MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 20, 2008 7:48 am

Merhaba Muzaffer Hocam
Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım nasılsınız halen eve mal olmadığınızı siteden takip ederek anladım bacanağınıza bir kez daha geçmiş olsun der acil şifalar dilerim.
Hocam günlük yazışma sayfasına yazmamı isdiyorsun değilmi yanlış anlamadım galiba ben söz vermiştim sizin gibi saygı değer büyüklerime o sözümü bi şekilde tutmal isdiyorum Hatay dan zaten haber veren Muhammet abimiz var sağolsun her gün yaqzıyor ama dediğim gibi ben sizleri sevmessem zaten buralarda yani yanınızda olmazdım yazmak için biraz gayret göstereceğim inşallah sağlıcakla gal sizi çok iyi anlıyorum hocam birazda siz bizleri anlarsınız galiba görüşmek üzere allaha emanet olun
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Haz 20, 2008 1:04 pm

Sayın ağabeyim,geçenlerdeki görüşmemizde anasayfadaki üyeliğim için tamam dediniz ve bana mesaj çekerek durumu bildirdiniz.Ne yazıkki hala ben yorum yazamıyorum.Bilen için çok basit olan bilinmeyenler durumunda buna n e gerek vardı da eskiden olduğu gibi yazsaydık ne olurdu.Yani yokuşa sürülmenin anlamı ne?Bırakın bu alengeroslu işleri.Vatandaşı kaçırmak mı niyet yoksa birlikteliği sağlamak mı?Yorumu yazdım gönderi tıkladım gitmedi.Mail adresinizi yazın diye bir ibare ile karşılaştım ve yazamadım.Ayrıca orada Ayazoğlu55@hotmail yazıyor neyin nesi anlayamadım.Beni bilgilendireceğini biliyorum.Selam ver saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cmt Haz 21, 2008 9:18 am

selamü aleyküm abi dilerim iyisiniz yoklamayı vereyim dedim buralarda havalar ısınmaya başladı izinlerde kısmetse köye kaçaçağım slmlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzr Haz 22, 2008 11:15 am

amcacım nasılsınız iyisinizdir inşallah hala bursadasınız herhalde bırakmıyolar bizimkiler hastalıktan kırılıyolar şevkiyle annem acile gittiler bogazları şişti aateş 42cc hastalıklarla ugraşıyoz adil amcalar nasıllar iyilerdir inşallah allaha emanet olun
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 25, 2008 9:55 pm

SELAMÜN ALEYKÜM AMCCAIMMM BAŞLAMADAN ÖNCE HAL HATIR SORAYIMM UMARIM İİYİSİNDİRR HALIN KEYFIN YERINDEDIR İNŞ AMCCAIM BURSADA HAYAT NASIL GIDIYO MEMNUNSUNUZ İNŞ DEDIKTEN SONRA ŞİMDİ BAŞLAYAYIMM... BİLDİĞİM KADARIYLA UZUN SUREDIR BURSADASINIZ AMA NE YAZIK KI BI TURLU GORUŞMEK NASIP OLMADI... ŞÖYLE YÜZ YÜZE Bİ GÖRÜŞÜP HAL HATIR SORUP ELINIZI DE ÖPÜP ARDINDAN DA HAYIR DUALARINIZI ALSAK ÇOK GÜZEL OLCAKTI VE ÇOK TA İSTIYORDUM YÜZYÜZE GÖRÜŞMEYİ AMA... AMCACIMM BEN HER GUN FOMARADAYIMM YOLUN DÜŞERSE BEKLERIM BANK ASYA YA ORDAYIMM...EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZRE ELLERINIZDEN ÖPÜYORUMM RABBIME EMANETSINIZ HAYIRLI GECELER.. :)
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 25, 2008 9:56 pm

SELAMÜN ALEYKÜM AMCCAIMMM BAŞLAMADAN ÖNCE HAL HATIR SORAYIMM UMARIM İİYİSİNDİRR HALIN KEYFIN YERINDEDIR İNŞ AMCCAIM BURSADA HAYAT NASIL GIDIYO MEMNUNSUNUZ İNŞ DEDIKTEN SONRA ŞİMDİ BAŞLAYAYIMM... BİLDİĞİM KADARIYLA UZUN SUREDIR BURSADASINIZ AMA NE YAZIK KI BI TURLU GORUŞMEK NASIP OLMADI... ŞÖYLE YÜZ YÜZE Bİ GÖRÜŞÜP HAL HATIR SORUP ELINIZI DE ÖPÜP ARDINDAN DA HAYIR DUALARINIZI ALSAK ÇOK GÜZEL OLCAKTI VE ÇOK TA İSTIYORDUM YÜZYÜZE GÖRÜŞMEYİ AMA... AMCACIMM BEN HER GUN FOMARADAYIMM YOLUN DÜŞERSE BEKLERIM BANK ASYA YA ORDAYIMM...EN KISA ZAMANDA GÖRÜŞMEK ÜZRE ELLERINIZDEN ÖPÜYORUMM RABBIME EMANETSINIZ HAYIRLI GECELER.. :)
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Haz 28, 2008 11:02 am

SELAMÜN ALEYKÜM KIYMETTLİ AMCACIMM BURDAN GİTTİĞİNİN HABERİNE GERÇEKTEN ÇOK ÜÜZLDÜMM BEN HALA SİZİ BURDA BİLİYODUMM HATTA BABALA KONUŞUYODUMM MUZAFFER AMCA SENDIKAYA UĞRUYOMU UĞRUYOSA ÖĞLEN ARASINDA SENDIKAYA GELEYIMM DIYEE AMA NASIP OLMADII.. KISMETSE MEMELEKETTE GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ GELİCEKSİNİZ DİMİ MEMELEKETE...RESIMLERI DE İNŞ BU AKŞAM GONDRIRIM AMCACIMM SENİN MSN AÇIK OLURSAA BABAMIN BUGUN TOLANTISI VAR AKŞAM NEZAMAN GELİR BILMIYORUM GELDİĞİ ZAMAN GONDERICEM İNŞALLAH.. GORÜŞMEK ÜZRE AMCACIM ELLERINIZDEN ÖPÜYORUMMM..
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MERHABA

Mesajgönderen Fatih Kırmaz » Pzt Haz 30, 2008 8:13 pm

selamun aleykum diyelim nasıl amca görüşmeyeli baya oldu yengem
nasıl ikinizinde ellerinde öpüyorum.arasıra bursaya uğrarsan banada beklerim kendinize çok iyi bakın allaha emanet olun ssaygılarımla.
Kullanıcı avatarı
Fatih Kırmaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Prş Tem 03, 2008 4:53 pm

Kandiliniz Mübarek olsun. Bu geceki dualarınızda hatırlanmak dileğiyle....
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

KANDİL MESAJI

Mesajgönderen Adil Güveli » Prş Tem 03, 2008 6:15 pm

KANDİLİNİZİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR ELLERİNİZDEN ÖPERİM..SİZE VE AİLENİZE HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜNLER TEMENLİSİ İLE ALLAHA EMANET OLUN...
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

MUZAFFER ALTUNCU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Prş Tem 03, 2008 6:35 pm

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun. Pasa ayan
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sefanur Kahveci » Prş Tem 03, 2008 6:57 pm

muzaffer amca kandilin mübarek olsun!!
Sefanur Kahveci
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Tem 06, 2008 8:31 am

selamün alyküm sayın hocam ....

...nasılsınız..hocam sizi ihmal ettim haklısınız..biraz işlerim vardı..pek bakamadım..ondan kaynaklı...

..ama facebook ta yazmıştım gelmedimi..neyse..siz hoş karşılayın..

nasılsınız nasıl gidiyor hayat bayağı gezmişiniz.bursa kadar gitmişiniz ..ne güzel size imreniyorum desem bana kızmasınız dimi..

...görüşmek üzere diyorum selam ve muhabbetlerimle kalın....
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Tem 06, 2008 11:51 am

MERHABALAR HOCAM HAKLISINIZ HER ZAMAN SIZLER GIBI DEĞERLI AĞABILERIMIZI ARAYIP SORMA GÖREVIMIZ BIZLERI MAZUR GÖRÜN CUNKU HER ZAMAN BAKAMIYORUZ EMEKLI OLUNCA DAHA SAĞLIKLI OLUR INŞALLAH SICAK ILKI VE ALAKANIZA DEŞEKKUR ETER SAYKILAR SUNARIM HOCAM AĞUSTOS BİR MEMLEKET YOLCULUĞU NASIB OLURSA ALLAH HAKKIMIZA HAYIRLISINI NASIP EYLESIN ALLAHA EMANET OLUN HOŞCAKAL
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Sal Tem 08, 2008 8:44 am

Eniştemiz aslen gümüşhaneli ama onlarda bizim gibi çok öncelerden samsuna taşınmışlar atkumda market işletmeciliği yapıyorlar muzaffer amca... eniştemizin adı hüseyin orak...İyi biri İnşallha güzel başladığı gibi devam eder...Sizde iyisinizdir inşallah allaha emaet olun muzaffer amcacım....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir