EFFEIL KULESINDEN PARIS..

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

EFFEIL KULESINDEN PARIS..

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Kas 14, 2007 12:51 am

Bu hafta sonun Parisde effiel kulsinden sizler icin bir kac resim cektik paylasalim dedik :)

Tour Effeil..

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Stade de France..

Resim

Arc de Triomphe..

Resim
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 14, 2007 10:01 am

:arrow: Teşekkürler Fatma,
Gerci memleketimin verdiği zevki vermiyor ama geziyi seven birisi olduğum için oraları resimden de olsa görmek güzel şey...Bir de arada sanıyorum İsmailin de oluşu ayrı bir güzelllik...Bir de seni o güzellikler arasında görmek isterdim tabi...

Avrupaya çok gelmek istiyorum ama bir türlü olmuyor..Yani eyfel kulesinden canlı olarak Parisi kim seyretmek istemez...Oraları kim gezmek istemez... O ayrı ama bütün Fransaya Kuşmeri değişmem o da ayrı...

Tekrar teşekkür,eline sağlık.........................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Çrş Kas 14, 2007 10:18 am

E kız ordaduruyusun dur birdaha yok özleduk yok bilmem ne yazma :D yani denebilecek bir şey yok.bende güya o memleketine özlem çeken bu sitedekiler gibi bişeler yazayım :D Ey gidi paris çocukluk günlerum eyfel kulesunun etrafında ne tebenekler ne moçlar oynaduk ama çok değişti oralarun kıymetini bilun biz gurbetten gelemeyuruk anlayun neler çekeyuruk :D Memleketler içinde bir incidir Paris.Alabildiğince boylu boyunca uzanan betonarma binaları,şehre cennet bahcesi edası veren nehirleriyle.Yüreğimde bir sevdadır paris, hasreti hiç dinmeyen :) buda güya volkan konak parisli türkülerine konu etti orayi
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Çrş Kas 14, 2007 11:40 am

Resim

Bu fotoğraf çok hoşuma gitti.Teşekkürler Fatma abla tüm fotoğraflar için.

Ayrıca cengiz abinin dediği gibi eskiden 2 arkadaş rahatça oturduğumuz Eyfelin kapısına şimdi tek başıma sığamaz oldum.İnsan büyüdükçe yalnız mı kalıyor ne?Memleketler içinde bir güzel memlekettir paris.:D
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Kas 14, 2007 1:02 pm

Ellerine sağlık Fatma. Ne kadar düzenli bir şehir. Bakmaya doyamamışsındır herhalde. Fotoğraflara bakarken 1988 yılında Manisaya gidişimi hatırladım. Eylül sonlarıydı Karadenizin dağını, denizini, yeşilini arkada bırakarak Manisa-Muradiye'ye gitmiştik. Eve girer girmez Yiğenlerimle hemen balkona çıktık. Etrafa bakınca şok geçirdik sanki.
"ğııı bu ne biçim memleket, daği bile yok" dediğimi hatırlıyorum. Gerçektende uzakda bir Spil dağı, arka tarafta yunt dağı. Ama Yunt dağının dağla filan alakası yok ha, bizim burda ona tümsek derler anca. Alıştıklarımızın dışında olunca her şey şehir hiçte güzel gözükmedi gözümüze. Yeşilin yerine saman rengi, dağın denizin yerine ucsuz bucaksız ova olunca güzelim Manisa'ya bile "ğiiii" dedik.
Şimdide Paris düzenli güzel bir şehir ama "ğiiii daği bile yok"
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Kas 14, 2007 2:19 pm

teşekkürler Fatma, tek tek fotoğrafların hepsine aslında yorum yazılabilir ama genel sonucunu yazayım; fotoğraflarınla aklımda olan Paris' e ayrı bir boyut kattınız, elinize sağlık.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Prş Kas 15, 2007 8:50 am

Anlaşıldı bu Paris'de issizlendi bizim köy gibi :D Koca şehirde bir tek İsmail ile çocuklarını gördük.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Havva Gül » Prş Kas 15, 2007 6:51 pm

resimler çok güzel....
Havva Gül
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Kas 15, 2007 7:06 pm

Mimarisi bizim Trabzon'a benzeyur çok düzgün .
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Prş Kas 15, 2007 10:30 pm

Teşekkürler Fatma Abla.Resimler süper ama yorumlar daha süper..Hele Cengiz Abi ve Mehmet Abiye çok güldüm.Süpersiniz...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir