gönderen Sabri Kahveci » Cum Ağu 31, 2007 9:13 am
11 Ağustos cumartesi akşamı saat 18 civarlarında başlayan eğlenceler 12.30-1.00 arası bitti.Ama gençler eğlenmeye devam etmişti.Akşamın serin olması nedeniyle katılım yüksek oldu.O serin havada herkes de çok rahat oynayabildi.Bu akşamın özellikle olmasını istemiş ve plan programı da ona göre yapmıştık.O arkadaşların bazıları yolun yarısından ayrılmıştı (hiç haber vermeden .ne "biz" nede "öteki" gruptan değiliz diyerek).Herkes yukarıda Sami Ayan arkadaşımıza teşekkür etti(bu arada kendisini tebrik ediyorum çalışmasından ve de dik duruşundan dolayı ).Ama hiç kimse Cengiz Selimoğlu'na teşekkür etmedi.Çadırın ve sahnenin kurulması,ses düzeninin kurulması,müzisyenlerin ayarlanması,yerel yöneticilerin davet edilmesi,Bayburt, Aydıntepe yerel ve kamu yöneticilerinin davet edilmesi(ki bu makamlarına bizzat gidilerek yapılmıştır), Bayburt ,Aydıntepe,lemansuyu.Sultanmurat,Çaykara,Of ,Sürmene de afiş asılması.....
Bu arada hiç anlayamayacağım bir şekilde “şenliği düzenleyen derneğe” teşekkür edilmiş.Yukarıda kim tarafından ve nasıl yapıldığını kısaca anlattım.Derneğin hiçbir şekilde yardımı olmamıştır.Ha geldik para meselesine.(şimdi çok eskilere gitip detaya girmeyeceğim) Bütün bu işleri dernek finanse edecekti.Belli bir kısımı verdiler ama ortada borçlar duruyor.Kulağıma geldiği kadarıyla açılan telefonlara da pek çıkmıyorlar.Yine kulağıma gelen bir iddia daha var ama çok ciddi bir iddia olduğu için kesin emin olmadan yazamayacağım.İnşallah doğru değildir.Zaten bu dernekte dönen bizans oyunları zamanın Bizans’ında bile olmamıştır.Bu arada sayın Nejmi Kurt’u bu anlattıklarımın dışında tutuyorum.O dernekte tanıdığım tek iyi niyetli dürüst kişi odur.
Halbuki biz finans işini de halletmiştik.İsim zikretmeden çeşitli kişi , kurum ve şirketlerden bu iş için finansal destek sözü almıştık.Hem de şenlik tarihinden 2 ay öncesinden.