İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 25, 2008 9:19 pm

SELAMÜN ALEYKÜM AMCACIMM ÇOK SAOL ES GEÇMEDIĞIN İÇİN İYİSİNİZ İNŞ HALINIZ KEYFINIZ YERINDEDIR UMARIMM... RAZIYE HANIM ŞUAN MEMLEKTIN SERIN HAVASINI SOLUMAKTADIR.. BEN SE BURALARDA KAVRULMAKTAYIMM.. AMCACIMM GORUŞMEK ÜZRE RABBIME EMANETSINIZ ELLERINIZDEN ÖPÜYORUMM HERKESE KUCAK DOUSU SELAMLAR SAYGILAR....
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMUNALEYKUM

Mesajgönderen Adil Güveli » Prş Haz 26, 2008 2:42 pm

TEŞEKKÜR EDERİM İRFAN AMCA İYİYİM ALLAH ÇOK ŞÜKÜR.İŞLER YOGUN OLDUGUNDAN SİTEYE GİREMİYORUM.ALLAHIN RAHMET VE BEREKETİ HER ZAMAN ÜZERİNİZE OLSUN GÖRÜŞMEK ÜMİDİ İLE ELLERİNİZDEN ÖPERİM..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Haz 27, 2008 7:30 am

İrfan kardeşim...!!!
Özel sayfama gönderdiğin mesaj için çok teşekkür ediyorum...Sağolasın...
Samsunda uzun süre kalmana rağman görüşemedik...!!Benimde işlerimin yoğunluğundan dolayı Samsun'a gelemedim..!!Seninle görüşmeyi çok istiyordum..Ama kısmet...!Kasım'a uğramışsınız bana söyledi...!!!
ALLAH inşallah enkısa zamanda görüşmemizi nasıp eder...!!Hastan inşallah iyidir...!!ALLAH acil şifalar versin...!!
ALLAH'a emanet olun....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Havva Gül » Cum Haz 27, 2008 7:59 pm

uzun zamandır siteye giremediğim için mesajınızı göremedim kusura bakmayın

başsağlığınız için teşekkür ederim

sağolun
Havva Gül
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Haz 28, 2008 11:10 am

SELAMÜN ALEYKÜMM SAYGIDEĞER AMCACIMM NASILSINIZZ İİSİNİZ İNŞ ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUMM ... SANAL MEMELEKTE GELINCE SELAM VERMEDEN GEÇEMIYORUMM KISA OLUYO AMA... RABBIME EMANETSIN AMCACIMM YENGEMINDE ELLERINDEN ÖPÜYORUM DUALRINIZDAN EKSIK ETMEYINN
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Haz 28, 2008 1:18 pm

çok saol amcacımm site de siz gibi değerler var oldukça selam vermeyi görev edindim kendime herkese katılımınız daim olur inş diye dua edıyoruz ama gelen bı bakıp gıdıyo çok az kişi var siteyı yaşatan...gerçi işlerin yoğunluğundan da kaynaklanıyo sitem etmeye ne hacet ama...neyse amcacım bol bol tatlı muhabbetler inşallah katılımımız daim olur inşallah ellerinizden öpüyorumm amcacımm
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Haz 28, 2008 4:38 pm

Merhaba İrfan Abi
Sonki mesajından dolayı sayfama yazdığın için ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ederim Sayın Müdürümüm sözlerine bende aynen katılıyorum ve sizler gibi anlayışlı insanları kırmak benimde işime gelmiyor sizler için şimdilik yazmaya devam dedik görüşmek üzere allaha emanet olun sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hilal Yeni Vergili » Çrş Tem 02, 2008 3:11 pm

İrfan Amca merhabalar,
Ben son zamanlarda pek uğramadım siteye. Karne sonrasında sınavlar girdi araya birde eşim yurtdışına gitti ; kızımla tek başıma uğraşmak zorunda kaldım o yüzden cevabım biraz gecikti. Hala buralardasın sanırım biz Temmuz sonunda köye gideceğiz inşallah. Umarım yüz yüze görüşme imkanı da buluruz. Görüşmek üzere.
Hilal Yeni Vergili
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Tem 03, 2008 9:47 am

HATAY Erzinden Kuçak dolusu Selamlar Sayın İrfan Abi.
Yine bana duyduğun ilgi ve alakandan dolayı çok teşekkür ediyorum
gelelim şu günlük yazı olayına ben baştan birilerine sözüm vardı hepsi bu ama başkaları tarafından ilgi görüyorsan oda çok güzel bişe ve sevindiri bundan sonra umarım büyüklerimiz tarafından hazimete uğramayız uğramayacağımı da sanıyorum.
Sayın Abi yine ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür eder sağlıcakla kalın
Kandiliniz mubarek olsun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Prş Tem 03, 2008 4:55 pm

Merhaba İrfan abi,
Kandilinizi mübarekler dualarınıza ortak olmak isterim.
Dualarınız kabul olsun...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

KANDİL MESAJI

Mesajgönderen Adil Güveli » Prş Tem 03, 2008 6:14 pm

KANDİLİNİZİ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR ELLERİNİZDEN ÖPERİM..SİZE VE AİLENİZE HUZUR VE MUTLULUK DOLU GÜNLER TEMENLİSİ İLE ALLAHA EMANET OLUN...
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

IRFAN ALTUNCU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Prş Tem 03, 2008 6:32 pm

Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla'ya sunacağı ve O'nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun!
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hakim Ayal » Cum Tem 04, 2008 8:37 pm

Sevgili İrfan
Hayatı hep aynı tadlarda yaşayabilsek ne iyi olurdu değilmi. Ama maalesef olmuyor ... olmadığını da bilirsin. olsaydı zaten güzellikler tadlar farkedilmezdi herhalde. Neyse bilesinki gönlümün bir yerlerindesiniz ama her zaman aynı fırsatı yakalayamıyorum bu hasreti sevgiyi size sunmak için... bağışlayın hoş görün
Yorgunluk değil hayat koşturmacası
Sağlıcakla kal
Hakim Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Tem 06, 2008 8:25 am

merhabalar..sayın abiyim..sağ olun eksik olmayın bizlere karşı duyduğunuz samimiyet bizi mutlu etmiştir..

..şunu itiraf etmeliyım ben sekiz yıldır samsundayım..inanırmısınız.bizim burdakı dost olarak bildiğimiz kişiler tenezzül etip evime gelmediler..

siz bilemeseniz beni nasıl mutlu ettiğinizi..tekrar teşekkürleri ifade etmek isterim..herzaman beklerim..beni mutlu eylersiniz..

..sizlerle gönül bağım var artık..sizleri saygıyla selamliyorum..görüşmek üzere..kusura bakma belki geç cevap verdim pek bakmadım..siteye...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Pzr Tem 06, 2008 8:25 am

merhabalar..sayın abiyim..sağ olun eksik olmayın bizlere karşı duyduğunuz samimiyet bizi mutlu etmiştir..

..şunu itiraf etmeliyım ben sekiz yıldır samsundayım..inanırmısınız.bizim burdakı dost olarak bildiğimiz kişiler tenezzül etip evime gelmediler..

siz bilemeseniz beni nasıl mutlu ettiğinizi..tekrar teşekkürleri ifade etmek isterim..herzaman beklerim..beni mutlu eylersiniz..

..sizlerle gönül bağım var artık..sizleri saygıyla selamliyorum..görüşmek üzere..kusura bakma belki geç cevap verdim pek bakmadım..siteye...
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 4 misafir