gönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Oca 14, 2007 1:41 pm
Osman merhaba...
Siz bu siteyi hep baskalarinin soylemleriylenmi yonetiyorsunuz??Yanlis hatirlamiyorsam bende bu yonetimde yer aliyorum ama kararlar verildiginde hic fikrimiz sorulmuyor, bilgi verilmiyor,burda ugrasan emek veren,herkesin isteklerine kulak veren biz oluyoruz, emeklerimiz bir anda yok oluyor hic bir bilgi verilmeden, yonetici bolumunu sus olarak buraya koymadik, insanlar bana aaa neden sildiniz niye boyle yapiyorsunuz deyince sozleyecek soz bulamamak cok kotu,neyse artik fikrimiz sorulmayacaksa burda bosuna ugrasmiyacagim, forum icerikliginden anlamayanlarin sacma saban dusunceleriyle ilerleyecekse nasil uygun gorurseniz o sekil devamedin, insanlarada lutfen yaptiginiz calismalardan bilgi verin,sayin cengiz selimoglunun sizin actiginiz forum hakkinda basliginizda bana yazi silme konusunda yapmis oldugu elisteriyi cok yanlis buldum,yapmadigim islerden dolayi suclanmaktan yoruldum, kim ne yapiyor bilgileri yazinki herkes bilsin...Fikir alis verisinde bulundugunuz arkadaslarla yonetime devam ediniz...
SAYGILARIMLA..