Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Beratcım hoşgeldin siteye ve köyüne katılımının devamlı olması dileklerimle.Benim babamlarda bursada oturuyor şöyle seni tanımamız için kendini iiyibir şekilde tanıtırsan memnun oluruz.
mrb berat sen beni tanıdınmı bilm. ama ben seni tanıdım gerci bayagı degiştim ama gene tanırsın belki..umarım iyiin ünv. okuyon hee iyi yaa insallah bende okurum bende hazırlanıyorum tanıyamazsan sölede ayrıntıkı anlatırım k.i.b.
Beratcım kardeşim sana başarılar dilerim.Ben ist da ikamet ediyorum.Annemler ve babam bursada yıldırımda oturuyorlar.Tuncay benim biraderim o malatyada okuyor.Fakat fatih kardeşim orda gelduk mi görüşürüz umarım
ÖPÜYORUM SENİ CANIM KARDEŞİM.
HER ZAMAN KENDİNE İYİ BAK
ŞURLİLAR BANA HER ZAMAN LAZIMDIR
BAŞIMIN ÜSTÜNDE YERLERİ VAR.ŞURU TEMSİLEN BU YOLA ÇIKTIM.
LAYIK OLACAĞIM
ALLAH'A EMANET OLUNU HEPİNİZ
saol berat iyiyim sen nasilsin insallah iyisindir derslerim iyi normal diyelim seneye gececek kadar puan var saol insallah iyi olur derslerim seninde artik okuyosan derslerin iyi olmasi dilegi ile saygilarrrr