İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 12, 2008 9:09 am

Merhaba İrfan Abi
Öncelikle saygı ve sevgilerimi sunarım nasılsınız inşallah bi yaramalık yok İrfan Abi ne oldu sendemi siteye küstün yoksa yazılarını göremiyorum valla bende aynı durumda oldum eski hevesim kalmadı.
Abi günlük yazışma sayfasına yazmama kararı aldığımdan dolayı siteden ayrıldığım anlamına gelmez sadece o sayfaya yazmamaya karar verdim ama kişilerin sayfasında aktif olduğumu söylemek istedim buralarda devamlı olarak yazıyla görüşme imnkanımız her zaman olacaktır.Çünkü ben söz vermiştim sizin gibi saygı değer büyüklerime o sözümü bu şekilde tutmal isdiyorum
Sayın İrfan Abi günlük yazışmam olmasa bile kişi sayfasında bizleri unutma olurmu sağlıcakla kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Pzt Haz 16, 2008 11:21 pm

hoşbulduk babacım senin yerini doldurrumuyum onu düşünmek lazım bende sitede hemşerilerimle olmaktan cok mutluyum inşallah sizin gibi daimi olurum yola cıkacaksızın allaha emanet olun sonunda kavuşacagız sizinle çok şükür1.5 aylık hasret son bulacak inşallah
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ferit Kama » Prş Haz 19, 2008 1:01 am

irfan amca... sölediklerin için çok teşekkür eder ellerinden öperim.. sizdende Allah razı olsun zahmet edip geldiniz samsuna.. bi acı kahvemizi içtiniz... bir kahvenın kırk yıl hatırı vardır temennılerimle selamlar olsun samsundan.... caner abimin iki hesabı var yanlışlıkla oldu.. dahada düzeltemedık aslında düzeltilmesi lazım...
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Prş Haz 19, 2008 6:22 am

tekrar geçmiş olsun. bizlerde iyiyiz. herkese selam, saygılarımla...
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Altuncu » Prş Haz 19, 2008 6:52 am

irfan amca allaha şükür iyiyim seni sormalı sen nasılsın hali keyfin yerinde allaha emanet ol görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:56 am

Selamunaleyküm,
Evet bizim dönüşümüz biraz uzadı..Ama bacanak bırakmıyor,yapacak bir şeyim olmuyor..Ama sanırım Cumartesi gelmemiz büyük ihtimal..Hayırlısı..

Anladığım kadariyle yine bir yerlere gitme niyeti var kafanda..Üstü kapalı onu ima ediyorsun...Sana helal olsun..

Eeee belkide dostların sesine kulak verip,memlekete gidersin..Kimbilir... Aslında imkan olsa yazın memlekete gidilir yani..

Herkese selam söyle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Prş Haz 19, 2008 11:38 am

Merhaba İrfan abı, siteye ve Gölcüğe hoş geldin. Tüm hastalara Yüce Allahtan acil şifalar dilerem.

Abı sağol, varol, dilek ve demennilerine katılır saygılar sunarım. Arasıra biz insanlar arasında küçük kırkınlıklar olur. Bunlar önemli değil ,Karşılıklı saygı-sevgi çerçevesinde konuşarak aşılırlar. Önemli olan bizlerin sağlıklı ve huzurlu olmasıdır.

Herşeyin gönlünce olmasını dilerim. hoşta kal
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 20, 2008 3:45 pm

Merhaba İrfan abı,
siteye ve Gölcüğe geri döndüğün için hoş geldin. hastalarının iyi olduğunu yazmışsın Tüm hastalara Yüce Allahtan acil şifalar dilerem.

Abı günlük yazılarını takip ettiğimi bilmeni isterim bu günkü yazında ne incelik keşke herkes senin gibi olsa sağol, varol, dilek ve demennilerine katılır saygılar sunarım. Arasıra biz insanlar arasında küçük kırkınlıklar olur. Bunlar önemli değil ,Karşılıklı saygı-sevgi çerçevesinde konuşarak aşılırlar. Önemli olan bizlerin sağlıklı ve huzurlu olmasıdır.Böyle konuşmalar beni özellikle çok etkiler ben duygusal biriyim çabuk etkilenirim. sayın abiciğim sen istersen her gün sayfana yazayım ne dersin Herşeyin gönlünce olmasını dilerim. görüşmek dileğiyle allaha emanet olun ailece ailene saygı ve sevgilerimi yolluyorum allaha emanet olun hoşta kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Haz 22, 2008 9:30 am

MERHABALAR KARDEŞİM İRFAN BEY SİZLERKİBİ GUZEL DOSLARİMİZİN BİZLERİ ARAYİP SORMANİZİ YUREKDEN KUTLAR DEŞEKKURLERİMİ SUNARİM BİZLERİ ONURE ETTİNİZ ALLAHİM SİZLERGİBİ GERÇEK DOSTLARİMİZDAN RAZİ OLSUN HER ZAMAN BU SİÇAK VE SAMİMİ DOSLUĞUNUZU SAMSUNA HER GELDİĞİNİZDE SİZLERDEN BEKLEMEKTEYİM İNŞALLAH ZAMAN VE ŞARTLAR DAHA GÜZEL SOHBET EDE BİLMEMİZE İMKAN VERİR AİLECE ALLAHA EMANET OLUN DOSTLUK VE KARTEŞLİĞİMİZİN DAİM OLMASİ DILEĞIYLE HUTAYA EMANET OLUN

İ

L
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Pzr Haz 22, 2008 3:49 pm

MERHABA İRFAN ABİ
ASIL BEN SİZE TEŞEKKÜR EDERİM BENİ ARAYIP SORDUĞUNUZ İÇİN
AMA BU GÖRÜŞME KISA OLDU UMARIM DİĞER ZİYARETİNİZDE SİZİ DAHA FAZLA AĞIRLAMAK İSTERİM.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Haz 23, 2008 8:03 am

Geçen akşam yaptığım küçük bir site gezintisiyle sizlerin de epey zamandan beri hastalarla uğraştığınızı öğrendim.Allah tüm hastaların ve hasta sahiplerinin yardımcısı olsun.Selam ve sevgilerimle sağlıklı ve mutlu nice yıllar dileğimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Pzt Haz 23, 2008 12:04 pm

merhaba irfan amcacığım evt baya bi sitede yoktunuz yokluğunuz çok belliydi valla özlettiniz kenidnizi hastanız varmış çok geçmiş olsun kendinize iyi bakın görüşmek dileği ile hoşçakalın
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Merhaba irfan Amca

Mesajgönderen Sait Bayraktar » Pzt Haz 23, 2008 11:12 pm

Öncelikle selam eder ellerinizden öperim. Babamın adını yazmadım ama tahmin ettiğiniz gibi rahmetli Ahmet Bayraktar'ın Büyük oğluyum. Sanırım sitede pek aktif rol almasamda fırsat buldukca takip etmeye calısıyorum. Bu uyarınızı göz önünde bulundurararak aktif olmaya calısacağım.Selam eder dualarınızda yer bulmayı ümit ederim . Hayırlı günler
Sait Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal Haz 24, 2008 6:00 am

İrfancığım, önce selam ve sevgilerimi sunarım. Teşekkür ederim. Allah a şükürler olsun yaşantımızı etkileyecek bir sıkıntımız yok. Sıkıntımız milletin sıkıntısı. Çünkü halen onklara hizmet veriyoruz.
Sıcakları sorma, onlarla aramuz eyi, bacı kardaş olduk sıcaklarla. Başkaca bir yaramazlık yok. İnşallah Ağustosta memlekete gitmek niyetim var. Bu arada Temmuz l4 de de bir Ankara var, sağlık nedeni ile.
Her şeyin hayırlısı olması dileği ile ailece hepinize selam ve sevgilerimizi sunuyoruz. Kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

irfan altuncu

Mesajgönderen Paşa Ayan » Sal Haz 24, 2008 9:00 am

i irfan amca allaha şükür iyiyim seni sormalı sen nasılsın insallah hali keyfin yerinde hatirlatigin icin tesekür ederim allaha emanet ol görüşürüz.
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir