Genel Sohbet

Sporla ilgili sohbetler

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Faruk Faysal Uygun

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Pzt May 14, 2007 10:34 pm

Trabzonspor sadece kendisi için oynar başka takımları düşünerek top oynayacak değiliz.Trabzonspor beraberlikle rakibe tur attırmayacak skoru almıştır ve üstüne düşeni yapmıştır galatasaray ve beşiktaşın beceriksizliği trabzonsporu bağlamaz.

Trabzonspordan siyasi olaylar uzaklaşmadığı sürece ve sürekli bir değişim gördükçe başarılı olamayacağımızı çok çok önce yazdığım mesajlarda okuyorum.

oynadığımız futbol çok güzeldi keyifli bir maçtı.Bu iş para veya lobi işi değildir bunlar olmadan çok başarılı olan takımlarımız var ve trabzonspor bu potansiyele zaten hayli hayli sahip ama bu yönetimle olmaz.Trabzonlu büyüklerin elini taşın altına sokması lazım umarım sadece 1-2 transferle,hoca değişikliği yapmadan devam ederler.bundan sonra ki kongrelerde de başkanın bir kaç seneliğine seçilmesi ve kaldığı sürece istikrarı sağlaması ve mümkünse siyasi ,ticari kaygılardan bağımsız olarak görevini yapması dileğim.
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş May 17, 2007 2:33 pm

Eleştirebiliriz,üzülebiliriz,kızabiliriz ama TRABZONSPOR herşeyimiz........
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum May 18, 2007 1:18 pm

Gurbette Trabzonsporlu olmakla,Trabzonda Trabzonsporlu olmak aynı duyguları yaşatmıyor sanırım.Spordan ne kadar anlıyoruz bilemem.En son Rizesor-Trabzonspor maçını izledim de boşa 90 dakikamı harcamış oldum,yazık değil mi?İstediğine puan vereceksin,istediğine yenileceksin,istediğini yenmeye çalışacaksın .Ben,eski Trabzonsporumu istiyorum,geri verebilir misiniZ?Zor değil mi?
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt May 19, 2007 8:56 am

O Trabzonspor'u senin gibi ben de arıyorum , sanrım bizim gibi herkes arıyor. Ama o ruh yok olmuş onu bulmak elbette zor. Bizim gözlerimiz görmez de.....İnşallah çocuklarımız görür................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Aziz Oğuz Al » Pzr May 20, 2007 3:28 pm

sayaın buyuklerım gecmıse mazı derler sızın gıbı yonetıcılerde yapıyor...gecmısı arıyana kadar....gecmısı aratmamaya baksalar.....boyle olmaz anca para yerler ....
Aziz Oğuz Al
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Tem 03, 2007 7:54 pm

Evet Yeni Futbol sezonu bizim için erken başlıyor....Çünkü Uefaya direk katılamayan TRABZONSPOR'umuz İnter-Toto maçlarından başarılı sonuçlar alarak bu şansı yakalamak isteyecektir..

Bu sıcak yaz günlerinde bizlerinde heyecan yaşamamıza sebep olacaktır. Önümüzdeki Pazar günü yani 08.07.2007 tarihinde Trabzon Avni Akerde yapacağı maçta TRABZONSPOR'a başarılar dilerim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

TRABZONSPOR-VLAZNİA

Mesajgönderen Mehmet Nuri Türköz » Sal Tem 10, 2007 7:05 am

SELAM MUZAFFER AMCA!
PAZAR GÜNÜ TRABZON AŞKI İLE ÇAYLIKTAN ÇIKTIM VE MAÇA GİTTİM.PİŞMANDA OLMADIM.BOL GOLLÜ VE ZEVKLİ BİR MAÇ İZLEDİM.SONUÇ GÜZELDİ AMA BU MAÇ TRABZONSPOR İÇİN ÖLÇÜ MAÇI DEĞİLDİ.UMARIM BUNLAR BİZİM GÖZÜMÜZÜ BOYAMAKTAN ÖTEYE GEÇER.GERÇİ ZİYA DOĞAN BÜYÜK KONUŞUYOR AMA BEKLEYİP GÖRECEĞİZ.ŞİMDİLİK HOŞÇAKALIN SEVGİLİ ŞAHİNKAYALILAR!
Mehmet Nuri Türköz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Tem 10, 2007 9:27 pm

Evet ben de maçı seyrettim.Aslında 1.devrenin sonunda uzaktaki kardeşime maç sonunda 61 plakayı takarız herhalde demiştim ama adamlar gol atamadılar.İyi de oldu...

Dilerim Uefaya gideriz......
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Nuri Türköz » Cmt Tem 14, 2007 8:36 pm

YA MUZAFFER AMCA BU MAÇ BİZE ÖLÇÜ OLAMAZ.ŞUANDA TAKIM 3-0 ÖNDE ZATEN.O MAÇA BAKARSAK RAKİBİMİZ SANKİ TÜRKİYE 3.LİGİ TEMSİLCİSİ GİBİYDİ.ŞİMDİ Kİ RAKİBİMİZ GALATİ TAKIMI OLDU.İLK MAÇTA SAREJEVO İLE 0-0 BERABERE KALDI.2.MAÇI DA 3-0 ALDI VE RAKİBİMİZ OLDU.
Mehmet Nuri Türköz

VLAZNİA 4-0 TRABZONSPOR!

Mesajgönderen Mehmet Nuri Türköz » Cmt Tem 14, 2007 8:58 pm

TARBZON SPOR 6-0'IN RÖVANŞINDA VLAZNİA'YI DEPLASMANDA 49 VE 89'DA UMUT BULUT,50 DE YATTARA VE 52 DE YUSUFUN GOLLERİ İLE 4-0 MAĞLUP EDİP İNTERTOTO DA 1.TURA ÇIKTI.RAKİBİMİZ GALATİ TAKIM OLDU.BU MAÇTA TAKIMIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUZ.HAYIRLI OLSUN.
Mehmet Nuri Türköz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Tem 22, 2007 12:11 am

Maalesef bugün maçı seyrettim ve kahroldum.......Çünkü 2-1 yenildik.... Ama o takımı eleyecek güçteyiz ve de inşallah eleyeceğiz....Herkes duacı olsun....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Tem 26, 2007 10:22 pm

Sevgili Dostlar,
Maç saatı yaklaştı bakıyorum da bir yorum yapan çıkmadı.....Yine ben bir yorum yapayım mı ? ..........İnşallah kazanacağız........

Kazanmalıyız.........Kazanmalıyız........Kazanmalıyız.............

UEFAya gitmek için KAZANMALIYIZ......................................
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Caner Topaloğlu » Cum Tem 27, 2007 10:02 pm

Selamlar...Bir kaç gün içerisinde...hem gollerimiz hem son dakika haberlerimizle siteye hizmetimiz yenilenerek devam edecektir.Ben bizzat bu işe zamanımı ayıracağım.

Yarın ki zaferimiz ile beraber biz de sezona bir başlangıç yapacağız inşallah

Tek yol Trabzonspor
Caner Topaloğlu

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Tem 27, 2007 11:02 pm

Yarın maçtan sonra yorumumu yazamıyabilirim.Çünkü yine Gölcükten ayrılıyorum....Sanırım bu ayrılıkta uzun sürecektir....

İnşallah iyi bir sonuç alacağız.......

Siz yorumlarınızı yazmaya devam edersiniz inşallah.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Cüneyt İbrahimağaoğlu » Cmt Tem 28, 2007 11:38 am

Trabzonspor'u bilmem ama GALATASARAY bu sene UEFA'Da birşeyler yapıcak gibi geliyor bana :)

KüKreMeNe GeReK yOk bi PenÇE aTmAn yETeR...

AvRuPa fAtİhİ... " GALATASARAY "
Kullanıcı avatarı
Cüneyt İbrahimağaoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön SPOR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir