EVET ARKADASLAR YUSUF UYSALIN BASLIGI BIRILERI TARAFINDAN TANISMA KAYNASMADA SILINMIS? KIM VE NEDENLERIYLE ACIKLASIN LUTFEN..
YUSUF BENDEN BILGI BEKLIYOR OZELDEN YAZTIKLARINI PAYLASIYORUM
Kimden: yusufuysal
Kime: Fatma Ozbilgi
Tarih: Pzr Ağu 12, 2007 9:03 pm
Konu: slm
fatma meraba bişiy soracam ya.tanışma ve kaynaşmada benim kişisel tanımım olan topik yok.neden acaba.silindimi.silindiyse nasıl oldu bana bi yardımcı olursan sevinirim.
Kimden: Fatma Ozbilgi
Kime: yusufuysal
Tarih: Pzr Ağu 12, 2007 10:22 pm
Konu: Re: slm
Merhaba yusuf mesajini okuduktan sonra tanismada butun isimleri tek tek iki sefer kontrol ettim gercekten senin adini bende bulamadim...Ne desem bilmiyorum ben kesinlikle silmem vede bunu kim silmis bilemiyecegim, bunu yabanda bilerek boyle birsey yapacagini hic dusunmuyorum, vallah ne desem bos nasil ve kim silmis hic bir fikrim yok, yardimci olayimda nasil? yapabilecegen tek bir sey var oda yeniden kendine bir sayfa acmak, baska yol goremiyorum saygilarimla..
Kimden: yusufuysal
Kime: Fatma Ozbilgi
Tarih: Pts Ağu 13, 2007 7:10 pm
Konu: slm
fatma ilgin için tesekkur ederım ama zannederım ki bu bırı tarafından silindi.kasıtlı olmadı dıycem sadece benım kı neden siliniyo bu da bı muamma.neyse senden isdeğim diğer yönetici arkadaslarla konusup sitenın varsa yedeklerinden bu konuyu halletmenizdir.aksi takdirde bu konuyu mesaj panosuna taşımayı düşünüyodum.önce sorup bilgi almak istedim.
yardımlarını beklıyorum.tesekkurler tekrardan
lutfen bir bilgi verirseniz sevinecegim, 3 kisiyiz burda...