyle kucaklar.Sen çok yaşa büyük şeyh