En çok sevdiğim şey köylülerimle bir araya gelmek tanışmak-kaynaşmak ve dost olmaktır...Bunu herkesin bilmesini isterim...
Bursada olduğum süre içinde Sevgili Kamil Şahin ile telefonda buluştuk, konuştuk...O benden iki kişi ile buluşmamı istemişti.. Ben söylediği kişilerden biri olan Sermet Özbilgi ile daha önce görüşmüş ve Anasayfada onun için bir yazı yazılmasına vesile olmuştum....İkinci kişi ise şu an Ptt Müdürlüğü görevinde olan değerli insan Muhammet AKAÇ,
Sinyal alır da Altuncu oraya gitmez mi ? Bir gün fırsatını bulup hastadan da izin alarak Sevgili Muhammet Akaç'ın ziyaretine gittim...Tanıştık sohbet ettik.. Güzel bir insan..Tanıyanlar zaten biliyor...Tanımayanlara ise böyle birkaç kelime ile onu anlatamam ki...
O arada Şuayıp Kaçoğlu Hocam gelmez mi ? Onunla da buluşmak istemiştim ama orada nasip olmuş..Hemen sağolsun bu önemli ani belgelemek için bize bir resim çekti...Ben de siz dostlarla bunu paylaşmak istedim...

Bu arada önce benim bu güzel insan ile buluşmama vesile olan Kamil Şahin'e, sonra beni makamında öylesine sıcak karşılayan ve çok güzel sohbet imkanı veren Segili Muhammet Müdürüme, daha sonra da bize bu resmi çeken Şuayıp Kaçoğluna teşekkürlerimi sunarım...
Demekki Dünyanın her tarafında daha kimbilir nice böyle değerlerimiz var da bizim haberimiz yok...
İşte bu sitenin önemi burada...Keşke bütün bu değerler kendileri siteye gelse de herkesi tanıma imkanımız olsa....