Baştan Aşağa Şur (2007 Kurban bayramında)

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

Mesajgönderen Engin Aydin Kuzu » Sal Oca 08, 2008 6:49 pm

Abi Eline sağlık bu emeğinizden dolayı. Çok güzel resimler.
Engin Aydin Kuzu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Çrş Oca 09, 2008 11:28 am

Abi eline sağlık müthiş görüntüler,eline yüreğine sağlık.Bidaha abi yolun düşerse bizim oralara aklında olsun en güzel hadi ve kamali resimlerini bizim evin çatısından çekebilirisin.
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Oca 09, 2008 10:53 pm

Dilek'e , Hüseyin'e, Engin'e ve Yahya'ya bende teşekkürlerimi iletmek isterim. Ayrıca Yahya nın evlerinin çatısını stüdyo olarak açmak teklifi hoşuma gitti, artık yaza kesin denerim
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Oca 09, 2008 11:15 pm

Dr.Bülent,bu sayfa ne kadar ilgi gördü farkındasın değil mi ?
Demek ki bu insanların köy hasreti var ve de bu hasretlik hiç bitmeyecek gibi,,,, O zaman sen bu sayfaya köyle ilgili resimleri atmaya devam et...

-Kış
-İlkbahar
-Yaz
-Sonbahar

Her mevsim ayrı ayrı güzeldir benim memleketim !!!!!!!!!
-4 Mevsim resimler bu sayfada olsun,diyorum........................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Cmt Oca 26, 2008 6:39 pm

Valla fotoğraflara diyecek yok Bülent, hepsi bir birinden güzel ama sana diyecek iki lafım var;
1-Ellerine sağlık, yine harikalar yaratmışsın.
2-..........(Bunu biraz düşün istersen, bunca zamanda niye yorum yazmadığımı da)

Sağlıcakla kal, makinan hep elinde olsun....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Oca 26, 2008 8:23 pm

Sevgi (Ayşe Selçuk), kamaliyi ihmal edecek değildim tabi ki ama bayramın ilk günü hadidan üst yoldan fosiyaya yürüdük o hattı fotoğrafladım döndüğümde akşam çoktan olmuştu, ikinci günse fazla zamanım yoktu Hadidan yukarı anabodomoya doğru yürüdüm dönüşte kamalida duracak zamanım bile yoktu trabzona işe yetişmem gerekiyordu. Köye çıktığım günse zaten akşamdı. Özürümü kabul edersiniz heralde tüm Kamali komşuları. Telafisi bu bölüme ekleme yapılarak giderilecektir ( ilk köye gitme fırsatı olduğunda tabi, fakat pek yakında olur sanmıyorum çünkü tayinim Van Erciş e çıktı 10 güne kadar oraya gidip işe başlayacağım.)
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

yorum

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş Şub 27, 2008 2:47 pm

Sevgilli Bulent: yazilarini keyf alarak takip ediyorum.Duygularini,dusuncelerini muthis yorum gucun ve yeteneginle harmanlayip,yaziya donustururken kullandigin nefis Turkce ve net ifadeler farkliligini ortaya koyuyor.Bu turlu siradisi yazilari cogu platformda bulamazken senin koyunle severek paylastigin bilgilerin gercekten bu siteye farkli bir renk getirmis.Ozellikle de yazilarinla butunlesen, konulara romansal bir icerik katan,cogu profosyoneli kiskandiracak , nitelikteki fotograflarin da anlatimi mukemmel boyutlara getiriyor.Boylesi surukleyci yazilarla sanirim Sahinkaya'ya olan sorumlulugunu da layiki ile yerine getiriyorsun.Bilgisayarimda olusan bir sorun nedenliyle sana yanit firsatim olmamisti gecikmis de olsa 20.000 bin km uzaktan yazilarini ilgiyle takip ettigimi ve seni gonulden tebrik ettigimi belirtmek istedim.Eline,gonlune,beynine saglik sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Mar 01, 2008 4:26 pm

Yine Şur Köyünü baştan aşağa iyi bir gezmişim eline sağlik Yeyenim kulaklarını cınlatmışım duydunmu...........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Ara 01, 2008 6:53 pm

demek ki ben geç kaldım tebrik ve teşekküre... anlının çatından öpüldün
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Kırmaz » Sal Ara 02, 2008 10:51 am

Bülen abiye bu footoğraflar için teşekkür ederim. Fakat benim en çok dikkatimi çeken eski yapılmış olan evlerle yenilerin arasındaki fark eski evlere bakınca insana bir huzur geliyor nedense bu evlerin yakından fotoğraflarını çekip bir arşiv oluşturmak gerek çünkü ilerde bu evlere çok hasret kalacağız gibi geliyor bana.Oralarda uzun zamanım olsada bu düşüncemi yerine getirebilsem belkide meslek açısından bende böyle bir düşünce oldu fakat sanırım buna herkes katılacaktır.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Çınar » Cum Ara 19, 2008 9:00 am

Ne kadar teşekkür etsek azdır. Harcanılan zaman, emek çok. Bülent hocanın sanırım tek kazancı insanların mutluluk duygularıyla yazdıkları mesajları okurken aldığı hazdır. Selamlar...
Kullanıcı avatarı
Murat Çınar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlhan Köseoğlu » Cum Ara 19, 2008 2:33 pm

Abim eline sağlık.Gerçektende cok şahane fotoğraflar cekmissin.Kartpostal gibi.devamını bekliyoruz.
Kullanıcı avatarı
İlhan Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Ara 19, 2008 4:33 pm

Murat o kadar güzel özetlemiş ki yorumlarıyla başlığıma değer herkese çok teşekkür ederim
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir