FOTOĞRAF VE ANLATIMLARLA 12 AĞUSTOS ETKİNLİĞİMİZ -1-

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzt Ağu 21, 2006 11:51 am

Eskiden her yıl köye ve yayla gitmeyi pek istemezdim Kırıkhanda kalmak bana daha cazip gelirdi. Rahmetli Annem ve Babam beni bırakmazlardı.2 yıldır da gelemiyorum.Geriye baktığımda kendimi çok şanslı hissetmeye başladım.Ana sayfadaki ve senin bu fotoğraflarınla bana yaşatmış olduğunuz keyiften dolayı TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Sevgili Bülent o sigarayı neden dertli dertli çektiğini anlayamadım?
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt Ağu 21, 2006 3:34 pm

Bülent kardeşim senin için nedesemki bilemiyom.Bizim bu ftğ raflardan haberimiz neden olmadı.İnanılmaz yine kopardın bizi çok yaşa emi.Çocukları görünce yıllar öncesine gittim ama bizler onlar kadar şanslı değildik.Onların senin gibi bülent abileri var anılarını ftğ raflarla yaşatacak ama bizim bülent abimiz hiç olmadı doğrusu onları kıskandım.Oturacakları tahtada olsa sandalyeleri var biz sandalyelerde oturmak için ne azarlar işittik.Ftğ raflarda filizin adı var sanırım onun esrleri ftğraflara bakıp yazdıklarını okuyunca gözyaşlarıma hakim olamadım.Ama bizi bizlerden başkası anlamaz nedenini yazmama gerek yok sanırım.Sevdalısı olduğumuz o güzellikleri, bizi bu topraklara bağlayan içtenliği,sevgiyi,kardeşliği ftğraflarında bizimle paylaşıp o tarifsiz duyguları bizlere yaşattığınız için Sen ve seninle yayladan gelen özü güzel yüreği güzel yol arkadaşlarına milyonlarca tşkler.İyiki varsınız
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzt Ağu 21, 2006 7:30 pm

Saat 20 de bizde köye ulaştık.Ailemizle tam özlem gidermeden yola koyulduk.Çünkü 1 yılın emeği nin hasatını yiyecektik.Feğmenoslular olarak tam kadro görneklere çıktık.Ben başkalarının aksine 50-60 kişiye ulaşmamızı başlangıç için mükemmel bir organizasyon olarak gördüm.Ve sabaha kadar uyumadan kalan ender kişilerden biri olduğumuda belirtmek isterim.Sabahın o ilk ışıkları ve tahdoya kadar yürüyüşümüz.Gerisini sormayın.O güzelim çekilen fotorafları yani...Bülentin ve Gökhanın o güzelim ezgilerini hiç unutamayacağım.Neyse bu güzellikleri yaşatan arkadaşlara sonsuz teşekkürler.Ha bu arada A.Kemal AYAN ı elinde "Ferrarisini satan bilge" kitabıyla aramızda görmem mutluluğumu bir kat artırdığını söylemeliyim.Gelecek seneki yürüyüşümüzde tekrar buluşmak üzere...
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Ağu 22, 2006 9:08 am

Resimler süper ellerinize sağlik arkadaşlar, haftaya tatilim son buluyor harika resimlerimiz var onlari sizlerle paylaşacağiz hele evimize sağ selim dönelim, emeği gecen herkese teşekkürler....
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Sal Ağu 22, 2006 12:53 pm

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Serkan Birinci » Sal Ağu 22, 2006 2:56 pm

emeği geçen arkadaşlara teşekkür. devamı olacak sanırım. ilgiyle bekliyoruz.
Serkan Birinci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Güvercin » Sal Ağu 22, 2006 9:03 pm

EVET DEĞERLİ DOSTLAR BENCEDE GÜZEL ORGANİZASYONSUZ ORGANİZASYON OLDU.BÜLENTİN ANLATIMI KADAR DRAMATİK DEĞİLDİ DÜŞÜNCESİNDEYİM.ÖZELLİKLE BEKLENTİ SAFASI.AYRICA BİZE BU İKİ GÜNÜ BİR YIL BOYUNCA YAŞATACAK FOTOGRAFLARI CEKENLERE VE YAYINLAYAN DEĞERLİ ARKATAŞIMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER.
Yılmaz Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Çrş Ağu 23, 2006 10:05 am

Kalabalık olmaması o kadar da önemli değildi.önemli olan orada bulunaların samimi içten davranışlarıydı.yoksa kuru kalabalığında bir anlamı yoktur.organizasyon amacına ulaşmıştır.benim açımdan ise iki gün rüya gibiydi.bir başladığı zamanı biliyorum birde bittiği zamanı.inşallah ilerleyen senelerde de havalar hep böyle güzel olur.tüm arkadaşlara sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adem Kahveci » Çrş Ağu 23, 2006 10:48 am

rüya gibi iki gün iki gece,görnek ,sultan murat, kemer ve kuşmer..görnekteki sabah kahvaltısı,harikuladeydi,herkesin kimseye nispet etmeden işin ucundan tutması,bir ailede bile görülemeyecek uyumdu..işte organizasyon..o sıcak ortam beni çok etkiledi..katılan ve emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler...Bülent fotoğraflar gerçekten çok güzel,amatör bir ruhun profesyoneleri kıskandıracak yansımaları..
Kullanıcı avatarı
Adem Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Çrş Ağu 23, 2006 4:04 pm

organizasyonda emeği geçenlere teşekkürler. geçte olsa katılabildiğim için ne mutlu olsun bana. seneye tekrar görüşmek dileğiyle...
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Ağu 26, 2006 12:40 pm

çok güzel bir çalışma gerçekten çok tşk ederim kndi adıma herşey için
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Özgür Hasan Altuncu » Cum Eyl 01, 2006 9:00 pm

Böylesine güzel anları kaçırdım. Kaçırdım dediğime bakmayın her anında oradaydım. Emeğe saygının bir göstergesi olarak sevgili abim adımı da yazmış çektiğim fotoğraflara, bazı fotoğraflarda bende varım. Özellikle Bülent abim, Ayşegül ablam ve Filiz kardeşim, sanırım siz daha iyi gözlemlemişsinizdir, keyifsizdim. Doyasıya yaşayamadım o güzel anları. Türkü söylemeyi çok severim, söyleyemedim. Bütün kış Horon edeceğim o anı bekledim, Horon edemedim. Söyleyecek çok sözüm, dinleyecek çok şeyim vardı yapamadım. Çok istedim, tat alamadım. Sizi yalnız bırakmamak adına oradaydım. Üşümem bir bahaneydi, aslında sınırlı iznimde bütün kış göremediğim dedemin yanında olmam gerektiği gibi bir vicdan azabıydı bendeki. Yaşandı ve geçti. Şimdi fotoğraflara bakıyorum da, Bülent abimin televizyon habercilerini bile kıskandıracak eşsiz anlatımıyla kaçırdığım o güzel anları yeniden yaşıyorum. Bu arada uykusuz kalmak, çimenler de sabahlamak, biraz da yürümek iyi gelmiş olacak ki, tam 4 kilo verdim. Zayıflamak isteyenlere duyurulur, seneyi kaçırmayın !!!!
Kullanıcı avatarı
Özgür Hasan Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 21, 2006 12:08 pm

....Evet Özgür Hasan çok haklısın.Ben de o güzel anları kaçırdığıma çok üzülüyorum.Ama geçen zamanı geri getirmek mümkün değil.Dilerim böyle günleri bir daha kaçırmam.

....Yazılanlar ne güzel,resimler ne güzel,hepsinden önemlisi o hatıralar çok çok güzel.Ne yazık ki kaçırmışız.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Eyl 21, 2006 12:18 pm

......Kuşmer şenlikleriyle ilgili resim albümünü resimler bölümüne koyarsanız ve yılını da yazarsanız çok iyi olur.Ancak herkesin çektiği bütün resimler konmalı....

....İyi bir belge olur...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt Eki 02, 2006 2:49 pm

Eeeee, haniya resimler, hani Bülent'in yazıları? Kopya almamıştım ben henüz :-(
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki