ARTIK BUDA NOSTALJİ

Gecmisimizle ilgili, paylasabileceginiz eski resimleri, burada hep beraber paylasmaya varmisiniz?

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

ARTIK BUDA NOSTALJİ

Mesajgönderen Eylem Altuncu » Prş Ağu 09, 2007 11:33 pm

bu bizim köydeki mahalemiz... yani eski mahalemiz...üç evde altuncuların evi...ama bu evler karşıdan bakıldığında artık böyle gözükmüyo.o yüzden nostalji albümüne ekledim...sanırım köyümüzü beton yığını haline getiren bizler çocuklarımıza bu resimleri gösterdiğimizde ne yaptığımızın farkına varıp birkez daha yaptıklarımızdan utanacağız...suçlu hepimiziz...yaşadığımız doğaya ve anılarımıza saygımız olmadığı için...bu güzellikleri yok edip hala eskiyi özlemle anmak çokda samimi gelmiyo bana...

Resim
Shot at 2007-08-10
Kullanıcı avatarı
Eylem Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Cum Ağu 10, 2007 12:15 am

Bazı şeyler biz istemesekte nostalji oluyor ve bu bölümde yerini alıyor malesef. "Bizim mahallemiz" diyerek yazmışsın Eylem, "bizim evimiz" bile değil ama önce mahallemiz sonra evlerimiz bölündü . Karayemiş sinordur ha :D. Bana sorarsan özlemlerimde çokda samimiyim, daha fazla yoruma gerek yok. (buraya bişey yazmasamda olmazdı)
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Ağu 25, 2007 9:43 pm

Evet alt kısmına da yeni resmini koyarsanız,daha belirkin olur......Ama o eski resim benim için de çok değerli tabi.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Dön NOSTALJIK KARELER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir