SORU-CEVAPLA BİLGİSAYAR-İNTERNET PROBLEMLERİMİZİ ÇÖZELİM !!!

Site ilen ilgili onerilerinizi, tavsiyelerinizi ve isteklerinizi buradan bizimle paylasin...

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Mehmet Aydinli

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Oca 22, 2007 7:31 pm

Nedense bu sayfa ilgi görmedi.Bazı bilgilere ihtiyacımız var.Bilenler bildiklerini bizimle paylaşsalar iyi olacaktı ama neyse,sağlık olsun.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Oca 26, 2007 5:05 pm

BU KONUYU BİLEN LÜTFEN CEVAP VERSİN !!!!!!!!!

BENİM BİLGİSAYARIMDA "Otomatik Güncelleştirme" KAPALI.NE YAPTIYSAM AÇAMADIM.............

"Otomatik Güncelleştirme" yı NASIL AÇABİLİRİM ?????????
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Oca 28, 2007 9:41 pm

BU sayfa ilgi görmedi,sorularım havada kalıyor ama ben yine sorumu soracağım....

SORU:Şu anda sitelere giriyorum ama hiçbir resim açılmış görünmüyor. Bunun sebebi nedir?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Kardaş Ersezer » Prş Şub 08, 2007 2:34 am

muzaffer amca sistemci olmamama rağmen bende elimden geldiğince sorularınıza yardımcı olmaya çalışacagım

otomatik güncelleştirme yi sağlamak için ;

Başlat>Ayarlar >Denetim Masası burdan da eğer görünüyorsa "otomatik güncelleştirme" ikonuna çift tıklayarak gerekli değişikliği yapıyorsunuz. Eğer bu mevcut değilse klasik görünüme geçtikten sonra tekrar deneyin.

Resimler konusunda açıkcası şuan için bir fikrim yok ama hala devam ediyorsa bu sorun, araştırayım sizin için.
Kardaş Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Şub 08, 2007 2:01 pm

Kardaş Ersezer,
İlgin için teşekkürler...Dediğin gibi o sayfaya çook uğradım.Önceleri otomatik güncelleştirmem açıktı.. Bir programı indiremediğim için bana "otomatik güncelleştirmeyi kapat ve öyle indirmeyi dene" dediler. Ben de o zaman çok zor bir şekilde otomatik güncelleştirmeyi kapattım. Ve bir daha da açamadım.

Şimdi o dediğin yere gittiğim zaman bütün yazılar soluk vaziyette.O sayfadaki diğer iki bölüm açık..Sadece otomatik güncelleştirme "kapalı" görünüyor. İşte soluk olan bu yazıları aktif hale getirmek ve otomatik güncelleştirmeyi açmak için yardıma ihtiyacım var.

Bilen varsa bana yol göstersin........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Prş Şub 08, 2007 5:55 pm

muzaffer amca resimler galiba sitelere girince çarpı şeklinde gözüküyor bazen banada olur onun nedeni bildiğim kadarıyla sitedendir resmin içeriği ya silindi yada değişmiştir yada sitede çok resim varsa yüklenmesi beklenir yada resimlerin kb yüksekse yüklenmelerini bekliyiceksin ben böyle biliyorum ama tam bilmiyorum...
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Şub 09, 2007 8:13 pm

Muzaffer Altuncu yazdı:
SORU:Şu anda sitelere giriyorum ama hiçbir resim açılmış görünmüyor. Bunun sebebi nedir?

internet explorer kullanıyorsanız güncellemeler esnasında ayarlar da değişebiliyor.

internet explorer açtıktan sonra üst menü de araçlar*seçeneklere ve oradan da içerik bölümüne girince resimleri göster bölümünün yanına bir tik koymanız çözmenize yardım edecektir.Hala sorun varsa başka şeyler deneriz
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Eyl 12, 2007 11:33 am

Merhaba Sevgili Dostlar;
Ben ve benimkiler için bu sayfa çok önemlidir....Hergün karşılaştığımız problemlerde birbirimize yardımcı olmamız lazım..Biz bilemiyorsak bilen birisi varsa ona sorup, sorulan soruları cevaplandırmada yardıma koşmalıyız.....İnşallah bu sayfa yeniden hizmete girer,diyorum...

-Şu günlerde karşılaştığım problemde yardım istiyorum;
Birçok şeyi yapıyorum elbet...Bazı şeyleri yaparken aşağıdaki yazı ile karşılaşıyorum...Bu ne anlama geliyor ve nasıl hal edeceğim ?

...."mytilus.dll"....bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı....
.........................Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir....

Yardımlarınızı Bekliyor,Teşekkür ederim...............
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Eyl 12, 2007 11:56 am

Muzaffer amca merhaba dunde bu sorununuzu bana msnde anlatmisdiniz, benim bilgisayarin fransizca oldugunu ve bazi kelimleri fransizca olmadigi icin anlamiyorum yazmisdim, kucuk bir arastirma yaptim ve sizin soz ettiginiz mytillus.dll. kullanmis oldugunuz antivirus programinin bir parcasidir fakat bozulmus calismayan bir ektir, onun iicn size buraya verecegim linke tiklayin ve acilacak olan sayfada OPEN YAZAN YERE TIKLAYIN VE PROGRAMINI BILGISAYARINIZA INDIRIN SORUNUNUZ OZAMAN YOK OLUR KOLAY GELSIN..

TIKLAYIN

http://registrysmart.com/download2.php
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 13, 2007 10:44 am

Merhaba Fatma;
İlgin için çok teşekkür ederim...Arşive kaldırılan bu sayfayı tekrar buraya alıp,üyelerin dikkatine sunduğun için...Ayrıca yaşadığım sıkıntıları yok etmede yardımcı olduğun için....Dileğim bu konuda bilgisi olanların burada üyelere yardımda bulunmalarıdır...

Bu defa dediğini yaptığımda programlara indi...Kurduktan sonra araç çubuğuna geldi...Her PC yi açtığımda masa üstüne geliyor,tıklayınca da tarama yapıyor ve bir tablo çıkıyor....

Bunlar tamam da benim sıkıntım hala devam ediyor....

İlgin için tekrar teşekkür ederim.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eyl 14, 2007 10:41 am

Muzaffer amca sizin sorununuzda 2 secenek vardi birisi yukarda yazmis oldugum islemi yapmak..

2 cisi ise bilgisayarinizi format etmek, yoksa sorun devam eder..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Eyl 14, 2007 6:09 pm

Haklısın Fatma,
Format atmak şart oldu,biraz daha devam edelim bakalım.....

Ancak bir soruma cevap alamadım...... O dediğini indirdim,şu an araç çubuğunda....Her PC yi açtığım zaman masaüstüne çıkıyor,ilgili yere tıklayınca tarama yapıyor....Öylemi Fatma ? Neyi tarama yapıyor ,Bu "Registry Smart" ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum Eyl 14, 2007 6:12 pm

muzaffer amca onu bilgisayarinizdan kaldirin hic onemi yok yaptiginin, virus taramasi yapiyor.. Format sart yoksa hep hatalar devam edecek..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Eyl 15, 2007 10:08 am

Teşekkür Fatma,
Dediğin gibi program kaldırılmıştır....Bakalım Formatı atmak ne zaman nasip olur...Yadımların için tekrar teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Eki 02, 2007 9:27 am

-Önemli bir soru: Evinde PC si olan zaman zaman "Format" atmak zorundadır..Bilgisi olmayınca başkalarına muhtaç olacak ya da para ile yaptıracaktır...Eğer A dan Z ye adım adım Format buraya yazılırsa o zaman herkes bu işlemi kimseye muhtaç olmadan yapabilir....

1-CD sini koyduktan sonra atılacak adımlar maddeler halinde yazılırsa,
2-Disk D , Disk C nin ayırımı nasıl yapılacak,
3-Mesela ben Disk C ye format atmak istemiyorum o nasıl olacak,
4-Format sonrası ayrıca yüklenmesi gereken diğer her şey buraya tek tek not edilirse ve nasıl yüklenmesi gerektiği hatırlatılırsa,
5-Kısaca ne yapılacaksa uzun uzun yazılırsa,

-O zaman her üyemiz bu işlemi kendisi yapacak demektir..Bu işlemi tam olarak ,eksiksiz yazabilecek dostlarımızdan birisinin buraya bu işlemleri yazmasını istiyorum...

-İlgilenip yardım edeceklere şimdiden teşekkür ederim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön ÖNERİLER - İSTEKLER.

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir