ILK MAC TERIM ve MILLILER

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Haz 13, 2008 10:15 am

Sayın Muzaffer hocam gece yarısı birşeyler yazmaya çalıştım,içimden geldiğince.Aslında önceden bir karalama çalışması yapılabilirdi.Yukarıdaki yazımı Sayın Şentürk okusaydı belkide bana küserdi.Çünkü birinci golü değil de ikinci golü O atsaydı demekki O'na aferin diye yazacaktım.Evet orası yanlış oldu.Ama,belirttiğim gibi ben amatör olduğum için kusuruma bakmazsınız herhalde.Takımın başarısı için çaba sarfeden herkese sonsuz teşekkürlerimle...
Takdirleri için sn.Muzaffer hocama da teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 14, 2008 9:43 pm

Ama gerçekten güzel...Ne denilebilir ki !!!!!!!!!

Ufak tefek şeyler normaldır...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Pzt Haz 16, 2008 3:44 pm

-----------------AMATÖRCE YAZMAYA DEVAM EDİ-YORUM------------------------
--------A Millilerimiz sonunda çeyrek final vizesini de aldı.Yukarıdaki yazımda böyle bir sonucu beklemediğim için özellikle Kahveci Nihat'a yüklenmiştim.Diğer yazdığım hususlara tekrar değinmek istemiyorum.Usta bir futbolcu önemli pozisyonları değerlendiremediğinde elbette galibiyet ve zafer bekleyen biz amatörlerden eleştiri alacaktır.Yetmiş milyon olarak hepimiz millilerin galip gelmesini ve zafere ulaşmasını istemiyor muyuz?

Çek maçında 2-0 yenik duruma düştüğümüzde herkes gibi ben de moralmen çökmüştüm.Daha sonrası malum.Maç 90 dakikadır sözü bir kere daha kanıtlanmış oldu.Bu defa Arda ve peşinden sevgili Nihat gereğini yaparak hakemin inadına rağmen maçı almasını bildiler.Futbolda şans da önemli bir faktör olduğuna göre bizden yana oldu.İnanışın ve azmin zaferi olarak sonuçta çeyrek finale yükslmiş olduk.Türk milletine hayırlı olsun.Dilerim her alanda buna benzer zaferler elde ederiz.

Şimdilik söyleyecek başka bir sözüm yoktur.Fatih Terim'i ve ekibini yürekten tebrik ediyor nice başarılar bizim olsun dileklerimle ilgilenen tüm sporsever dost ve arkadaşlara saygı ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzt Haz 16, 2008 6:19 pm

A Milliler gerçekten destan yazdılar...Onları yürekten kutluyorum... Söylenecek pek fazla birşey yok...Helal olsun....

İnşallah aynı destanı Hırvatıstan maçında yazarlar....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Haz 16, 2008 7:37 pm

sonuçta, alınan galibiyet büyük bir cosku yaşattı içinde vatan sevgisi bulunan vatandaşlarımızda.tabbiiki, galibiyet özellikle ikinci yarıda oynadığımız futbolla gelmesi gerekiyordu ve öyle de oldu.ama yapılan bireysel hatalar gösteriyorki biz halen daha takım olma bilincini taşımıyoruz.olaylara aşırı tepki veriyoruz tıpkı kaleci volkanın son dakkada yaptığı gibi.neyse herşey geride kaldı.hırvatistan maçına kadar keyfimize bakalım.hayalim turnuvada en iyi futbolu oynayan hollanda veya ispanya ile final oynamak.hadi hayırlısı
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal Haz 17, 2008 3:15 am

Nedense hep son dakkada göturuyoruz işi.Hani Bir laf varya Türklerın aklı ya kacarken , yada tuvalette aklı basına gelır dıye.bızımkı o hesap.yumurta yanasmadan kendımızı yormuyoruz :D
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 17, 2008 2:50 pm

Öyle deme Bekir,Bazen öyle oluıyor...Son dakika ve uzatmalarda galibiyetler geliyor...Bu Türkiye liglerinde de öyle olmuyor mu ?

Hani derler ya şans biraz da senden yana olacak ki maç kazanabilesin... İşte şansın bizden yana döndüğü zamanları yaşıyoruz...İnşallah Cuma günü de bizden yana olur...

Ne dersiniz ?
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Haz 18, 2008 11:01 am

inş hocam.beklentımız o yönde.ama mac esnasında dıkkat edın tum kameralar mactan cok terımı çekıyor. :) artıst olacak yakında..
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 19, 2008 6:26 am

Olsun be Bekir...
Yarı finale kalalım da hep Terimi çeksin...Eeee biraz da payı olsun ozaman
-Ne dersin ?

Ben Allah derim !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi