gönderen İhsan Şahin » Cmt Haz 21, 2008 10:37 pm
Sevgili Fatma hanım,
Özür dilemek bir erdemdir. Yaşa bakmaz... Asalete ve terbiyeye bakar. Bu anlamda büyük bir değerdir özür dilemek...
Özür dilemenin başı, insanın kendi nefsini yenmesidir.
Fatma hanım,
kendimi ifade edememekten veya yanlış anlaşılmaktan dolayı özür dilerim. Herkesten... Yaşça küçük veya büyük olandan...
Ama ben terbiyesizleri ve terbiyesizliği içime sindirebilecek bir karakterim olmadığından genel anlamda "dik kafalı" olurum.
Mükemmel hiç bir şey yoktur... her şeyin bir eksiği vardır. benim ki de belkide bu anlamdadır.
sizinle zannedersem üçüncü ve son "kapışmamız" bu... Siz de bende daha iyi bir site yaratabilmek için kendi doğrularımızı ortaya koyduk.
Bir eksikliğimi ve meydana getirdiği olumsuz bir durumu ifade ederek kendi kendime bir ceza keseyim.
Bölüm yetkilileri ile yöneticileri karıştırmanın bana bir fatura çıkarması doğaldı ve o da çıktı.
İlk kapışmamızda (!), "paragafın" yanlış temeller üzerine oturtulduğuna itiraz etmiştim. haber size ulaştı ve....
ikincisi, "şur"luluk davası idi(ki aynı görüşümü hala muhavaza ediyorum.)
üçüncüsü ise şu son hadise ki bunun yenir yutulur yanı yok.
1-Ben yönetici anlamında, paragafın bölüm sorumluları olan yaşıtlarımın ilgili şahsa tepki koymalarını beklememdi...
2-İlgili şahıs için değil, kim olursa olsun böyle aşağılayıcı bir uslüp ile karşısındaki insanları hakir görmeye kimsenin haddi olmadığı birileri tarafından açıkça şahsa bildirilmesi gerekirdi
3- "özür dilemek" ayrı "özür diletmek" ayrıdır.
dal rüzgarı affetmiştir ama kırılmıştır bir kere...
her üye kendisinden üstün konumda olan bir site yönetiminin olduğunu ve gerekirse sitenin selameti adına üyelik aktini feshedebileceğini bilmelidir.
yönetim diye serzenişlerimin arkasında,yaşıtlarımın olduğunu sizlerle uzaktan yakından bir alakası olmadığını ifade eder saygılar sunarım.
Bu maanada en sade dosttan en ileri uçtaki dosta ve herkesten bu güne kadar sürç-i lisanım için özür diliyorum.
sağlıcakla kalınız.