gönderen Mehmet Kırmaz » Sal Kas 08, 2005 3:16 pm
Slm; Arkadaşlar Bende burdayım,
Mehmet KIRMAZ kimdir.?
1974 Çaykara Şahinkaya doğumluyum.İlkokula 1980 Çaykarada başladım fakat aynı yıl Hatay/Kırıkhan'a gitmemizden dolayı ilk,orta ve liseyi orada bitirdim.Üniversiteye Gaziosmanpaşa Üniversitesi Zile Meslek Yüksek Okulu İnşaat Bölümünü 1996 da bitirdim.
Halen İstanbulda Özel bir İnşaat Firmasında Şantiye şefi, Hakediş ve İhale Hazırlık bölümlerinde görev yapmaktayım.Köyümüze yaz tatillerinde fırsat buldukça gitmekteyim.
Dışarda yaşamış ve büyümenin vermiş olduğu etki olsa gerek kendi kültürümüzün ve ananelerimize çok fazla ilgi duymakla beraber öğrenmeyede çalışmaktayım.Köy muhabbetleri ve yaşanmış olan anıların anlatılmasının geçmiş olduğu sohbetlerde bulunmayı ve o güzelim memleketin havasını solumakkadar başka bir güzellik görememekteyim.O güzelim memleket'te olan dostluk ve arkadaşlıklar da benim için vazgeçilmezler sırasında en üstlerdedir.Evli ve bir Erkek birde kız Çocuk babasıyım.Eşim Altuncu ailesinden Emekli Öğretmen Mustafa Altuncunun Kızı Ayşe dir.Tek bir idealim vardırki ne zaman gerçekleşeceğini her zaman düşündüğüm, kendi köyüme ve memleketime dönüp yerleşeceğimdir.
En son
Mehmet Kırmaz tarafından Sal Oca 26, 2010 8:36 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.