FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 12, 2008 9:32 am

Merhaba Bayan Yöneticimiz Fatma hanım.
evet uzun zaman oldu sitede pek görünmüyorsunuz yeğeninizin rahatsızlığı epeyi sizleri üzüntü içinde bıraktığını anlıyorum yeğeninize allahtan acil şifalar diler en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını dilerim bu konuda gelişmeler hakkında bizlerede bilgi verirsen çok sevinirim görüşmek üzere ailece ailenize sağlık sıhhat dilerim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Prş Haz 12, 2008 6:19 pm

sevgili fatma ablacım bende artık bu sitedeyim inşallah daimi olurum ben irfan altuncunun kızı şevki altuncunun ablası muzaffer altuncunun yigeniyim bu siteyin kuran sizlere ve diger abilarime teşekkürler ederim ablacım yigeninizin hastalıgına cok üzüldüm allahdan acil şifalar dilerim sıhhatine en yakın zamnda kavuşur allahın izniyle ablacım seni öpüyorum kendine iyi bakmanı istiyorum senin gibi insanlar bir dger bizim için sevgilerimi sunuyorum
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Emel Ayal » Cum Haz 13, 2008 7:51 am

FATMA ABLA
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN
:(
YİĞENİNE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum Haz 13, 2008 8:55 am

Teyze kızı. Selamlar. Hastaya Allah acil şifalar versin. Allah vermiş olduğu hastalığın şifasını da verir inşallah. O nun için elden gelen imkanları seferber ettikten sonra üzülmeğe gerek yok. Her zaman sabırlı olup kendisi için dua yapmak lazım. Yaradan her şeyi çok mükemmel bir şekilde planlamıştır. Bizim görevimiz ise tedbir alıp, imkanlar nispetinde çare arayıp, ondan sonra tevekkül etmektir. Allah O hasta yavruya acil şifalar, eilesine de sabır ve hastaya hizmet için kolaylıklar versin.
Selam ve sevgilerimi sunuyorum. Kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cmt Haz 14, 2008 12:04 pm

Merhaba fatma siteye her girdiyimde yeyeninizden hayırlı haber almak istiyorum ALLAH acil şifalar versin iyi olması için duacıyız .
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adil Güveli » Cmt Haz 14, 2008 7:34 pm

esselamunaleykum teyzem kizi sevgili ablam benum.hayirdur kim hasta gecmis olsun allah acil sifalar versun.allah size bagislasun.bana bi bilgi döner isen sevinurum.allaha emanetsiniz..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Pzr Haz 15, 2008 6:25 am

Merhaba Fatmacım,
Uzun zaman oldu sitede karşılaşamadık, bir ara senin tatilin, sen döndükten sonrada benim seminerlerim, kızımın genizeti ve bademcik ameliyatı şimdide oğlumun sünneti derken siteye bakmaya vaktim olmadı. Bu ara yiğeninin hastalığını duydum. Çok çok geçmiş olsun. Dualarımız onunla umarım biran önce sağlığına kavuşur. Bu arada ben senin msn ni ekledim ama hiç yakalayamadım seni.
Yakında görüşmek ümidiyle, şimdilik hoşçakal.......
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:10 am

Fatma Merhabalar:

Uzun bir zaman yoktum geldiğimde mesajları okudum yeyeninizin hasta olduğunu yeni öğrendim çok çok geçmiş olsun inşallah şimdilerde iyi olmuştur duamız onunladır.

Bu arada bende 1,5 ay yoktum bende hastalarla uğraşıyordum,biri kayınvalide diğeri kaynımın hanımı Allaha şükür şimdi iyiler.

Bizler Ailece hepimiz selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlikli,sıhhatlı günler yüce Allahtan niyaz ediyoruz.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Cmt Haz 21, 2008 10:37 pm

Sevgili Fatma hanım,
Özür dilemek bir erdemdir. Yaşa bakmaz... Asalete ve terbiyeye bakar. Bu anlamda büyük bir değerdir özür dilemek...
Özür dilemenin başı, insanın kendi nefsini yenmesidir.
Fatma hanım,
kendimi ifade edememekten veya yanlış anlaşılmaktan dolayı özür dilerim. Herkesten... Yaşça küçük veya büyük olandan...
Ama ben terbiyesizleri ve terbiyesizliği içime sindirebilecek bir karakterim olmadığından genel anlamda "dik kafalı" olurum.
Mükemmel hiç bir şey yoktur... her şeyin bir eksiği vardır. benim ki de belkide bu anlamdadır.
sizinle zannedersem üçüncü ve son "kapışmamız" bu... Siz de bende daha iyi bir site yaratabilmek için kendi doğrularımızı ortaya koyduk.
Bir eksikliğimi ve meydana getirdiği olumsuz bir durumu ifade ederek kendi kendime bir ceza keseyim.
Bölüm yetkilileri ile yöneticileri karıştırmanın bana bir fatura çıkarması doğaldı ve o da çıktı.
İlk kapışmamızda (!), "paragafın" yanlış temeller üzerine oturtulduğuna itiraz etmiştim. haber size ulaştı ve....
ikincisi, "şur"luluk davası idi(ki aynı görüşümü hala muhavaza ediyorum.)
üçüncüsü ise şu son hadise ki bunun yenir yutulur yanı yok.
1-Ben yönetici anlamında, paragafın bölüm sorumluları olan yaşıtlarımın ilgili şahsa tepki koymalarını beklememdi...
2-İlgili şahıs için değil, kim olursa olsun böyle aşağılayıcı bir uslüp ile karşısındaki insanları hakir görmeye kimsenin haddi olmadığı birileri tarafından açıkça şahsa bildirilmesi gerekirdi
3- "özür dilemek" ayrı "özür diletmek" ayrıdır.
dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır bir kere...
her üye kendisinden üstün konumda olan bir site yönetiminin olduğunu ve gerekirse sitenin selameti adına üyelik aktini feshedebileceğini bilmelidir.
yönetim diye serzenişlerimin arkasında,yaşıtlarımın olduğunu sizlerle uzaktan yakından bir alakası olmadığını ifade eder saygılar sunarım.
Bu maanada en sade dosttan en ileri uçtaki dosta ve herkesten bu güne kadar sürç-i lisanım için özür diliyorum.
sağlıcakla kalınız.
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzr Haz 22, 2008 9:36 am

Geçen Cuma gelecektin
Haftalardır gelmedin.........

Böylemiydi sözleri bilemiyorum (ya da tam hatırlamıyorum) ama nerelerdesun Fatma hanım abla. Tamam sıkıntınız var çocuğun Allah şifasını verecek inşallah ama hayat devam ediyor ve sizlerin eksikliğini (arada bazı konularda fikir ayrılığına düşmüş olsak da) hissediyoruz. Umarım erken ve kesin dönüş yaparsınız.

Selam ve muhabbetle.......
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Prş Tem 03, 2008 6:15 pm

MRB FATMA ABLA KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN HOŞÇAKALIN
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adil Güveli » Prş Tem 03, 2008 6:17 pm

BENUM CANUM TEYZEM KIZI CANUM ABLAM HAYIRLI KANDİLLER DİLERİM.ENİŞTEME VE ÇOÇUKLARINA ÇOK ÇOK SELAMLAR EDERİM.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN.DUALARIM SENİNLE...
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Şevki Altuncu » Pzt Tem 14, 2008 5:52 pm

Fatma Merhabalar:

Ben İrfan,Şevkinin babası onun sayfasından yazmak zorunda kaldım zıra şifre 1.sayfaya giremiyordum orada uğraşırken tamamen şifre yok oldu şimdi ne ilk sayfaya ne diğer sayfaya giremiyorum yanı iptal durumuna geldim yazabilmem için bu yazıyı okuduğunda mutlaka durumu halletki bizde yazmaya başlayalım,birkaç gün önce Mehmet Aydınlıya mesaj yazdım ama sonuç alamadım gözden kacmış sanırım inşallah senin gözünden kaçmaz.

Seyahatınız Ankaraya kadar kazasız geçti Allah bundan sonrada yardımcınız olsun duamız sizinle,iyi tatiller diliyorum........
Kullanıcı avatarı
Şevki Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Tem 15, 2008 2:13 pm

Fatma Merhabalar:

Teşekkürler anında şifre işini halletmişin kısıklı zamanında bile olsa ilgine teşekkürler,Ankaradamısın memlekete geçmişmisin,iyi seyahatlar kazasız belasız inşallah,Allaha emanet olun........

Not:Bu şifre ile ilk sayfaya yine yazamıyorum sadece ikinci sayfaya yazabiliyorum,ilk sayfaya Şevki kayıt yapmıştı beni şifreyi unutmuş o nedenle ilk sayfaya yazamıyorum vaktin olursa onuda ayarlasan iyi olur orada aktif olamıyorum.Teşekkürler..............
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Semra Ayan » Cmt Tem 19, 2008 11:11 pm

Fatma hanım merhaba yanlışlıkla iki sefer sayfa actım kendime size zahmet birini silermisiniz peşin teşekkürlerimle
Semra Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir