gönderen Özgür Hasan Altuncu » Cum Eyl 01, 2006 9:00 pm
Böylesine güzel anları kaçırdım. Kaçırdım dediğime bakmayın her anında oradaydım. Emeğe saygının bir göstergesi olarak sevgili abim adımı da yazmış çektiğim fotoğraflara, bazı fotoğraflarda bende varım. Özellikle Bülent abim, Ayşegül ablam ve Filiz kardeşim, sanırım siz daha iyi gözlemlemişsinizdir, keyifsizdim. Doyasıya yaşayamadım o güzel anları. Türkü söylemeyi çok severim, söyleyemedim. Bütün kış Horon edeceğim o anı bekledim, Horon edemedim. Söyleyecek çok sözüm, dinleyecek çok şeyim vardı yapamadım. Çok istedim, tat alamadım. Sizi yalnız bırakmamak adına oradaydım. Üşümem bir bahaneydi, aslında sınırlı iznimde bütün kış göremediğim dedemin yanında olmam gerektiği gibi bir vicdan azabıydı bendeki. Yaşandı ve geçti. Şimdi fotoğraflara bakıyorum da, Bülent abimin televizyon habercilerini bile kıskandıracak eşsiz anlatımıyla kaçırdığım o güzel anları yeniden yaşıyorum. Bu arada uykusuz kalmak, çimenler de sabahlamak, biraz da yürümek iyi gelmiş olacak ki, tam 4 kilo verdim. Zayıflamak isteyenlere duyurulur, seneyi kaçırmayın !!!!