"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Sevgili Coşkun, Bu PC de başka msn ler kullanıldığında bir şey olmuyor...Sanırım PC ye bulaşmamış...Gerçekten öylemi acaba... O zaman ben kendi PC de başka msn ile olursam herhalde mesele kalmayacak...Hayırlısı..
Eğer bu konuda bir bilgi edinirsen bana telefonla bildir..Çünkü msn mi açmıyorum...
Ergin ağabeyi de saygıyla selamlarım
Tanışamadık herhal bir vesile kollarım
Eğer nasip olursa tanışmak planlarım
Bayram organizasyonunda denilen yerde olmak................
Ben güya çok dikkat ediyordum... Bu ara bir genç ile yazışırken..Arada bir şey geldi..Aslında ben mutlaka sorardım ve asla kabul etmezdim..Ama yazışma esnasında olunca hiç şüphelenmeden kabul ettim..Olan oldu işte...
Meğer o kısa zamanda karşıdaki genç düşmüş ve o arada sokuşturmuşlar..Nasıl anlayabildim ki...
MUZAFFER DÜZELECEK İNŞALLAH HAL VE GİDİŞ
HADDİNİ BİLMEYENE HERHAL VERİLİR ÇIKIŞ
SORUN NE BİLMİYORUM YAPILMALIDIR TEFTİŞ
TEFTİŞİN EN GÜZELİ TARAFSIZ ADİL OLMAK
Hocam şimdi tekrar eski adresinle girmeğe çalış ama şifremi unuttum butonunu tıkla ve şifre değiştirmeye çalış bakalım kurtarabilirmisin msn adresini. Yani muhtemelen olmayacak ama denemekte de fayda var diye düşünüyorum.
Arkası geliyor da yazmıyorlar buraya, Onları vermek lazım Çaykarada Şuraya, Bizim işimiz bitmiş iş kalmıştır kuraya, Ne güzeldir değil mi dünyada mutlu olmak...
İYİ GECELER PİRİM EVLİYA DEĞİLSENDE
SENİ GÖRMEM İMKANSIZ KALKSAN DA EĞİLSEN DE
NE YAZIK AYRI KALDIK AĞLASAN DA GÜLSEN DE
NASİP OLUR İNŞALLAH BİR GÜN BERABER OLMAK