Gidilmesi ve Görülmesi gereken bir yer daha

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Gidilmesi ve Görülmesi gereken bir yer daha

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Sal Eyl 23, 2008 2:49 pm

İşte görmeniz gereken bir güzellik daha karadenizden.. Borçka - Karagöl.. duyduğuma göre Şavşat kara göl daha güzelmiş ama bu sene oraya gitmek nasiip olmadı.. birdahaki severe inşallah :)

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Bizim uzungöl kadar olmasada güzel işte diyenleri duyar gibiyim .. :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Sal Eyl 23, 2008 10:02 pm

Borçka-Artvin -Şavşat güzergahından Ardahan'a gidip döndüm.Harika yeşillikler ve manzaralar seyrettim.Uzungöl bizim zenginliğimiz amma güneş balçıkla sıvanmaz derler ya.İşte oralarda da çok güzel doğal manzaralar var.Yeşilin en güzel tonları belki de o taraflardadır.Gidip görenler bana hak verecektir.Fırsatımız olsa da ülkemizi yabancılardan önce gezebilsek.Ne yazık ki gezmek şöyle dursun kitaplardan öğrenmek bile bazan olmuyor.Örneğin İstanbulda tarihi ve kültürel zenginliklerimizi görmek gezmek istediğimizde hemen önümüze bir fiyat kataloğu sunuyorlar.Sivil,öğretmen,öğrenci,turist vb.Taşradan İstanbula bir öğretmen hangi imkanlarla gidebilir ve ey yönetenler öğretmene ne veriyorsunuz da sıkılmadan verdiğinizin katlarını hemen isteyip işinize gelirse dercesine yarınlarımızın teminatı olan gençliği yetiştirmelerini talep ediyorsunuz.Eğer ATATÜRK SAĞOLSAYDI SİZE BU YAPTIKLARINIZIN HESABINI SORMAZ MIYDI SANIYORSUNUZ?AB diye yanıp tutuşanlar,avrupada öğretmene verilen maddi ve manevi değeri siz verebilecek misiniz?Yanlış anlaşılmasın siyaset yapmıyorum çünkü sevmem,bu sorunlar yeni değil,ilk değil,son da olmayacak bu gidişle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Eyl 25, 2008 4:34 pm

Harika yerler buralar resimde de olsa bize bu hizmette bulunduğun için teşekkürler Fatma.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Eyl 29, 2008 8:47 pm

evet gerçekten çok güzel yerler doğal ortamın bozulmadığından yola çıkarsak uzungölden daha güzel bir yer diyebiliriz.teşekkürler fatma.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir