maçı keyifle izledim dedin caner
her halde dün akşam fener maçınl karıştırdın ben maçı izledin nedense keyif alamadım niye biliyon mu(çeyhun) sağ olsun
gönderen Caner Topaloğlu » Cum Kas 09, 2007 11:24 pm
En azından artık pozisyon üreten bir takımımız var.Şu an maçları kazanıp kazanmamak çokta önemli değil zaten bir hedefimiz yok.Zamanla eksikler kapatılır gereken skorlar alınır diye düşünüyorum.Sadece 1 tane forveti olsa bile bu takım başarılı olur.
Olmadı dediğimiz oldu kara yazılar,
Şemsettin doğru bildi kimseler kızmasınlar,
Oyunu oynasın da yenilgi almasınlar,
Anlaşılan bu takım bu sene verem eder.....
Denizli : 2
Trabzon : 0
Ne olacak bu işin sonuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ?????????
muzaffer amca dörtlügün cok güzel tesekkür ediorum ...ya isterse 100 tane sut cekelim bir tane bile gol atamadıktan sora ne yapaım ben sutları haftaya galatasarayla avni akerde macımız war bilet bulcan arkadas ayarlayacak bi tane bana...yol parası ayarlıom gidecem allah izin verirse... saygılarla...
Merhaba dostlar,
Bu yazıyı hafta arası yazacaktım ama dayanamadım....Evet Trabzonspor, Galatasaray maçı ile çıkışa geçecektir inşallah,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ben Salatasarayı yeneceğimizi iddia ediyorum !!!!!!!!!
gönderen Caner Topaloğlu » Pzr Kas 18, 2007 2:16 pm
Fatih Terim'i hiç beğenmeyen bir kişi olarak geldiğimiz bu noktanın ülkemiz futbolu için utanç olduğunu düşünüyorum.
yarısını mahalle esnafının oluşturduğu takımlara puan kaptıran başka ulusal takım yoktur.Hele hele dünya çapında oyuncuları olan başka bir takım hiç yoktur.
Dün kadro seçimi konusunda çok başarısız buldum hocayı.Norveç gibi bir takıma karşı İbrahim Kaş,Arda Turan,Hakan Balta ve Semih'i oynatmak çok mantıksızdı.Hepsi çok kaliteli oyunculardı ama maç yanlıştı.Çok rahat kazanabileceğimiz futbolun f'sinden bi haber sadece riise ve carew'e bel bağlamış bir takımı zor bela yendik.Fatih Tekke,Gökdeniz Karadeniz neden kenarda oturur anlamak mümkün değil.Yerden ,hızlı oynamak,ayağa pas yapmak iskandinav takımlarına karşı yeterliyken ,doldur boşalt top oynamak ne derece mantıklıdır hepimiz gördük.Uzaktan attığımız ve orta sınıf bir kaleci olmasa asla atamayacağımız iki golle maçı kazandık.Malesef ülkemizde skor iyiyse herşey güllük gülistanlık yorumlanıyor.Oysa öyle değil çok kötü oynadık dün.Ve tamamen şans eseri kazandık.
Neticede son adımda tökezlemezsek elele avrupa şampiyonasına gideceğiz.Dünyanın en güzel ülkesi Türkiye'mizi orada görmek istiyoruz.