Sami bey,ilginize teşekkürler.Ben eskisi gibi albümlere bakamıyorum.Bu şekilde geçmiş günleri site ve sizler sayesinde hatırlamış oluyorum.Selam olsun o günlere ve ogünlerin dostluklarına,sevgilerimle...
Altıncı kişiyi nerden bilelim kardaş,,,,,Bilse bilse oradaki beşkişi bilir... Tabiiki başta sen,,,,,O zaman Saminin orada olması düşünülemez herhalde,,,
Fotoğraftaki kişiler şunlardır:
Baş tarafta beyaz gömlekli olan Hasan Şahmutoğlu,yanındaki zayıf arkadaş ben deniz Adnan Ayaz.
Çayır biçenler ise,en arkada olan kişi Muhammet Borzancı,ortada olan kişi Mehmet Nuri Birinci,öndeki ise Muhammet Murutoğlu'dur.
6.kişi için ne yazsam yalan,hatırlayamadım ki.Eeeeeee yaşlılık bağışla üsdatım.Bu nereye benzedi bilir misiniz?Daha önce Mehmet Aydınlı kardeşimiz bir mezar başında merhum iki kişi ile mezarda yatanı sormuştu.Bize fotoğrafı çeken 6.kişiyi belki diğer beş kişi bilebilir,eğer hatırlamıyorlarsa bu da o mezarda yatanı bilmek gibi birşey değil mi,saygılarımla...
Sevgili Naci,inanki başkalarını hatırlayamadım.Siz de olabilirsiniz, bir başkası da.O yıllar biz ruhen hep birlikteydik.Birimizi gören hepimizi görür gibiydi.Şimdi bizlere ne oldu bilmiyorum...
Bu yaz Çaykarada ayaküstü karşılaştığımızda eve gidiyordunuz ve bana da hayde gidelim dediğinizde o eski günleri hatırlayıp aslında çok arzu ettiğim halde malesef gelemyeceğimi belirterek sizlerle vedalaşmıştık.Selam olsun o günlere,o günlerin dostluklarına ve dostlarına.
Merhabalar.
Açıkcası resimdekilerin hepsini tanımıştım.
Ama benim merak ettiğim bir konu kaldı?
Irgat kimin di ve üsteki mezire nerde ve kimin?
Saygılar.
Dayanışma,bir amaca yönelik olarak birliktelik oluşturma, değer vermek ve ortak çalışmaın adıdır.Karşılıklı yardım ve katılım değerleriyle birlikte güçlü dostluk ve kardeşlik bağlarını,duygularını doğurmakta, oluşturmaktadır.
Güçlüklere ,zorluklara birlikte direnişin diğer adıdır .
Bizleri bu duygulardan koparan bütün değişimlere örnek güzel bir tablo daha.
Eline sağlık Sami ,bugünlere ulaştıran sayın Adnan hocayada ço çok teşekkürler.
IRGAT MURUT MUHAMET UN İDİ(hAMDİ) mEZİRE ONLARUN. mURUDUN jAZANKİRANİ. rAMAZAN GÜNÜ İRGAT TOPLAM ON İKİ KİŞİ. aDNAN hATIRLA , mURUDUN ANASI aLTUNA ğALA BİZE MANCA EKMEK YAPTİ DÖNDİ. Murut ıRĞAT ÇAĞIRMAYA iftar öncesi Çaykara da başladı. Temcit'te Ğadi ve Anabodamoda biturdi. Sabah açarken kazankirana çıktuk. Çayırı vurduk döktük aşağqa. Çayır on iki günlük kerendes idi.
Hatırlayanlar yazsun. Tamamlasun