Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz
Hoşbuduk mehmetciğim.Baktım ki borular var dedimki benimde olmam gerek.Selamlar gkendine iyi bak biraz tavlan,zayıflamışsın.Kemik yokmu? Kızma kemik iliği iç diyecektim..mehmet aydinli yazdı:Nedur makaçaoğullari birden saldurdunuz,teker teker girsananuz siteye,cehennemler , bilmemneler ,yılanlar,yavaş olun hooooooooop.
Kardaşum hoş geldunuz.nasil gelursenuz gelun ,ama geldunuzmi daha gitmayun.görüşmek üzere.
Merhaba Gürsel.Buraya girmek için biraz çabaladım,nihayet geldim.Senin yaşıyor olduğuna sevindim.Gelip gidersin kimsenin haberi olmaz.Biraz sitemden sonra sen nasılsın? Sanada yeni yılda şans ve mutluluk dilerim.Umarım geldiğinde görüşürüz.gursel yazdı:merhaba Turan,
Islerun nekadar yogunda ancak gelebildun.yenilyilda herseyin gönlünce olmasini diler artik görüsürüz.
Kim olduğunu bilmiyorum ama fazla samimi olma.TEHLİKE SINIRINDASIN.antika yazdı:TEHLİKELİ SÜLALE.SİZ İLE FAZLA SAMİMİ OLMAYA GELMEZ.BEYUK ÇEHNEME SÖYLE ELİNİ BURNİNDAN ÇEKSUN.
Merhaba abi.Buraya girmeyi beceremedimde gelemedim.Birazda sitenin acizliğine uğradım.Gençler daha hızlı oluyorlar..Bayramda geliyorum, bende öpüyorum. Görüşmek dileğiyle.Mehmet AĞAOĞLU yazdı:Nihaye cemaluni görebildik.Yeyenlerun geçdiler seni.Ulaş ve Umut beylerle
görüşüyoruz.Bayramda bekliyoruz.Biriniz gelin ya sen ya Sinan.Gözleriniz
den öpüyorum.Sinana özel selamlarımı söyle.
Merhaba Bülentciğim.Öpüyorum seni kendine iyi bak.Anonymous yazdı:merhaba dayı hoşgeldin
Saygılarımla.
Bülent ÖZER
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir