BURSA Ptt MÜDÜRÜ İLE !!!!!!!!!!

Bu bölümde butun köyülerimize ve sitede bulunan uyelerimize yer verilecektir.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi

BURSA Ptt MÜDÜRÜ İLE !!!!!!!!!!

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Haz 29, 2008 8:51 am

Sevgili Dostlar,
En çok sevdiğim şey köylülerimle bir araya gelmek tanışmak-kaynaşmak ve dost olmaktır...Bunu herkesin bilmesini isterim...

Bursada olduğum süre içinde Sevgili Kamil Şahin ile telefonda buluştuk, konuştuk...O benden iki kişi ile buluşmamı istemişti.. Ben söylediği kişilerden biri olan Sermet Özbilgi ile daha önce görüşmüş ve Anasayfada onun için bir yazı yazılmasına vesile olmuştum....İkinci kişi ise şu an Ptt Müdürlüğü görevinde olan değerli insan Muhammet AKAÇ,

Sinyal alır da Altuncu oraya gitmez mi ? Bir gün fırsatını bulup hastadan da izin alarak Sevgili Muhammet Akaç'ın ziyaretine gittim...Tanıştık sohbet ettik.. Güzel bir insan..Tanıyanlar zaten biliyor...Tanımayanlara ise böyle birkaç kelime ile onu anlatamam ki...

O arada Şuayıp Kaçoğlu Hocam gelmez mi ? Onunla da buluşmak istemiştim ama orada nasip olmuş..Hemen sağolsun bu önemli ani belgelemek için bize bir resim çekti...Ben de siz dostlarla bunu paylaşmak istedim...

Resim

Bu arada önce benim bu güzel insan ile buluşmama vesile olan Kamil Şahin'e, sonra beni makamında öylesine sıcak karşılayan ve çok güzel sohbet imkanı veren Segili Muhammet Müdürüme, daha sonra da bize bu resmi çeken Şuayıp Kaçoğluna teşekkürlerimi sunarım...

Demekki Dünyanın her tarafında daha kimbilir nice böyle değerlerimiz var da bizim haberimiz yok...

İşte bu sitenin önemi burada...Keşke bütün bu değerler kendileri siteye gelse de herkesi tanıma imkanımız olsa....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Haz 29, 2008 12:59 pm

Güzel anlar bunlar,tüm köylülerimize yeni bir sayfa olarak yerini alacak,sizlere ve bu anı belgeleyen Şuayip Hocaya teşekkürler......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr Haz 29, 2008 8:20 pm

bu siteden herkes bişekilde faydalanmış olabilir ama bunu en güzel şekilde yapan sensin, seni tebrik eder, saygılarımı sunarım
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum Tem 11, 2008 9:41 pm

Hocam orda yani Mudanya (Bursa) İlçesinde Bekir KAZANCI var ondan haberin var mı?
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş Tem 16, 2008 6:55 am

Muzaffer hocam herkes sizin gibi düşünse bu dünya ne güzel olur.Şuayibi göremedik. Eline sağlık.
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Murat Mutlu Kazancı » Sal Tem 29, 2008 12:02 pm

Muzaffer amca resmi çeken Şuayıp Kaçoğlu benim dayımın oğlu onunda resmi varsa sende korsan sevinirim.
Murat Mutlu Kazancı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Tem 30, 2008 10:55 am

Sevgili Dostlar,
Şuayıp Hoca ile yıllardır tanışıyoruz..Onun için onu bu sayfaya almadım..Haklısınız onu da almalıydım....Ama ben daha ziyade ilk defa gidip bulduğum dostlar ile olan buluşmaları buraya alıyorum...Bundan sonra her buluştuğum dost ile olan buluşmayı sizinle paylaşmağa çalışacağım inşallah !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Eyl 10, 2008 10:08 pm

Uzun yıllar sonra da olsa gençliğimizin bir bölümünü beraber geçirdiğimiz sevgili Mehmet Akaç'ı burada görmek beni de mutlu etmiştir.Sayın Muzaffer ağabeyime bu vesileyle teşekkür ediyorum ve Mehmet beyi de kınıyorum.Bizim aramızda öyle kişiler varki birçok şeyinden fedakarlık yaparak siteyi ayakta tutmaya çalışırken,Mehmet kardeşim Ptt de yetkili birisi olarak neden bizlerden ayrı bir dünyada yaşıyor doğrusu anlıyamadım.Üye değilse derhal üye olmasını,özlemediyse özlendiğini,tilkinin dönüp dolaşıp döneceği yerin kürkçü dükkanı olduğunu bilmesini hatırlatırken selam ve sevgilerimi sunar afiyetler dilerim.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Eyl 17, 2008 8:18 pm

Sevgili Muzaffer hocam...!
Telefonda size salık verdiğim arkadaşlar ile görüştüğünü söylemiştin ama resim çekip siteye verdiğini bilmiyordum..Tesadüf sevgili Mahmut KÖSEOĞLU'nun resimlerini ararken gördüm..İnan çok çok sevindim..Negüzel bir durum..İnanki muhammet AKAÇ'ı belkide 35 senedir göremedim..Ama resimde görmek bile beni çok mutlu etti...Buna sen vesile olduğun için çok teşekkür ediyorum..ALLAH razı olsun nediyeyim...Şu sitenin bir çok niğmetinin faydaları...
Ben muhammet AKAÇ ile ilk 1968 yılında trabzon lisesinin yatılısında tanıştık..Kendiside aynı okulda kıdemli yatılı öğrencierdendivede popülerdi. Ben oana göre daha yeni vede tıfıl olduğum için bana sahip çıktı.Her konuda beni korudu..Onları hiç unatamıyorum..Ama malesef kısmet olup bu zamana kadar görüşemedik.İnşallah görüşürüz...!!
Muzaffer hocam tekrar teşekkürler ...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Dön KÖYLÜLERIMIZ VE ÜYELERIMIZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir