MAYIS SONU RÜZGALI FIRTINALI KÖYÜMÜZ

Koyumuzle,Yaylamizla,Caykaramizla,Karadenizimizle, ilgili resimleri burada paylasalim.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sami Ayan

MAYIS SONU RÜZGALI FIRTINALI KÖYÜMÜZ

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Cum Haz 01, 2007 8:01 am

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
En son Mahmut Köseoğlu tarafından Pzr Mar 16, 2008 4:03 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Hicran Toplaoğlu » Cum Haz 01, 2007 7:23 pm

Resimler çok güzel.. Bu güzel emeğinizle hasretimizi biraz dindirdiğiniz için size çok teşekkür ederim..
Kullanıcı avatarı
Fatma Hicran Toplaoğlu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Haz 01, 2007 9:38 pm

Çok teşekkür ederim.Bu gurbet elde bu zamanda beni memleketime götürdün....Sağol.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Naciye Soysal » Cmt Haz 02, 2007 12:11 am

SAYIN KÖSEOGLUNA BENDE TSK ETMEK ISTIYORUM ELLERINIZE SAGLIK BIZLERE KÖYÜMÜZÜN BIR KISMININ GÖRÜNTÜLERIYLE GÜZEL BIR ZIYAFET YASATTINIZ YALNIZ ASAGIKI SURUNDA GÖRÜNTÜLERINI ALSAYDINIZ NEFIS OLACAKTI.... ORALARDAN HIC GÖRÜNTÜ CEKMEMISSINIZ... :(
Kullanıcı avatarı
Naciye Soysal
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cmt Haz 02, 2007 10:50 am

Mahmut bey, elinize makinaniza saglik, gercekten cok guzel resimler cektiniz, ayriyetten bizim evleri her koye gittiginizde cekmeniz bizleri cok memnun ediyor sagolun, sayanizde bu mevsimde koye gitmis gibi olduk, devami bekliyoruz, resimler dediginiz gibi degildir begenilmeyecek yanlari yoktur...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Haz 03, 2007 12:19 pm

Köye gidip gelmiş olduk.Ellerine sağlık.Devamını bekleriz.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Pzt Haz 04, 2007 3:29 pm

Teşekkür eden sayın köylülerim, artık bu benim için bir görevdir. İki yıl Van'da kaldım her gün sideye bakardım, köyden yeni bir görüntü, haber varmı diye. Uzakta yaşayanların bu özlemi çektiğini biliyorum.
Fatma hanım her resim verdiğimde evinizi görmeniz bir şanstır. Mahallelerimiz karşılıklı. Fatma Hanım Üçüncü resmi boyutlandırmayı unuttum sayfada güzel durmuyor düzeltmenizi istiyorum.
Yine Fatma Hanım yönetici olarak (Ve diğer yöneticilere) başka yer resmi Örneğin çalıştığım yer Rize ili Çamlıhemşin İlçesi Ayder yaylası resimleri sideye verebilir miyim?
Köy resimlerinin devamı köye gittiğimde, malum görevimin seçim işleri olması nedeniyle bu dönem yoğun çalışıyorum. Seçim sonrası fındık mevsiminde daha çok ve güzel kareler olması dileğiyle.

selamlar.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Haz 04, 2007 3:34 pm

Mahmut bey, tabiki turkiyemizin her yoresinden resim ekleyebiliriz, yeterki paylasim olsun, sadece sur diye bir sart yok..

Oncelik koyumuz olsun diger yerlerde olsun, devamini bekliyoruz..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Pzt Haz 04, 2007 8:04 pm

Resimlere baktıkça kendimi köyde hissetim.O havayı teneffüs ettim.Elinize sağlık.
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Şahin » Sal Haz 05, 2007 6:14 pm

SAYIN REHA MUHTAR ;RESİMLER GÜZEL SAĞOL.ANCAK BAŞLIĞI OKUYAN ZANNEDERKİ KÖYDE AĞAÇ KALMAMIŞ.İKİ PARÇA DALI SENİN KIRIP YERE ATMADIĞIN NE MALUM?
Mehmet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yaşar Güvercin » Sal Haz 05, 2007 9:31 pm

sayın mahmut köseoğlu bu sitede yayınladığınız fotoğraflara baktıkça gözümüz ve gönlümüz hep yeşil kalıyor emekleriniz için teşekkürler..
yaşar güvercin ve ailesi
Kullanıcı avatarı
Yaşar Güvercin

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Haz 13, 2007 9:25 am

Bu sözler bana
sayın reha muhtar ; resimler güzel sağol.ancak başlığı okuyan zannederki köyde ağaç kalmamış.iki parça dalı senin kırıp yere atmadığın ne malum?
Siyah beyaz resim arşivinde Meslektaşım Aslan KAMAOĞLU ile bana
'şen meslektaşlar', seçim döneminde bile işiniz yok geyik yapıyorsunuz. seçim müdürlüğü yan gelip yatma yerimi?

Yukarıdaki yazılar 02.01.2007 tarihte üye olan mehmet şahin'e aittir. Ben bu arkadaşı çıkartamadım. Resmi olsa belgi tanırım, oda yok.
Şimdi arkadaş ile bir samimiyetim veya benden büyük olsa önemli değil. Şimdi diyeceksiniz bu sözler o kadar büyük bir şey değil işi uzatma anlatayım sizlere bir hikâye ona göre karar verin.

Adamın biri köy evinde bekenin üzerinde uyuklamış. Bu uyuklama sırasında burnun yanından geçmiş küçük bir fare adam durumun fark etti kalktı vurdu yere yıkıyor Ortalığı uzatmayalım denilmiş kendisine uzatma sus altı ustu küçük bir fare geçmiş gitmiş laf etme. Adam doğru diyorsunuz ben o küçük farenin bir sefer geçmesinde değilim. KORKUM ORASI YOL OLUR. demiş

Şimdi Mehmet Şahin'in sözleri bek bir şey değil ise de benim korkum bunun devamı gelmesidir. Başkalarının bu işe karışmasıdır. Sayın yöneticilerden bu kişinin uyarılmasını istiyorum.

Biz hizmet olsun diye köye giderek resmini çekip, uzakta yaşayan köylülerimin özlemini gidermeye çalışırken laf duymayı, dalga geçilmeyi hak etmediğime inanıyorum.

SELAM VE SAYGILARIMLA
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Osman Yazıcı » Cum Ağu 03, 2007 8:21 pm

Mahmut bey ellerin dert görmesin bu resimler bana bu sene ilac gibi geldi.Bayagi gendimi köyde hissettim.SAG OLLLLLL
Ali Osman Yazıcı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Şub 13, 2008 3:04 pm

Ne diyeyim bu güzel resimleri görünce tek kelime ile harika,eline sağlik,sağol,varol,Allah razı olsun senden.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Cmt Mar 15, 2008 10:06 pm

mahmut abi ellerine sağlık.çok teşekkür ederim paylaşımların için.sayende köye gitmiş olduk devamını bekliyorum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Sonraki

Dön MANZARALAR

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir