İSMAİL BAYRAKTAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Cmt Haz 07, 2008 1:45 pm

İsmail abi merhaba.epey süredir vakit bulamıyorum buraya bakmaya.İyisin değilmi?Kırıkhan'a gideceğin zaman haberim olsun yalnız kalma orda .ortak.
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal Haz 10, 2008 3:49 pm

İsmailciğim...!!!Öncelikle selam ve sevgilerimi yolluyorum...!!!
Acizane içimden gelerek yazdığım ''GÜNLÜK TANIŞMA veKAYNAŞM''Sayfasındaki duygularıma ortak olarak destek ver verdiğin için çok teşekkür ediyorum...!!!
Gerçekten ismailciğim; Şu üç günlük dünyada biribirimizi böyle basit şeylerden dolayı üzmeye değmez inancındayım...!!!Bir yıl sonra ben veya bu insanlardan birileri olamayabilir..Hayat çok kısa...!!!Ne gerek var gereksiz yere biribirimizi üzmeye...!!! Ben şahsen her insanı , insan olduğu hasebiyle sevilmeye layik görüyorum...!!!
Ailece hepinize selam ve sevgilerimi yolluyorum...!!
ALLAH'a emanet olasınız...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 11, 2008 5:34 pm

selamün aleyküm ismail amcacımm nasılsıınız ne halunuz varrr...iyisiniz inşallah bı yaramazlık yoktur umarımm uzun zaman oldu görüşmeyeli bi hal hatır sorayım dedımm...gerek şahinkaya sitesinden gerekse hi5 ten takip ediyosun çok saol allah razı olsun... kusura bakma bende fırsatını bulup yazamıyorumm..hafta içi hergün staj dayım akşam geç vakit geliyorummm..durum böylee amcacım görüşmek üzre kendıne ii bak allaha emanet ol ellerınden öpüorumm
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Haz 12, 2008 11:33 am

İsmailcığım, selamlar. Ben 27 mayısta sana bir mesaj yolladım. O mesajda ne dediysem aynı yerdeyim. Seni sevdiğimi bilmen lazım. Genelde o tanışma kaynaşmamı ne anderdur oraya takıluyirum. İsterim ki herkes takılsın ve toplu haberleşme olsun. Onun için özel mesajları kullanmağa pek vaktum olmayur. Ya oraya yazayirum ya da Atışma meydanına takıluyurum. Diğer yerlere pek girmeyirum.
Ha şimdi grelelum asil konuya. Son iki üç gündür İskenderun tarafındaki havayı merak ettim ve ne yazık ki haberleri başka kanallaardan aldum. Tanışma kaynaşmada yazsa idun da haberleri senden alsydum. Yağmur mi yağdı kar mı. Yoksa Yarıkkaya mi esti karayel mi. Beni niçun başka kaynakları kullanmağa mecbur brakarsun.
Benim senden bir ricam olacak eskiden yazdığın gibi, herkese örnek olacak seviyeli yazılarını o sayfada bekliyorum.

Her halde anlaştuk. Hayde gözlerunden öperum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 12, 2008 5:52 pm

Merhaba İsmail,
Önce mesajin için teşekkür ederim...Sonrası burada olacağın için de ayrı bir teşekkür... Önemli olan birbirini bulmuş iken kaybetmemektir..Ben bu işe çok önem verdiğim için siteden birisi ayrılınca çok üzülüyorum..Hayırlısı..

Herkese çok selam söyle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Yavuz Başar » Cum Haz 13, 2008 11:32 am

Hayırlı cumalar nasılsınız ağabe cocukların karnesı nasıl nezaman gıtıyon Kırıkhana cocukları gözlerınden öpüyom yengeme selam hoşca kalın
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cum Haz 13, 2008 7:05 pm

selamün aleyküm ismail amcacım nasılsınız fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum...bu yaz dönemınde stajım olduğu için yoğun çalışıyoruz gwç vakıt geliyorum... ama epey zaman olmuştu görüşmyeli bi hal hatır sorayım dedım... ayrıca öss ye gıreceklere başarılar dılıyorum inşallah emeklerı boşa çıkmaz rabbım yardımcıları olsun... görüşmek üzre aeo yengeme selamlar elllerınızden öpüorum
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Pzr Haz 15, 2008 8:18 pm

MERHABA İSMAYİLİM HERGESİN GÖNÜL DOSDU GÖNLÜNDE OLUR SİZLERDE BUNLARDANSİNİZ BİZLERDEN YARAMAZLİK YOK İNŞALLAH SİZLERDENDE YOKTUR CAKİR CEMİL AĞABİYİN CENAZESİNE GELDİM HACİ GÖRÜŞDUK SENİ SORDUM SOHBET EDDİK BİR COK ARKADAŞLARLA GÖRÜŞMİŞ OLDUK İYİ HASRET GİTERTİK YANLİZ SEN YOKTUN SEVKİLİ İSMAYİLİM İNŞALLAH YAZİN GELİRSİN MEMLEKEDE GÖRÜŞMEK NASİBOLUR HEBİNİZE SAĞLİK SELAMETLER DİLİYORUM ALLAHA EMANETOLUN
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Haz 15, 2008 9:22 pm

ismailim,
unutmam mümkün değil de bu siteye nerden düştüm ona üzülüyorum.
bak şimdi
ne varsa bizim kırıkhanlılarda var. nezaket ve delikanlılık...
gerisi ile anlaşmam mümkün olmadığından bende aktif üyeliğe şimdilik pas dedim.
1-kurala bağlı olmayan hiç bir hareket hedefe ulaşamaz.
2-"tilkinin bağlayıp çakalın çözdüğü" ortam bana uymaz.
3-çok kaba insanımız var
anlatabildim mi kardeşim
Allah'a emanet ol kendine iyi bak.
yengeye ve çocuklara selam
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Haz 18, 2008 9:43 am

İsmail Merhabalar:

44 Günlük bir aradan sonra Gülcüğe gelmiş bulunuyorum bu zaman zarfında bayağı mesaj yazmışın teşekkürler cevap veremediğim için üzgünüm şimdi hepsine birden cevap veriyorum.

Samsunda günlerimin tamamı hastalarla uğraşmakla geçmiş şimdi hepsi iyiler.

Haliyle bu zaman zarfında sizlerle muhabbetimiz aksamış oldu bundan sonra bol bol devam inşallah Allahtan bir zaval gelmezse,biz Ailece şükürler olsun iyiyiz inşallah sizlerde iyisiniz.

Günlük yazılara niye ara verdiğini bilemiyorum anladığım kadarıyla bazı tatsızlıklar olmuş olmamalıydı ama ne yapalım bizde buralardan muhabbetimize devam ederiz sağlik olsun ama ben son nefer kalana kadar devam günlük yazılara, kimseye kızma gibi bir sıkındım yok zıra ben kimseye kızamıyorum buda benim bir özelliğim olsa gerek.

İsmailçiğim bayağı bir kişiye cevap yazmam lazım ilerde uzun muhabbet yaparız inşallah şimdilik hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyoruz hoşta kalın.......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 19, 2008 9:21 am

Sevgili İsmail,
Kendini bize alıştırdın ve bir kenara çekildin gibi...Bu benim için çok üzücü bir durum...İyi olmadığı bir gerçek..

Halbuki sizlerle buluşmak bana mutluluk vermişti...Bunu bizlere çok görmeyin ne olur...Gelişen bazı üzücü gelişmeler bizlerin tasarrufunda değildir...Yani biz bir şey maalesef yapamıyoruz..Sebebini de maalesef tam olarak öğrenme imkanımız da olmuyor...

Normal şekilde sitede olmanızı istiyorum...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İhsan Şahin » Prş Haz 19, 2008 9:07 pm

Sevgili İsmail,
tesadüfe bak, tam ben sana cevap yazmayı düşünmüştüm ama hemen üstte sayın Altuncunun sana yazdığını görünce tesadüfün güzeli dedim.
Geçenlerde bana sormuştun neden yazmıyorsun diye...
ben site için gerçekten çok iyi şeyler beslemiştim. düşünmüştüm. Ama hani bir söz var ya" eşekler atlar için çalışır" o misal iişte... Eşeklik ama kime...
yaz tatiline girerken ben "düşünce platformu"na yazmaya başladım. bir gün "tanışma -kaynaşma sayfasıının zannedersem 179. sayfa olacak, mahmut köseoğlu isimli bir beyefendinin(!!!!!!) hiç gereği yokken, onunla alakalı hiç bir husus söz konusu değilken,
düşünce platformuna yazıyazanları "kendini bilmez kişiler" diye yazmaz mı?
bu söz ağır bir ithamdır.
terbiyesizlikten öte şerefsizliktir.
ben anında cevabını verdim tabi...
ama beklerdim ki Saatçı-Adnan Ayaz ve Muzafferden o kişiyi açıkca ikaz etmelerini... ona "yanlış yapıyorsun" demelerini
olmadı... demediler.
veya onlar için kendini bilmez kişi sözünün ne anlama geldiği önemli değil.
ismail,
Bu sitede meseleler hep buz dolabına atılır ve donmaya bırakılır. Lakin
Ceyranlar kesilince buzlar eriyor ve yeniden bir düzensizlik başlıyor. gidenlere bakınız hepsi temel taşlar.
tilkinin bağlayıp ,çakalın çözdüğü ormanda bana yer yok diyen aslan gibi bende şimdilik aktif üyelikten vaz geçiyorum
bilgilerine sunuyorum. yorum san ait ve bu yazımı istediğin gibi kullanabilirsin sana güvenimim bir belgesidir . Muzaffer hoca gidenlere neden gidiyorsun demiyor dikkat et... ne sorunun var demiyor dikkat et. "Bu sitede yöneticiler ya... meseleleri çzme cesaretleri yok yada adam kullanma becerilerini bize sunuyorlar... yemezler. Eğer yöneticiler adam olabilselerdi kimse bu sitede terbiyesizlik yapamazdı...
gözlerinden öperim
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Haz 21, 2008 4:11 pm

İsmail Merhabalar:

Nasılsın bakalım inşallah iyisiniz Yüce Allahtan en büyük arzum ve dileğim sizlerin iyi olması bu konuda duacıyım sizinde bizler için duacı olmanızı istiyorum.

İsmailçiğim günlük yazılarına alışmış idik benim olmadığım dönemde neler oldu bilemem günlük yazılardan kopdunuz umarım bu gırgınlıklar fazla sürmez aynı şekilde günlük yazılarına devam edrsin bu konuda benim yapabileceğim ne varsa yapmaya hazırım.

Bizler Ailece hepimiz hepinize selam eder sağlikli sıhhatlı mutlu huzurlu bir hayat geçirmenizi cani gönülden istiyor,sizleri Allaha emanet etiyoruz hoşta kalın.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 25, 2008 10:00 pm

SELAMÜN ALEYKÜM AMCACIMM ÇNCELİKLE SELAM SEVGİ VE SAYGILARIMI SUNUYORUMM.. EPEY ZAMNDIR GÖREMIYORUMM SİZİ SANAL ALEMDEE GERİ DÖN AMCAA.. Bİ YARAMAZLIK YOK İNŞŞ SAĞLIĞINIZ SIHHATINIZ DE YERINDEDIR UMARIMM... AMCACIM EN KISA ZAMANDA GERI DÖNÜNN GÖRÜŞMEK ÜZRE ALLHA EMANET OLUNN HERKESE KUCAK DOLUSU SELAMLAR ELLERINIZDEN ÖPÜYORUMM...
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cmt Haz 28, 2008 7:31 am

İsmailciğim...!!!
Seni öncelikle sevgi ve muhabbetle selamlıyorum...!!! Ailen ile sana sağlık,huzur ve mutluluklar diliyorum...!!!
Senin ''GÜNLÜK SAYFADA'ki yazılarına bayağı alışmıştık...!Şimdi ise gördüğüm kadarıyla biraz boşlamışsın...!!! Nedenini tam bilmiyorum ama seni seven dostlarını bu etkinlikten mahrum etme...!!Bu sdayfa öncelikle senin ,benim ve onun sayfasıdır...!Sonrada ŞAHİNKAYA KÖYÜNÜN sayfasıdır...!!!Birilerine alınıp bu sayfadan kopmanı istemem...!!!seni çok yönden takdir ediyorum ve bu sayfaya yazı yazmanı bir büyüğün olarak istirham ediyorum...!!!
Sanan öncelikle ailebn ile sağlık,mutluluk ve huzur dileyerek, işlerinde kolaylıklar diliyorum...!
ALLAH'a emanet olun....!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 8 misafir