KAMİL ŞAHİN

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

KAMİL ŞAHİN

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Ara 03, 2007 9:47 am

Ben Kamil Şahin….1955 Çaykara-Şahinkaya doğumluyum. Babamın adı :Seyfullah (Mehbub) , anamın adı: Ayşe…Şu anda Ordu ilinde ikamet etmekteyim….Orman Kadastro Komisyon Başkanı olarak görev yapmaktayım..

Bütün köylülerimle bu site sayesinde bundan böyle görüşmek ve dostlukları ilerletmek isteğindeyim. Herkesin burada olmasını arzu ediyorum…

Herkese hayırlı günler dilerim …

Not: Daha geniş bilgilerimi “Kısa Hayat Hikayenizi yazar mısınız” sayfasında bulabilirsiniz..
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Ara 03, 2007 9:48 am

Sevgili Kamil,
Çok sevdiğimiz Şahinkaya köyümüzün tek sitesi olan “Şahinkaya Köyü sitesi” ne Hoş Geldin.. İnşallah bundan böyle burada daimi ve faal olursun…

Bu site sayesinde bu sayfadan sana her konuda ulaşabileceğim için mutluyum..Sen de benim sayfama girerek bana rahatlıkla ulaşabilirsin…Eskiden mektuplaşma vardı ya bu öyle bir şey..Ama mektuplaşmada günlerce bekliyorduk,şimdi saniyesinde mektup yerine ulaşıyor..Erken dünyaya geldik…Sağlık olsun..

Görüşmek dileğimle,selam ve sevgilerimi sunuyorum…
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Ara 03, 2007 12:15 pm

Hoş geldin,Kamil kardeş bayaği bir zaman oldu yazılarını görüyördüm,nihayet sayfanida açmişin, inşallah bundan böyle haberleşmemiz devamli olur.1976 yılı olacak en son görüşmemiz,30 seneyi aşmış görüşmeyeli,inşallah iyisin,bundan böyle iyi haberlerini bekliyorum.hayırlı,sağlikli günler dileğiyle hoşca kalın
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzt Ara 03, 2007 8:29 pm

Emicem oğlu
Dile kolay...
Otuz yıl. Ben yaşlandığımı kabul ediyorum, yanılmış olabilirim. Otuz kocaman yıl...
Oysa hayatın hiç bir karesi bu kadar hasrete değmez. Yalancıyız ya... İşte efendim,
"ekmek kavgası" geçiniz... Bu yalan hiçte masumane değil. Neyse...
ÖZLEDİM SENİ COK ÖZLEDİM
ÇORAK TOPRAKLARIN SUYA HASRETİ KADAR.
Öpüyorum seni hasretle... İçim bir türlü ısınmıyor, demek ki biraz daha hasret lazım... Bende çok. yenge hanıma ve "bala" lara selamlar.
ALLAH'A EMANET OLUNUZ.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şemsettin Hamsici » Pzt Ara 03, 2007 9:38 pm

aramıza hos geldin kamil amca aktif kalman dilegiyle....bol eglenceler...
Kullanıcı avatarı
Şemsettin Hamsici
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt Ara 03, 2007 10:15 pm

Kamil Amcacım hoşgeldin.Gerçi biraz geç oldu ama geç olsun güç olmasın dimi.Ben daha babamı getiremedim sen yine iyisin bu konuda :) Herekese çok selam ellerinizden öpüyorum.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Ara 04, 2007 1:35 am

İhsan Şahinle aynı kaderi paylaşıyoruz,onulada otuz sene olmuş görüşemediniz.Bu şunu gösteriyor,insan bazen [Ölüm durumu hariç],bazı şeylerden mahrum kalabiliyor.Gönül şunu ister ben herkesle heran görüşeyim ama olmuyor.Resmine baktım bayağı yaşlanmışın,yani beyazlanmişin öncekini yanlış söyledim,düzeltmiş olayım.Benim gibi uyanik olsan beyazlamadan cekmiş olduğun fotoğrafı koysaytın,herkes seni genç zannetse ama sen yine haklısın.Mevlana ne demiş,ya olduğun gibi görün,ya göründüğün gibi ol.Kamilciğim gecenin şu gec saatlerinde,aktif olduğunu gördüm,yılların özlemi de eklenince dayanamayarak sohbet etme ihtiyacini duyarak sayfana birşeyler yazayım dedim bu vesile ile sana hayırlı geceler,mutlu yarınlar diliyorum hoşca kal
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Sal Ara 04, 2007 8:01 am

kamil amca merhaba,
hiç tanımadığım, yüzünü görmediğim ama bir o kadar da hep var olduğunu bildiğim babamın dostu, değerli büyüğüm ve amcam merhaba,
varlığını ve de Ordu'da olduğunu babamdan veya dedemden duyduğum, Üniversiteyi kazandığımda mesleğim ile ilgili bilgileri babam tarafından sizden aldığım saygıdeğer büyüğüm, amcam merhaba...
yaş ilerliyip, gurbet elde yanlız olunca insan daha bir türlü arıyor dostu, akrabayı... ve bu hasretle merhaba Kamil Amca,
bir gün elbet hasret köprülerinin geçildiği ve panayırların olduğu mutluluk resimlerinde buluşacağız ama o zamana kadar daha ne kadar üzüleceğiz o bilinmiyor...
görüşmek umuduyla.
selam ve saygılarımla ellerinizden öperim.
Allah'a emanet olun
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Ara 04, 2007 9:35 am

İşte Şur köyünün güzel insanlarından birtanesi daha.Kamil abi saygılar hürmetler.Hakkında ne yazsam kafi gelmez cümleler.İyiki varsın
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Sal Ara 04, 2007 3:10 pm

mühterem abim ,nasılsınız .sizleride görmek inanın çok keyifli.selam ve hürmetlerimle kalın...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Sal Ara 04, 2007 4:24 pm

Kamil abi kalıcı olabilmek için müzik eğitimi şart ve şu anda yoğun birşekilde kurslarla yoğruluyom.Ondan sonrada kaset işine başlayacaz ama fırsat olur tv programınada gidersem memnuniyetle haber veririm.yengemlerede selamlar
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Ara 06, 2007 5:42 pm

:arrow: Merhaba Kamil,
Nasılsın,inşallah iyisindir....Bizler çok şükür iyiyiz,,,,,,

Temel Beyle nihayet görüşebildik...Haberi olmasaydı yine görüşemeyecektik.. Ben gittiğim an o çıkıyordu..Biraz daha gitmesem yine görüşemeyecektik.. Gördüğüm kadariyle iyi arkadaş..Senden çok ama çok iyi bahsetti... Allah muhabbetlerinizi ardırsın...

Kişisel Mesajlarına bir mesaj yazmıştım,hala okumadın...
"Oturum aç" ın yanında "Kişisel Mesajlar" var. Oraya tıkla ve oku...Bundan sonra böylesi mesajlar sana çok gelebilir...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Prş Ara 06, 2007 10:19 pm

Olur mu amcacığım bizim muhabbetimiz bu kadarla kalırmı?seni yeni bulmuşum o güzel muhabbetini kaybetmeyi göze alamamki ben.Mesajını görünce çok sevindim büyük bir keyiflede okudum okudukça güldüm aynen telefonda babama selam iletmemi istediğin zaman ki gibi :D Babama iletmedim mesajını bizzat kendisini tutup kolundan getirdim ve okudu oda çok güldü bi o kadarda memnun oldu(en az benim olduğum kadar).Çok çok selamı var sana.Çok özlemiş gözlerinden anlayabiliyorum bunu nasıl özlemesinki kaç seneyi birlikte geçirmişsiniz ve hayat insanlarıı istemeden ayırabiliyor hanginiz istemezdinizki beraber olmayı ama hayat işte.Amcacığım babam siteye kayıtlı ama daha kendini tanıtacak bir yazı yazamadı inşallah en kısa sürede yazdıracağım ona hatta kendi senin bana yazmış olduğun yazıyı okuyunca hemen benim resmide ekle bende yazayım falan dedi eli kulağındadır en kısa zamanda gerçekleşecek inşallah.O zaman o güzel ve beni güldüren muhabbetinize burdan devam edersiniz.Amcacığım öpüyorum ellerinden herkese çok selam.Allah'a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Ara 07, 2007 4:45 pm

:arrow: Merhaba Kamil,
Gönderdiklerini aldım....Sadece özel mesajları okuman için istedim...Sana özel mesaj yazacak olanlar olacak,okunmamış kalmasın istedim...

Hem de birbirimizle sık sık temas halinde olmamız gerektiğini düşünerek bir yazayım ,dedim... Bu akşam Paragafta buluşalım ,inşallah...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Sibel Şahin » Cum Ara 07, 2007 10:52 pm

Amcacığım bende senden gelen mesajları keyifle okuyorum hatta siteye giriş yaparken aklımdan geçiyor acaba amcam bişeyler yazdımı diye.Canım amcacığım seneye inşallah gelebilirsem bana tahsis edilen odada kalıcam.Ama odamı başkasına vermeye kalkma hee :) Öpüyorum ellerinden.Herkesin çok selamı var.Allah'a emanet.Seninde dediğin gibi "AH GURBET ZALIM GURBET"
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 13 misafir