"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Köyümün değerli insanları ile bu siteye gönül vermiş kıymetli dostlarımın mübarek kandili ile Üç aylarını kutlayarak bu gün kü paragafı açmak istiyorum.
Bu arada vefatını üzüntü ile öğrendiğim Gülzade Öztaş halaya allahtan rahmet, kederli ailesine ve dostlarına da baş sağlığı diliyorum.
Paragafa ilk misafir olacak arkadaş lütfen ayağı belirlesin.
Akşam buluşmak üzere herkese selam, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum. Şimdilik kalın sağlıcakla
Maşallah erkencisin ben unuttum bugünü, Paragafın güzeldir biliyorsunuz dünü, İnsanın bu dünyada vardır iki düğünü, Gülzade ninemize rahmetler dileyelim.....
Geldi cuma akşami nerede millet hani
Hazir yeri gelmişken verelum bi selami
Dolmaz bu gidiş ile bu gece paragami
Şimdi yoklar burada geçten gelir diyelim
Çalıkoğlu bekleme paragaf zor şenlenir, Çoğu dostlar tatilde bazıları beklenir, Çekilmez bu sıcaklar serin yerler istenir, Çok kişiler gelsinler beraber dileyelim...
Dün yağdi burda yağmur hava biraz serindur
Giriverun denize açılmayun derindur
Geliver memlekete burasida yerundur
Umutsuz olmaktansa gelurler dileyelum
Çalukoğli deyisun burda yağmur yağayur
Saatçi nun Muhammet Kırıkhan da yanayur
İzin koparmak içun daim fırsat kollayur
Yaylalara gelmesi nasip olsun diyelim
En son Muhammet Şahin tarafından Cum Tem 04, 2008 7:40 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Şahinoğli ile Çalıkoğli verdunuz kafa kafaya,
Selam verup her hafta gibi girduk araya,
Fazla kişi yaz gününde toplanmaz buraya,
Tatilde olan dostlara iyi tatiller dileyelum.
Muhammet abi evde değilim işteyim nöbette onun için radyoyu açma imkanım yok.Fatmada herhalde yolda olması lazım memlekete geliyor onun için bu akşam radyosuz kalabilisiniz. Çok çok özür dileriz.