RAHİME KAÇOĞLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 13, 2008 11:58 am

Rahime kızım merhaba
Mesajını okudum çok ama çok teşekkür ederim ne olsun bildiğin gibi dünya işleri ile uğraşıyoruz şükür bizler ailece iyiyiz çok şükür anladığım kadar sizlerde iyisiniz çok şükür Annene ve Babana çok selam söyle.
Bizde bu hafta kırıkhana gideceğim kızımın öss sınavı var allah yardım ettsin ona şu an onu düşünüyoruz görüşmek üzere zamanın olursa devamlı yaz olurmu be kızın allaha emanet olun kendinize iyi bakın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Haz 15, 2008 9:32 am

Sevgili Kızım,
Aynı havayı teneffüs ederken görüşememek çok kötü tabi...Ama benim yapabileceğim bir şey yok...Yaklaşık 20 gündür Bursadayım.Ama istediğim halde sizinle görüşemedim..Sağlık olsun...Demek ki nasip değilmiş... Nasip olduğu zaman görüşürüz inşallah..

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Sal Haz 24, 2008 8:05 pm

Rahime Kızım Merhabalar:

Raziyenin mesajina cevap verdim aradan bir hafta kadar bir zaman geçmiş sana yazmamanın eksikliğini hissettim o nedenle seni es geçemedim,selamlarımı yolluyorum gözlerinden öpüyorum iyi olmanı canı gönülden diliyorum.

Bizler Ailece hepimiz hepinize selamlarımızı yolluyoruz sizlere sağlikli sıhhatlı uzun ömürler diliyoruz kalı sağlıçakla........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Haz 25, 2008 10:31 pm

Sevgili Kızım,
Maalesef sizinle görüşemedik...Buna ben de çok üzüldüm...Sağlık olsun.... Keşke o yerde daha önce seminere başlasaydın da ben seni ziyarete gelseydim.. Ve özlemimiz son bulsaydı...Hayırlısı olsun... Ben 23 Haziran Pazartesi günü Bursadan ayrıldım...Tam 27 gün oradaydım... Hatta size çok yakın yere kadar da geldim.. Ama babanın işi bizim görüşmemize engel oldu.. Yoksa o gün mutlaka size gelecektim...Hem seninle hem de Raziye ile görüşmüş olacaktım...Nasip olmadı...Başka zamana inşallah...

Baban bana resim gönderecekti,bekliyorum...

Sana başarılar diler,selam ve sevgilerimi sunarım....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 26, 2008 3:43 pm

Rahime kızım merhaba
Mesajını okudum çok teşekkür ederim ne olsun bildiğin gibi dünya işleri ile uğraşıyoruz şükür bizler ailece iyiyiz çok şükür anladığım kadar sizlerde iyisiniz çok şükür Annene ve Babana çok selam söyle.
Bazi nedenlerden dolayı sitedeki aktifliğimi sona erdirdim ama kişilerin sayfasına yazmaya devam ediyorum mesele çokda önemli değil sen kafanı takma böyle şeylere bizler ne olursa olsun beraber olduğumuzu unutmayalım tamammı kal sağlıcakla
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Osman Ayan » Cum Haz 27, 2008 8:12 am

merhabalar sevgili yiyenim

uzun zamandır bu siteye girmiyordum bugün baktım sen sitemle karışık selam vermişsin.bende yiyenimin selamına karşılık vereyim istedim.umarım sıhatın yerindedir,köye ne zaman gitmeyi planlıyorsun,aslında seni buraya davet etmek isdiyorum ama gelbilirmisin bilmiyorum.hepimiz sizleri çok özledik,evdekilere çok selam söyle.

görüşmek üzere şen ve esen kalın sizleri çok seviyoruz.
Kullanıcı avatarı
Osman Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yavuz Başar » Cum Haz 27, 2008 8:21 am

Merhaba yıyen nasılsınız uzun zamandır görüşemıoruz ne var ne yok nasılsınız kendıne iyi bak allaha emanet ol her ne sıkındın olursa bıze bıldır herkese selam
Kullanıcı avatarı
Yavuz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Cum Haz 27, 2008 5:18 pm

merhaba dayıcığımın biricik güzeli;
merhaba canım,
bu hayat yolculuğunda maalesef istediğimiz duraklarda arabayı park edemiyorsun. ama içimizi kavuran hasreti dindirmek istemiyoruz demiyorum. bunun içinde sürekli inşaallah diyebiliyoruz. ama bir gün direksiyon başına geçersem o durak benim bu durak benim demeden ha bire yollara çıkacağımdan endişen olmasın.
sevdiklerimizi unutmak diye bir şey yok, hele de bu canım gibi sevdğim birileri ise...
kendine iyi bak.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cmt Haz 28, 2008 10:19 am

Merhaba kızım,
Sizinle görüşemediğimin üzüntüsünü hala yaşıyorum...İnşallahbir gün görüşmemiz nasip olur....Sağlık olsun...

Baban Ptt Müdürü Mehmet Akaç ile bana çektiği fotoğrafı o gün bana gönderecekti...Ama ben hâlâ bekliyorum...Tabi bu işi yapacak olan sensin...
Bekliyorum ....

Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Haz 28, 2008 11:21 am

Rahime Kızım Merhabalar:

Ne güzel hergün aktif olarak görüyörüm seni hoşuma gitiyor yazmış olduğun o güzel mesajini hiç cevapsız bırakırmıyım anında el cevap sağol varol sana ve Ailene sağlikli sıhhatlı uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sait Bayraktar » Cmt Tem 19, 2008 5:11 pm

Aleykum selam diyerek baslayayım. Mesajını aldım gecikmelide olsa cevap vereyim umarım kusurumu hafifletmiş olurum. Hamd olsun saglıgım sıhhatim yerinde belki biliyorsundur hataya tayinim cıktı. kırıkhanda ögretmen olarak görev yapmaktayım. vs vs sıra sende sen neler yaptın ünv. bittimi. kardeslerin nasıllar okuyorlar mı en son numara ibrahim efendi okuyor mu? bu konuda beni bilgilendirirsen sevinirim. Annene ve Babana selamlar. Görüsmek dilegiyle Allahana emanet ol
Sait Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İhsan Şahin » Pzr Tem 20, 2008 7:32 am

keseceğim kirpiklerime astığın salıncağın iplerini
gidip geldiğin yeter göz bebeklerimde
canım yanıyor anlıyormusun
canım yanıyor...
Kullanıcı avatarı
İhsan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Tem 20, 2008 2:12 pm

hu hu komşu
ne haber
yoksun bu aralar. kendine iyi bak. dayımı ısır benim için
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cmt Tem 26, 2008 9:53 am

Rahime kızım merhaba
Mesajını okudum çok ama çok teşekkür ederim ne olsun bildiğin gibi dünya işleri ile uğraşıyoruz şükür bizler ailece iyiyiz anladığım kadar sizlerde iyisiniz Annene ve Babana çok selam söyle.
Bu sene Annen ve baban memelekete ne zaman gidecekler Ben allah izin ederse Ağustoz ayının ikisinde yola çıkacağım gelirseniz oralara görüşmek üzere sağlıcakla kalın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt Tem 28, 2008 2:29 pm

Rahime Kızım Merhabalar:

Hastalığım esnasında yazmış olduğunuz iyi dilekleriniz için teşekkürler,umarım sizlerde iyisiniz hep iyi haberlerinizi bekliyorum,sizleri Allaha emanet etiyorum....
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir