BU İNSANLAR NEYİ Mİ SEYRETİYOR? ÖZLEDİKLERİNİ!!!!!!

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

BU İNSANLAR NEYİ Mİ SEYRETİYOR? ÖZLEDİKLERİNİ!!!!!!

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Ağu 25, 2007 4:02 pm

KUŞMER ŞENLİKLERİNDE İLK DEFA YAPILAN SLAYT GÖSTERİSİNDE HERKES KAYBETTİĞİ KOMŞUSUNU ,YAKININI ,AKRABASINI ÖZLEDİKLERİNİ VE ÖZLEDİKLERİ ESKİ YAYLAYI TEKRAR TEKRAR SEYRETMEYE DOYAMADI!!!
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
En son Mehmet Aydinli tarafından Cmt Ağu 25, 2007 6:23 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Ağu 25, 2007 4:20 pm

senliklerde yapilmis olan slayt gosterisini seyretiyor :) bildim mi? bilene hediye olarak ne veriyorusunuz? :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Ağu 25, 2007 4:30 pm

FATMA AFERİN BİLDİN :D :D HEDİYENİN ADINI SEN KOY NE İSTERSEN :D :D
SLAYT GÖSTERİSİNİ DE İLERLEYEN GÜNLERDE FORUMA KOYAZCAĞIZ .BİRAZ SABRETİN. :D :D
MB ÇOK YÜKSEK OLDUĞUNDAN HERHALDE BİRAZ DÜZENLEME YAPILMASI GEREKİR.
BUNU DA SAMİDEN RİCA EDECEĞİZ.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Cmt Ağu 25, 2007 4:41 pm

YUKARIDAKİ RESİMLERE YANİ AYNI YERE FOTOĞRAF EKLEMEYE DEVAM EDECEĞİM.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Ağu 25, 2007 4:45 pm

he heee herifi yakaladim oralarda :) hediyemi iyi dusunmem lazim istegimi ona gore soyleyecegim :) resimler cok guzel slayt cdsi bugun elime ulasacak izleyebilecegim :)

Resim
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cmt Ağu 25, 2007 5:52 pm

Sami Ayan a teşekkür eder, bu tarzda gösterimlerin devamını bekleriz. İşlerim nedeniyle o ortamı yaşayamamış olmamdan dolayı üzgünüm. Gelecek şenliklerde elimden gelen katkıyı yapmaya da her zaman hazırım.
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzr Ağu 26, 2007 9:32 am

Az önce indim yayladan...Öncelikle bu şenliği düzenleyen derneğimize ve bu slayt gösterisini hazırlayan Sami abiye teşekkürler.Bu seneki şenliği unutulmaz kılacaktır bu gösteri.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Ağu 26, 2007 11:35 am

Adım adım özlediğimiz şenliklere doğru yol aldığımızı görüyor ve mutlu oluyorum.Buyıl ki şenliklere katılmamakla birlikte adım adım dışardan takip ettim.Yavaş yavaş kendimize has içerikler oluşmaya başladık.Gelecek yıl bunu biraz daha geliştirerek kalıcı hale getirmemiz lazim.Emeği gecen bütün arkadaşlara teşekkürler.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ağu 30, 2007 10:27 am

Bu sayfadakileri bize sunmada emeği geçen herkese teşekkür etmekten başka elimizden birşey gelmez....

Resimler güzel,sanırım slaytlar da güzeldi...Güzel olmayan bizim bu güzelliklerden mahrum oluşumuz....

Ne yapalım bazı şeylere ulaşmak nasiple oluyor.......

İnşallah sağlık olursa gelecek yıllarda nasiplenmek dileğimle......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sabri Kahveci » Cum Ağu 31, 2007 9:13 am

11 Ağustos cumartesi akşamı saat 18 civarlarında başlayan eğlenceler 12.30-1.00 arası bitti.Ama gençler eğlenmeye devam etmişti.Akşamın serin olması nedeniyle katılım yüksek oldu.O serin havada herkes de çok rahat oynayabildi.Bu akşamın özellikle olmasını istemiş ve plan programı da ona göre yapmıştık.O arkadaşların bazıları yolun yarısından ayrılmıştı (hiç haber vermeden .ne "biz" nede "öteki" gruptan değiliz diyerek).Herkes yukarıda Sami Ayan arkadaşımıza teşekkür etti(bu arada kendisini tebrik ediyorum çalışmasından ve de dik duruşundan dolayı ).Ama hiç kimse Cengiz Selimoğlu'na teşekkür etmedi.Çadırın ve sahnenin kurulması,ses düzeninin kurulması,müzisyenlerin ayarlanması,yerel yöneticilerin davet edilmesi,Bayburt, Aydıntepe yerel ve kamu yöneticilerinin davet edilmesi(ki bu makamlarına bizzat gidilerek yapılmıştır), Bayburt ,Aydıntepe,lemansuyu.Sultanmurat,Çaykara,Of ,Sürmene de afiş asılması.....

Bu arada hiç anlayamayacağım bir şekilde “şenliği düzenleyen derneğe” teşekkür edilmiş.Yukarıda kim tarafından ve nasıl yapıldığını kısaca anlattım.Derneğin hiçbir şekilde yardımı olmamıştır.Ha geldik para meselesine.(şimdi çok eskilere gitip detaya girmeyeceğim) Bütün bu işleri dernek finanse edecekti.Belli bir kısımı verdiler ama ortada borçlar duruyor.Kulağıma geldiği kadarıyla açılan telefonlara da pek çıkmıyorlar.Yine kulağıma gelen bir iddia daha var ama çok ciddi bir iddia olduğu için kesin emin olmadan yazamayacağım.İnşallah doğru değildir.Zaten bu dernekte dönen bizans oyunları zamanın Bizans’ında bile olmamıştır.Bu arada sayın Nejmi Kurt’u bu anlattıklarımın dışında tutuyorum.O dernekte tanıdığım tek iyi niyetli dürüst kişi odur.

Halbuki biz finans işini de halletmiştik.İsim zikretmeden çeşitli kişi , kurum ve şirketlerden bu iş için finansal destek sözü almıştık.Hem de şenlik tarihinden 2 ay öncesinden.
Kullanıcı avatarı
Sabri Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Cum Ağu 31, 2007 9:48 am

Sevgili Sabri tşk ler.Yani o şenliğin A sından Z sine herşeyini kimin yaptığını bilenler biliyor buna bu işin hamallığıda dahil organizasyonuda.Birileride tşk etsin diye yapmadım bu işi.Bu arada burdan Özellikle Sami Ayan,Sabri Kahveci,Onay Şahin,Raşit Fuzoğluna,köydeki genç arkadaşlara her konudaki yardımlarından dolayı sonsuz teşekkürler.Özellikle genç kardeşlerim tatil için gelenler, köyde ,yaylada bulunanlar,her türlü eğlencesini bırakıp her işe koşturan o güzel kardeşlerime,ayrıca oralara kadar gelen herkese bizleri yanlız bırakmadıkları içinde sonsuz tşk ler.Borç olayına gelince evet borç kaldı.Dernek onu ödeyecek.Zamanı gelince çok daha şeyleri buradan anasayfadan,Çaykara ilçesinin başka güzel köy sitelerinin anasayfalarından,canlı yayın yapan radyolarından çok daha şeyleri baylaşacağız.Hakeden herkes hakettiğini alacaktır.Necmi hocanın olduğu yerde borç kalmaz sabri sabır edelim
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Özcan Aydınlı » Sal Eyl 04, 2007 3:06 pm

Bu yıl yaylamız şenliklerine katılamamamın üzüntüsünü yaşıyorum.Dışardan gözlemlediğim ve siteden izlediğim kadarı ile hem kendi insanımız hemde yaylamıza şenlik veya tatil için gelen misafirlerimiz organizasyon konusunda gayet memnun olmuşlardır.Ayrıca yapılan organizasyonda yayladi arkadaşlarımızın bir imece anlayışı içinde çalışmaları olaya çok daha fazla manevi haz katmıştır.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu arada Sabri ve Cengiz'in yazılarını okuduktan sonra birazda üzüldüm.Bu kadar güzel bir olaya imza at ama sonunda sıkıntı çek.Olacak şey değil.Baktığımda yazıların 31 ağustosta yazıldığını görüyorum.Bugün ayın 4 ü olmuş.Hala bu yazılara muhatabları veya muhatab olacaklar bir cevap yazamamış.Çok acı gerçekten.
Herkese selamlar....
Kullanıcı avatarı
Özcan Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Şub 16, 2008 1:12 pm

Onlar nereyi seyreterse seyretsin bize böyle güzel resimleri sunmuş olduğun için ben seni izliyorum,izlemeye devam edeceğim,yeterki sen devamını getir,eline sağlik......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir