ILK MAC TERIM ve MILLILER

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

ILK MAC TERIM ve MILLILER

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzr Haz 08, 2008 8:25 am

Takimi elestirmeyecegim.
Hepsi bizim cocuklarimiz.
Onlari her zaman alinlarindan operiz.

Naci Abinin Dernek Baskani avukat Fatih Abi icin soyledigi seyi ben, Terim icin soyleyecegim.
Bu adam benim Teknik Direktorum degil.

Bu adami seyrederken utaniyorum.
Yuzum kizariyor.
Hareketleri, tavirlari, mimikleri ve havalari bana batiyor.

Dun gece yine sahnedeydi.
Aman Allah im.
Aman Yarabbim.
T-short un ve mont un yakalari yukarda kalkik.
Bileginde kunye. Lise talebesi gibi.
Biz bu kupayi alirdik ama Terim olmasa.
Simdi ise 16 sinda eve donecegiz.
Yazik olacak bu takima.

Aslinda Terim le guruptanda cikamayacaktik ama sans yuzumuze guldu.
Dun gece de sans bizden yanaydi.
7-8 sifirlik maci 2-0 bitirdik.
Direkler bizden yanaydi.
Ama yenilen milli takim degil Terim dir.

Gurur ve kibiri ile yerin dibine batiyor.
Hala turbinlere oynamaya devbam ediyor.
Yazik yazik.
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzr Haz 08, 2008 10:21 am

ayne dediğin gibi hasret abi,bi insana bu kadar nasıl değer veriyorlar bilmiyorum doğrusu.daha öncede para için milli takımı yüzüsrü bırakan bir kişiyi nasıl tekrar miili takımın başına geciriyorlar anlamış değilim.kasıntı ve bilgiçlik taslamasından başka bir şeyi olmayan bir şahsı milli takımlar başında görmek istemiyorum.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Pzr Haz 08, 2008 10:43 am

Görmek istemiyorsanız benim gibi seyretmezsiniz olur biter.İnternetten,tv den sonuçunu öğrenirsiniz olur biter.Milli maçı belki benim beceriksizliğim ama açamadım ATV den şirfre istiyordu benden .Demekki ne kadar mübarek adamum televizyon bile üzülmemi istemedi :D Bilmem benim televizyondamı bir şey vardı neyse iyiki seyretmedim.Hasret gibi sinirlenmktense seyretmediğim daha iyi oldu.
Ben bu adamın önceden beri bir futbol bilgisi olduğuna da zaten hiç inanmamıştım.Futboldan fazla anlamam ama bu adamında fazla anladığına inanmıyorum.
Adamların derti maç almak değil başlarında medyatik biri olsun ne olursa olsun .
Karizmatik adam FatihTerim ,Hasret ne istersun oni sana ne bizim millet onun gibileri isitiyor,futbol falan istedikleri yok.Öyle kişiler böyle önemli kurumların başında olsun başka bir şey istemiyorlar nasıl olsa kabahati bir yere bulurlar.Siyasette de öyle değilmi ? işte bu da böyle sevsen de sevmesen de bu malzemenin ustası Hasretçiğim :D :D
Dedimya fazla bu işlerden anlamam ama bazan takip ederim .Adamlar böyle ülkemizi temsil eden bir kuruluşun başına gelmek için maaş beğenmezler fakat geldikten sora da en büyük vatansever geçinirler.
Her bakımdan Türkiyenin durumu ne ise futbolda da şekil A da göründüğü gibi.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr Haz 08, 2008 11:39 am

mehmet abi uydudan izlemek icin atv ye şifre gireceksın.Sanırım şifreler gecen yayınladılar.Benım ellerımde tırnak kalmadı hepsını yedım stresten.Takımın hepsı ayakta uyudu.Turk gibi oynayan yoktu aralarında.Artık korktularmı anlamadım.

Fatih Terime gelınce o artıst adam zaten.Bana da o kadar para verse devlet bende artıst olurdum.Hele su an basbakandan bıle daha degerlı konumda.Ulkeyı o kurtaracak takılarıyla , el kol hareketlerıyle.Neyse ıyı olur insallah
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Güvercin » Pzr Haz 08, 2008 3:06 pm

Hasretin yaklaşımlarına katılmakla beraber şunuda belirtmekte yarar var.Başarıya normal insanlar değil aykırı insanların daha erken varabileceği düşüncesi.Selamlar.
Kullanıcı avatarı
İlkay Güvercin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlyas Hasret Uygun » Pzt Haz 09, 2008 3:46 pm

Fatih Terim anormal insan zaten.
Yahu bu adam halk partilimidir nedir bilmiyorum, bu kadar bir insan kor olur mu yahu.
Sirf o milli takim in basinda oldugu icin takima hislerimiz koreldi be.
Es kaza milli takim galip gelmesin Tv seyredilmiyor, havalarindan gecilmiyor yahoo.
Cikardigi kadro A2 milli takiminin yedekleri.
Yazik yazik cok yazik....
Kullanıcı avatarı
İlyas Hasret Uygun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Haz 10, 2008 9:05 am

Sevgili Dostlar,
Sizlerin yorumlarına yorum yapmadan ben bir şey ilave etmek istiyorum... İnanın ki Milli Takımda Trabzondan futbolcu olmayınca ben hiç zevk almıyorum...
İçimdeki bu Milli takım sevgisine l... olsun diyeceğim geliyor...

Baksanıza Trabzonspordan oynayacak futbolcu almadığı gibi(Hoş oynayacak futbolcu yok denebilir ama),Trabzonlu olup dışarda oynayan Fatih'i hiç almadı... Gökdeniz'i de aldığı halde oynatmadı ya... Eeeee hangi hisle takımı seyreteceğim...

Geriye kalıyor;Milli duygu ve futbol hastalığı..

İşte onun için seyretiyoruz işte !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Sal Haz 10, 2008 7:19 pm

sonunda bunu da gördük hasret abi.sporada bulaştırdın siyaseti.tebrikler :D :D
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal Haz 10, 2008 8:44 pm

Bizim Sergen maç akşamı NTV'de maçı yorumlarken aslında yakın gelecekte parlak bir yorumcu olacağının da işaretlerini veriyordu. Sözünü sakınmadan, diğerleri gibi mağlubiyete mazeret üretmeden kadro tercihinin yanlışlığını vurguluyordu. Şu sözü söyleyerek yorumunu tamamladı "Uefa şampiyonu takımın forveti Fatih Tekke'nin bu takımda oynamamasını ben hazmedemiyorum, Fatih hazmediyorsa bilmem"

Ersun Yanal ya da Şenol zamanında bu maç oynansa;

Yerden göğe küp dizseler
Birbirine bent etseler
Alttan birini çekseler
Seyreyle gümbürtüyü...
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bekir Kiran » Çrş Haz 11, 2008 1:05 am

yorumlar cok hoş.Olan milli takıma oldu.Elımden geldıgı kadar diğer takımalrıda izliyrum.En amelesi , en hazırlıksız takım bizimki.Sanki danaları cayıra salmısın herbiri kendi yönune gidiyor.Düzelmezse işimiz zor.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mehmet Aydinli » Prş Haz 12, 2008 7:16 pm

Nedur bir galibiyet aldunuz haman döndunuz daha sesunuz çıkmayur ne dönek heriflersunuz .Şimdi Fatih ağabeyumi göklere çıkarursunuz hele da bir galibiyet daha alsun tamadur iş.
Hasret o zaman Fatif ağabeyi daha kimseye bırakmaz alur oni kendi göriş alanina.
Formalarida güzel ,kırmizi- beyaz olmalarina gerek yok ,A.B renk kriterlerine uyum sağlasun yeter.
Kullanıcı avatarı
Mehmet Aydinli
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Prş Haz 12, 2008 8:05 pm

Bir maçlık mahcup olduk,haydi bir galibiyet daha alsınlar da biz yine mahcup olalım..Razıyız !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Cum Haz 13, 2008 12:17 am

ÇOK ESKİ BİR SPOR ADAMI OLARAK BEN DE BİRKAÇ SATIR YAZI-YORUM...

-Hemen birileri,bu da sporun nesiyle uğraşıyordu diye düşünebilir bu boyuyla...?Bir sürü spor dalı var,boy da önemli kafa da.Bir kere sporcu olarak hep amatörce oynadım,amatörce seyirci ve yorumcu oldum,amatörce spor adına şiirler yazdım.Bu sayfada yazanların da hepsi benim gibi amatörce yazıyor.Karşılıklı okuyoruz,iğneyi de çuvaldızı da birbirimize batırıyoruz."Fatih Terim'in yanımıza yöremize geleceğini mi sanıyorsunuz"...Adam gibi adam.Pozunu veriyor,havasını atıyor veeeeeeeeeeeeeee parasını alıyor.Hem de bilmem ne kadar.Burası önemli Hasret kardeşim.Sen beni ve öteki Şurlu site dahili ve harici insanları da çok iyi tanırsın.Hele hele bir çoğumuzu...
A yada B partisinin hiçbir şekilde sözcülüğünü yapmak gibi bir niyetim de yok.Fatih ne yapıyor Adnan ne yapıyor?Fatih futbolcusuna oğlum ,ayağınla değil dizinle kaleye şut atacaksın dese,futbolcu kolayının ve doğrusunun nasıl olacağını bildiği için gereğini ona göre yapar.Adnan öğrencisine ,"dikdörtgenin köşegenleri ait olduğu köşelerdeki açıların açıortayıdır dese" yanlış bilgilerle donatılmış bir gençlik yetişir değil mi?-Ne yazıkki bu yıl basılan kitaplarda yukarıda ifade ettiğim gibi yazıyordu.Zeki öğrencilerden biri bunun böyle olmaması gerekmez mi diye sordu.Elbette böyle değil diyerek cevaplamak zorundaydım.Yoksa aldığımız para helal olur mu?Fatih'in aldığı paralar tur atlarsa hemen helal oluyor.Ama derece yapamazsa önemli değil yine helal oluyor.Bizde de bir kaç öğrenci zayıf olunca idarecilerden tutta kendini beğenmiş miş miş müfettişlere kadar hepsi hesap sorma pozisyonuna giriyor ve zavallı buldukları özellikle genç öğretmenlere yüklendikçe yükleniyorlar...
Şu memleketin haline bakın.Kaç öğretmenin toplam maaşı tutarında aylık ücretle donatılan sn.Terimin özelliği ne.Memura yüzde İİİİKKKKİİİİİ vermeye zorlanıyorsun sen öte yandan çaktırmadan bilmem kimlerle çorlanıyorsun.Bu mu adalet,bu mu kalkınma anlayışı...

Ben kalkınmak istemiyorum.Devletimiz kalkınsın.Ben bana yetecek kadar geçinmek istiyorum.Fatihe de bize de yetecek kadar ücret verilsin,istif yapılacaksa devlet istif yapsın...Hasreti iyi tanıdığım ve de çok sevdiğim için yine uyarıyorum parti sözcükleriyle kimseyi incitmeye gerek yok.Biliyorum latife olsun diye yazıyor olabilirsin.Terim'i seçme gibi bir şansımız varsa onu konuşalım.Boş yere yazıp çizmenin bir anlamı yoktur.İnsanların dış görünüşlerinden çok iç dünyaları önemlidir."Ne insanlar gördüm giyecek elbisesi yok,ne elbiseler gördüm içinde adam yok" diye bir söz vardı ya...

Trabzonspor formasının ilk değişikliğinde şok olmuştum.Turuncu da neyin nesi.Şimdi de milli takım formasını gördüm yine şaşırdım.Eski milli takım formasını bilen bilir.Futbolcuların göğsünde boydan boya ay-yıldızlı bayrağımız.Şimdi ise sol meme üzerinde küçük bir nakış gibi.UYUMAYALIM-UYUTULUYORUZ.Bunlara dur demek lazım.Yetkililerin yetkilileriuyarması lazım.Yazılacak çok şey var...

ATV sağolsun yayıncılıkta PPPPPİİİİİR numara.Hemen şifreyi koydu.Vallaha bravvvvoooo.Hani Türkiyenin 1 numaralı kanalı TRT 1 vardı ya.Neden milli maçlarımızı yayınlayamıyor.Parası mı yok.Adam Fatih'ten borç alır da kimseye minnet etmez yahu...

Son olarak kendi adıma tecrübe edindiğim bir hususla noktayı koymak istiyorum.İnsanları eleştirebilmek için en az onlar kadar ilgili konularda bilgili olmamız lazım.
Konu milli takımın maçından açılmıştı da.Sanki Fatih ağabey Nihat'a öyle toplara vurma demişti de Nihat da vurur gibi yaparak yere oturdu.O anda kahveci bir çay getirseydi ne iyi olacaktı.Sağolsun Arda bey,yoksa hoca da arkadaşları da sınıfta kalacaktı.
Sevgili yorumcular başınızı ağırttım.Sizi seviyorum,selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Re: ILK MAC TERIM ve MILLILER

Mesajgönderen Ferit Kama » Cum Haz 13, 2008 12:36 am

Ilyas Hasret UYGUN yazdı:Takimi elestirmeyecegim.
Hepsi bizim cocuklarimiz.
Onlari her zaman alinlarindan operiz.

Naci Abinin Dernek Baskani avukat Fatih Abi icin soyledigi seyi ben, Terim icin soyleyecegim.
Bu adam benim Teknik Direktorum degil.

Bu adami seyrederken utaniyorum.
Yuzum kizariyor.
Hareketleri, tavirlari, mimikleri ve havalari bana batiyor.

Dun gece yine sahnedeydi.
Aman Allah im.
Aman Yarabbim.
T-short un ve mont un yakalari yukarda kalkik.
Bileginde kunye. Lise talebesi gibi.
Biz bu kupayi alirdik ama Terim olmasa.
Simdi ise 16 sinda eve donecegiz.
Yazik olacak bu takima.

Aslinda Terim le guruptanda cikamayacaktik ama sans yuzumuze guldu.
Dun gece de sans bizden yanaydi.
7-8 sifirlik maci 2-0 bitirdik.
Direkler bizden yanaydi.
Ama yenilen milli takim degil Terim dir.

Gurur ve kibiri ile yerin dibine batiyor.
Hala turbinlere oynamaya devbam ediyor.
Yazik yazik.

Hasret amca sana sonuna kadar katılıyorum.. valla benim düşündüklerimi benden önce söledin,benden çok yaşayacan.. :D
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum Haz 13, 2008 6:46 am

Sevgili Adnan,
Yani bu yazdıkların gerçekten harika..Yani gece vakti oturup bunları yazdın haaaa... Sana bravo...

Bu söylenenlere ne denilebilir ki !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sonraki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir