gönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Haz 13, 2007 9:25 am
Bu sözler bana
sayın reha muhtar ; resimler güzel sağol.ancak başlığı okuyan zannederki köyde ağaç kalmamış.iki parça dalı senin kırıp yere atmadığın ne malum?
Siyah beyaz resim arşivinde Meslektaşım Aslan KAMAOĞLU ile bana
'şen meslektaşlar', seçim döneminde bile işiniz yok geyik yapıyorsunuz. seçim müdürlüğü yan gelip yatma yerimi?
Yukarıdaki yazılar 02.01.2007 tarihte üye olan mehmet şahin'e aittir. Ben bu arkadaşı çıkartamadım. Resmi olsa belgi tanırım, oda yok.
Şimdi arkadaş ile bir samimiyetim veya benden büyük olsa önemli değil. Şimdi diyeceksiniz bu sözler o kadar büyük bir şey değil işi uzatma anlatayım sizlere bir hikâye ona göre karar verin.
Adamın biri köy evinde bekenin üzerinde uyuklamış. Bu uyuklama sırasında burnun yanından geçmiş küçük bir fare adam durumun fark etti kalktı vurdu yere yıkıyor Ortalığı uzatmayalım denilmiş kendisine uzatma sus altı ustu küçük bir fare geçmiş gitmiş laf etme. Adam doğru diyorsunuz ben o küçük farenin bir sefer geçmesinde değilim. KORKUM ORASI YOL OLUR. demiş
Şimdi Mehmet Şahin'in sözleri bek bir şey değil ise de benim korkum bunun devamı gelmesidir. Başkalarının bu işe karışmasıdır. Sayın yöneticilerden bu kişinin uyarılmasını istiyorum.
Biz hizmet olsun diye köye giderek resmini çekip, uzakta yaşayan köylülerimin özlemini gidermeye çalışırken laf duymayı, dalga geçilmeyi hak etmediğime inanıyorum.
SELAM VE SAYGILARIMLA