IHSAN SAHIN AMCA

Sitenin yöneticilerine ait bir bölüm..

IHSAN SAHIN AMCA

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş Oca 30, 2008 12:00 pm

Mehmet Merhaba Ihsan amca senin sayfana bu mesaji yazmis ve bir kac kisinin ismni boyle site ortasina desifre ederek bunlarda kim demesi bence cok buyuk saygisizlik onun icin senin sayfana yazmis oldugu yaziyi sildim buraya tasidim oku ve ona gore cevap ver ona banada yazdi ben ozelden cevap verdim istersen send eoyle yapki sitede yine bir tartisma cikmasin...

ihsan şahin yazdı:deli oldum ve sen yaşça daha küçük olduğun için sana patlayacağum beni mazur gör.
bu site şurlilarun ise yabancilarun ne işi var burda. deyelumki şur torinidur eyvallah.
lakin paçanlinun burda işi ne
lütfen bir tarama yapınız ve üye olanları inceleyiniz
Mehmet Erdoğan denen şahıs kim? atışma sayfasında bize türkü atıyor.
mehmet ayıp oluyor Vallah.
şemsettin hamsici kim
misafir kim
lütfen bu konu ile ilgilenin. site basitleşmesin. herkesin ayak altı değil ulaşması gereken bir yer olsun
bir tarayın bakalım daha neler var
şur toruni olduklarını söyleyeanler de kimin torunu olduklarını ikametlerini falan yazsınlar
Bu işi halledin lütfen
öpüyorum
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Oca 31, 2008 3:12 pm

Sayın İhsan abim,bize istediğin kadar patlayabilursun hiç kızmayız sen bizim büyüğümüzsün bir isteğin ,bir önerin olduğu zaman, bir terslik gördüğün zaman bize patlayabilursun hiç sorun yok .
Sitedeki üyelerimizin yüzde doksandokuzdan fazlası Şurludur.Toplam bir-iki üyemiz Şur dışından 5-6 üyemizde Şur torunudur.Bunlarda bellidirler hepsini tanıyoruz.Bu kişilerde sitedeki bazı arkadaşlarmız,sizler gibi büyüğümüzün referansı ile iyi niyetli olarak ,kendilerini tanıtarak girmişlerdirler.
Mesela sizin bahsettiğiniz Şemsettin hamsici Başaran Aydınlı'nın kızkardeşinin oğlu yani Muallanın oğlu Şineklidir.Bizim torundur ve Şinekli olarak kendini bilemez Şurlu olarak kendini bilir,babasını da belki biliyorsunuz rahmetli olmuştur,hayatı tamamen İstanbul ve Şur'da gecmektetir.
Mehmet Erdoğandan bahsetmişsiniz yeni üyemizdir.Üyeliği aktif edildiğinde benim haberim yoktu (OLSADA KENDİSİNİ TANITTIKTAN SONRA BENDE OLSAM AKTİF EDERDİM) ,bu ara pc çalışmıyor internete giremiyorum şu anda da işyerinden kısa zamanlık giriyorum.
Mehmet Erdoğan gurbette yaşayan ,memleket hasretliği ve gurbet kahrı çeken Şur torunu bir Çaykaralı büyüğümüzdür.Ben şahsen tanımıyorum .Sitedeki üyelerin hepsini Şurlular dahil olmak üzere tanımak imkanımız yoktur.Sitedeki sıcak ortamı görerek ,çok yakın dostları ve yakınları sayesinde,tevsiyeleri ,referansı ile memeleket hasretliği gidermek için buraya üye olmuştur.Kendisi dediğim gibi kendisini tanıtmış olup Şur torunudur.
Kimlerin torunu olduğunuda yazmıştır.
Zaten yabancı isimle kayıt olanları tanıadığımız insanları referansı olmayan kişileri,ulaşamayacağımız kişileri kesinlikle üye yapmamız söz konusu değildir.Üyelerimizi tekrar tekrar gözden geçiririz yabancı ve tanımadığımız ulaşamayacağımız biri oldumu sileriz.
Mehmet Erdoğan belki sıcak ve samimi atışma oratımında herkesin hoşgörüsüne sığınarak türkülerini yazmıştır.Benim bir bilgim kesinlikle yoktur .
Şurlu olmayan üylerimizi en kısa zamanda tespit etip kendilerinin kim olduklarını söyleyeceğiz.
Merak etmeyin kesinlikle aramızda yabancı yoktur.Şur dışından olan bir kaç üyemiz dediğim gibi bir kaç arkadaşımız veya dostumuz veyahut ta sizin gibi bir büyüğümüz sayesinde referans gösterilerek üyelikleri kabul edilmiştir.
Hepsi sizin bizim çoğusunun yakınlarını büyüğünü tanıdığınız kişilerin torunu,kardeşi,yeğeni vs tir.
Fakat burada kimsenin bir terbiyesizlik yapma şansıda yoktur ve yapamazlar.Hepsinin kim olduğu kimin nesi olduğu bellidir.En küçük bir şeyde gereken uyarı yapılır uymayan en kısa sürede Şurlu dahi olsa silinir gider.Bunun örnekleri vardır.Siteden sildiğimiz ve özür dileyene kadar siteye giremeyecek üyelerimiz vardır.
Burada üye olanların hepsinin kim ve kimin nesi olduğu bellidir.
Meçhul dediğimiz kişi yukarıki Şurdan Aayallardan bir kardeşimizdir.
Misafir dediğimiz kişi aşağıki Şurdan yine bir bayan arkadaşımızdır.
Hepsinin kim olduğu biliniyor.

saygılar hürmetler.

Site Yönetim

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Oca 31, 2008 3:17 pm

BÖYLE BİR YAZI YAZDIM ONA.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Prş Oca 31, 2008 4:26 pm

guzel yazdinda ihsana yada kime neee bu sitede surli olmayan uye olmaz diye bir kural yoktur buraya herkes uye olabilir kimseyede bunun aciklamasini yapmak zorunda deyiliz, cok degerli dostlarim var surli deyiller ama sitede uyeler isim soy isim olduktan sonra kimseye surli deyilsin sitemize uye olmazsiniz diyemeyiz bu kadar alcalmak ve kucuk dusmek hic bir surliya yakismaz, ihsan amca zaten sanki bu siteyi sapote etmek icin firsat bekliyor, kimse kimseyi sevmek zorunda deyil, ama kimsede kimseden ustun deyil bunu herkes bilmeli ihsan amca cok saygisizlik yapti sesimiz cikmadi buyugumuz diye ama boyle sitenin ortasinda bu kimdir su kimdir diye soramaz ne o sorabilir nede hic kimse nede biz...
Kimseyde su kisi su kisidir diye aciklama yapmak zorunda deyiliz begenmiyorsa girmesin allah allah millet aldi bizi maskaraluga..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Murat Ataman » Pzt Şub 11, 2008 11:11 pm

evet abla çok doğru diyorsun
Kullanıcı avatarı
Murat Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Şub 11, 2008 11:29 pm

neyseki bu konuda kapanmisdur :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Nis 28, 2009 11:30 am

Şur doğumlu olmak ya da Şurlu olmak zorunluluğu yok ama, Şurluları sevmek ve Şurluluk ruhunu benimsemek şart.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş May 20, 2009 10:54 pm

Sami AYAN yazdı:Şur doğumlu olmak ya da Şurlu olmak zorunluluğu yok ama, Şurluları sevmek ve Şurluluk ruhunu benimsemek şart.

zaten surlilari sevmeyen buraya gelip uye olmaz dimi yanii :)
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Dön YÖNETİCİLER

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir