MUHAMMET KAMA

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 14, 2008 2:16 am

Sevgili Muhammet,
Sizleri buralarda görememek inan beni üzüyor..Tabi hayat şartları sizleri bizden uzak tutuyor..Sağlık olsun...Ama zaman zaman aramızda olmağa çalışın....

Samsundaki bütün dosrlara selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatih Kama » Pzt Haz 16, 2008 12:53 pm

selamun aleykum.muhammet amca. nasılsın.inşallah iyisindir.çok oldu görüşmeyeli amca. ordu tarafına yolun düşerse beklerim. ordu çevik kuvvetteyim. görüşmek üzere ..saygılar...
Fatih Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen hasan özdil » Pzt Haz 16, 2008 5:52 pm

merhaba abı nasılsın sağlığın nasıl ablam nasıl herkese selamlar
hasan özdil

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş Haz 18, 2008 10:46 am

Muhammet Merhabalar:

Samsundaki günlerimin tamamı hastalık ile geçmiş bu nedenle dönüşte bile Allahaismarladık diyemedim üzgünüm bana ne olur kızmayın,kırılmayın.

Bize göstermiş olduğunuz ilgiden şükranlarımı sunuyorum çok güzel bir gündü inşallah yine nasıp olur bir araya geliriz Allah büyüktür.

Bizler Ailece hepinize selamlarımızı yolluyor hepinize sağlik,sıhhat ve afiyet diliyoruz herşey gönlünüzce olsun HOŞTA KALIN......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Prş Haz 19, 2008 2:16 pm

Muhammet Merhabalar:

Bugün birşey dikkatımı çekmiş onu seninle paylaşayım dedim.
İlki senin sayfana baktım tam 5 sayfa mesaj var benim bu 5 sayfada sana iki mesajim var bu beni üzmüş bunu belirtmek istedim,ikincisi ise benim sayfamda 16 sayfa mesaj var bir baktım bu 16 sayfada herkesin mesaji var tek senin yok buda tuhaf geldi bana, bu paylaşımım samimi duygularla olmuştur.Bunu özellikle belirtmek isterim

Bunu yazmamdaki amaçım bundan sonra aynı hataya düşmeyelim diye inşallah.

Herkese selamlar hoşta kalın.....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Niyazi Özen » Pzr Haz 22, 2008 12:50 pm

merhaba kayınçom
seninle acaba buralarda görüşebilirmiyım bilemem
telefonla görüşemiyok bakalım burda neolur
sağlık ve afiyette kal mutlu ol
Kullanıcı avatarı
Niyazi Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Tem 05, 2008 9:37 am

Sevgili Kamaoğlu,
Uzun zamandır haberleşememek bana sıkıntı veriyor bilesin...Yoksa o samimi karşılama sonrası bir yanlış mı yaptık..Bu iş o kadar kolay bitmemmeli..Bu dostluk pazara kadar değil mezara kadar devam etsin dileğimle,

Selam ve sevgilerimi gönderirim...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr Tem 06, 2008 12:34 pm

Muhammet Merhabalar:

Evet haklısın dönüşte Allahaismarladik diyemedim size ama buradan mesajla onu size iletmişdim ne yapalım bazen insan her yapmak istediğini yapamıyor.

Bugün hem sen hem Ahmet bizlere moral verdiniz teşekkürler ama biraz daha buralara ağırlık verseniz iyi olur gibi geliyor bana umarım benim bu isteğime kulak verirsiniz.

Bizle hepimiz hepinize selamlarımızı iletiyoruz sizlere sağlik sıhhat diliyoruz Allaha emanet olun, kalın sağlıçakla......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Pzt Tem 07, 2008 4:33 pm

Muahammet kardeşim...!!!
Özel sayfama gönderdiğin mesaj için çok teşekkürler...!İnsanın hatırlanması çok güzel bir olay...!!!Sağolasın var olasın...!!!Ben 5,6,7 temmuz tarihlerinde kısmet oldu yaylaya çıktım...!!Çok güzel üç gün geçirdim...!Ondan sonrada Derebaşından aşağı nasıp oldu köye gittim...!!Anabodamoya kadar çıktım....!!!
Hertaraf çok güzel ama Anabodamolar çok garip geldi bana...!!!Anamın vefatından sonra o evin ocağı hiç tütmedi biliyormusun...!!!Şöyle etrafa bir baktım...Rahmetli annemin oralarda çaktiği zahmetler ve eziyetler geldi aklıma...Çok duygulandım vede hüzünlendim...!!!Yinede ocağı tüttüremeden döndüm ve geldim.....!!!!!
Yaylada sizin hem yarım kalmış eve hemde yeni eve baktım...!!!Pergel dedega ,çavuş anaga vede baban aklıma geldi...!!Bazı şeyler boğazımda düğümlendi...!!!Derin bir nefes alarak''Eygidi insanlar''dedim''Varmıydınız....?????''
Evet Muhammetciğim....!!!Böyle işte duygulanmamak eldemi....?????
Seni tüm kalbimle kucaklıyorum ve ALLAH'a emanet olun diyorum....!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Çrş Tem 09, 2008 5:06 pm

selam abim teşekkürler ikazın için sizi aramiştım kırıkhan da evin boya işleri vardi hacı anamın duasını alayım dedim çok şükür altık.memleket dersin 12.07.2008 cuma günü yolçuluk var ama inşallah görüşeçeğiz halam ve yengeme yiyenlere selam.
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Tem 10, 2008 12:19 pm

Ya Merhaba Muhammetciğim
Mesajını okudum çok ama çok memnun kaldım ilgi ve alakandan dolayıda sana teşekkür ediyorum Allaha çok şukur çoluk çocuk şimdilik iyiyiz inşallah sizlerde ailece iyiniz.
Bu sene yaylaya allah bir zaval vermesi çıkmayı düşünüyorum ya nasıp sende gelirsen görüşmek dileğiyle allaha emanet olun sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fadime Kama » Cum Tem 18, 2008 7:56 pm

Selam olsun benim en değerli varlığıma nasılsın dayım.Hasret rüzgarları esiyor buralardan samsuna dayım sağlık muhabbet ve duayla kalman dileğiyle....Kızınnnn.
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Pzt Tem 21, 2008 2:49 pm

s.a dayıcım nasılsın ablam oralara yerleşti diye bizi unutmadın inşallah illa bizde oradan birini mi bulalım yanii.....neyse dayıcım sağlıklı ol inşallah öptüm yanaklarından...
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Kama » Cum Ağu 01, 2008 2:31 pm

SELAMUN ALEYKUM. EMİCE NASİLSUN. İNŞALLAH İYİSİNDİR. BİZ İYİYİZ ŞÜKÜR.DEDUĞUNİ YAPAYIM DA EMİCE NASİ YAPACAĞUMİ BİLMEYURUM. NEYSE KÖYLERE GİTMEYİMİSUNUZ.?? BEN DA KALDUM BURALARDA.. İNŞALLAH GÖRÜŞÜRÜZ. HERKESE SELAMLAR...
Fatih Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Eyl 20, 2008 10:08 am

Merhaba Muhammetciğim

Sevgi ve saygılarımı yollar sizlerim ramazanı şerifleriniz mubarek olsun .
Bizler ailece şimdilik çok iyiyz inşallah sizlerde iyisiniz. Rahatsızlığınız şimdi nasıl sizlere allahtan şifalar dilerim sağlıcakla kal görüşmek üzere allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir