YUSUF UYSALIN BASLIGI

Sitenin yöneticilerine ait bir bölüm..

YUSUF UYSALIN BASLIGI

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Ağu 13, 2007 11:08 pm

EVET ARKADASLAR YUSUF UYSALIN BASLIGI BIRILERI TARAFINDAN TANISMA KAYNASMADA SILINMIS? KIM VE NEDENLERIYLE ACIKLASIN LUTFEN..

YUSUF BENDEN BILGI BEKLIYOR OZELDEN YAZTIKLARINI PAYLASIYORUM

Kimden: yusufuysal
Kime: Fatma Ozbilgi
Tarih: Pzr Ağu 12, 2007 9:03 pm
Konu: slm
fatma meraba bişiy soracam ya.tanışma ve kaynaşmada benim kişisel tanımım olan topik yok.neden acaba.silindimi.silindiyse nasıl oldu bana bi yardımcı olursan sevinirim.

Kimden: Fatma Ozbilgi
Kime: yusufuysal
Tarih: Pzr Ağu 12, 2007 10:22 pm
Konu: Re: slm
Merhaba yusuf mesajini okuduktan sonra tanismada butun isimleri tek tek iki sefer kontrol ettim gercekten senin adini bende bulamadim...Ne desem bilmiyorum ben kesinlikle silmem vede bunu kim silmis bilemiyecegim, bunu yabanda bilerek boyle birsey yapacagini hic dusunmuyorum, vallah ne desem bos nasil ve kim silmis hic bir fikrim yok, yardimci olayimda nasil? yapabilecegen tek bir sey var oda yeniden kendine bir sayfa acmak, baska yol goremiyorum saygilarimla..

Kimden: yusufuysal
Kime: Fatma Ozbilgi
Tarih: Pts Ağu 13, 2007 7:10 pm
Konu: slm
fatma ilgin için tesekkur ederım ama zannederım ki bu bırı tarafından silindi.kasıtlı olmadı dıycem sadece benım kı neden siliniyo bu da bı muamma.neyse senden isdeğim diğer yönetici arkadaslarla konusup sitenın varsa yedeklerinden bu konuyu halletmenizdir.aksi takdirde bu konuyu mesaj panosuna taşımayı düşünüyodum.önce sorup bilgi almak istedim.

yardımlarını beklıyorum.tesekkurler tekrardan

lutfen bir bilgi verirseniz sevinecegim, 3 kisiyiz burda...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Sal Ağu 14, 2007 12:18 pm

Fatma vallaha benim bir yerden haberim yok .Nasıl silindi bilemem böyle bir şeyin olduğundan da haberim yok .İlk defa burda duyuyorum .
Ben sadece yeni üye oanların yabancı ve çirkin bir web sayfaları ile üye olanları artık nasıl oluyorlarsa onların bir kaç tanesini sildim.
Yoksa tanışma kaynaşmadan veya herhangi bir yerden kesinlikle ve kesinlikle bir şey silmedim.Zaten tanışma kaynaşmaya bek gimiyorum ,sadece argo bir şey yazıldımı diye bazan bakıyorum,sizin gözünüzden kaçmış olabilen bişe varmı diye onları düzeltiyorum .Fakat şu ana kadar tanışma kaynaşmadan bir şey silmiş değilim.
Yanblışlıkla dahi olsa ben sildim derim ,ama yok.Bilirsin kışın öyle başka bir olay oldu ben yanlışlıkla sildim derim .Ama bu konuda kesinlikle bir bilgim yok .
Cuma günü zaten ben yaylaya gittim bugün yani 14.08.2007 yeni geldim.
Şimdilik iyi günler görüşürrüz.
Ama böyle şeyler olabilir,bunlarada anlayış göstermeleri gerekir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Ağu 19, 2007 9:48 pm

Osman birde sen ciksan piyasayada cevap versen bize, sorumluklarinla biraz ilgilensen iyi olacak diyecegim, yusuf hala bekliyor bir cevap bekliyoruz osman cevap verecek olmuyor arkadaslar olmuyor boyle...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Ağu 23, 2007 7:31 pm

Osman bu işi bayağı askıya aldı bu sene Fatma.
Siteden bile haberi yok .Yeni eve taşınmalar ,yeni işler kurma,çocuğu olacak işte böyle işlerle uğraşıyor .Anlayacağın ondan bize bir ara daha fayda yok.Biz istersen yakında yeniden bir yapılanma sürecine girelim :D :D .
Neyse,İişine karışmak gibi olmasında Fatma Yusufun bunu bu kadar büyütmesine gerek yok sanıyorum .Bir cevap istersen kafana göre yaz gönder.
Bir yanlışlık omuştur.Bizim de zamanında isimlerimiz silinmiştir.Yazılarımız silinmiştir.
Osmanın hanımının üyeliğini,babasının üyeliği bile silinmişitir.
Yanlışlıklar oluyor,olmaz değil.
Ama insanlar her şeyin altında bir art niyet aramasınlar.
Fatma sen kendi kafana göre bir cevap yaz gönder.
İstersen ben de yazarım.
Daha önce konuşmuştuk benim bir haberim yok .Fakat suça ortaklıkta edebilirim :D :D Fakat ortada bir suç olduğunu da sanmıyorum .
Şimdilik bu kadar.
güzel ,mutlu,başarılı günler .
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eyl 09, 2007 2:39 pm

HAKLISIN MEHMET OSMAN IYICE KAYIP? GECEN GUN SITEDE GORDUM BASLIGIDA OKUDUGUNU GORDUM AMA MALESEF TENEZUL EDIP BIR YORUM YAZMADI? OLMADI YAKISIK ALMADI? NEYSEEE..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön YÖNETİCİLER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir