YAVUZ BAŞAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Sal Haz 03, 2008 8:36 pm

selamün aleyküm muhterem dayıcımmmmm.meçhul olduk nerdeyse yahuuuuu..eeee nevar ne yok nasılsınız. yengem kuzenler nasıllar çoookkk slm sole öpüyorum sizi.anneannem nasıl ellerınıden öpüyorummm memlekete dört gözle beklicez tabı ben ağutosta anca gıderım ama siz şimdiden hazırlık yapmaya çalışın..bu yaz bı tek memelekette geçer..dayıcım grşmek üzre ellerınden öpüorummm...aeo..herkesın slm varrrr.annemler pzt gıdıyolar.
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş Haz 04, 2008 7:21 am

Selamun aleyküm Yılmaz...!!!
Nasılsın bakalım...??
Anen,Baban ve ailen iyidir inşallah....!!!
Evet baban ile çocukluktan kalma birçok anılarımız var...Hele yaylada sıcak sulardaki göl yapma maceramız bir değişikti...!!Göl yapıp yüzerdik...!!!Ogünler geçmişte tatlı bir anı olarak kaldı hafızalarda...!!!
Gelelim senin ''GÜNLÜK'' Yazışma sayfandaki veda yazına ...Oyazıyı öyle neden yazdın..?Bir sitemmi bir kırgınlıkmı veya iş icabi zorunlulukmu...??? Merak ettim...!!!Sizimgibi aktif ve saygılı ve geleceği olan gençleri ben şahsen herzaman bu sayfalarda yazan olarak görmek isterim vede sanırım bir çok kimseninde görüşü bu meyandadır...!!!
Seni öpüyor ve başarılarının devamını diliyorum...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 06, 2008 11:36 am

Dayı oğlu merhaba işlerin yolunda gittiğine sevindim annen nasıl ben uğradım ama sen yoktun zaten ne zaman gelsem kaytarıyorsun olsun canın sağolsun senin işin şapka dağıtmak galiba dostum çok hızlısın çok hızlı koşan çabuk yorulur akıllı ol bizim şapkaları göndermeyi unutma şimdilik hoşça kal
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Cum Haz 06, 2008 10:17 pm

Selamun aleyküm Yavuzcuğum...!!!!
Nasılsın..?İyisin inşallah...!!!
Evet yavuz...!Haklısın. Yılmaz Başara yazmam gereken yazıyı sana yanlışlıkla yazdım...!!Bu yanlışlıklardan dolayı özürdilerim...!!Ama bi noktada buyanlışlık iyi oldu...!!Seninle yazışma fırsatı doğurdu bana...!!!
Yavuz kardeşim..Seni tanıyamadım ama rahmetli babanı iyi tanırdım..ALLAH ganı ganı rahmet eylesin...!Hastalığında sık sık komşu olmamız dolayısıyle ziyaret ederdik...!!En son babnı ben ilk göreve başlıyacağım 1979 yılının mayıs ayında rahmetl Anam ile vede Hafız mehmet hocanın oğlu olan vede benim amcamın oğlu olan M. Nurı Şahinle ziyaret ederek ben Ispartaya göreve gittim vede son görüş o idi...!!ALLAH yine ganı ganı rahmet eylesin...!!!
Sanada başarılar diler..Gözlerinden öpüyorum...!!!
Görüşmek dileğiyle...!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ali Kemal Şahin » Cmt Haz 07, 2008 2:04 pm

Ula kuluğ nerdesin yahu.sesin çıkmıyo.ne oldu buğday işi
Kullanıcı avatarı
Ali Kemal Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cmt Haz 07, 2008 6:32 pm

Vay komşum gelmiş hoşgelmiş. Bu zamana kadar nerdeydun sen yahu bu kadar milliyetçi bir adam niçun bu kadar bekledi anlayamadum ama duuuurrrr buldum ben kesin para peşinde koşmaktan buraya zaman kalmamıştır. Yazayım sana bir karşuluksuz :D :D :D çek ne dersun Yavuz hocam.....
Selam ve muhabbetle......
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurşen Çevikel » Sal Haz 10, 2008 9:01 am

Yavuz bey msjınınz için teşekkür ederim.Ben köyümden ve akrabalarımdan çoğu insanı tanımıyorum.İnşallah bir şekilde tanışmak nasip olur.Allaha emanet olun.
Nurşen Çevikel

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 13, 2008 12:36 pm

Merhaba Dayı oğlu
Mesajını okudum sağol çocuklar çok şükür iyidir okul durumları nurullahın dersleri 5 lütfullah da teşekkür almış bende bu gün kırıkhana geçeceğim gelirsen orda görüşürüz Annene çok selam söyle çocuklarada selam söyle allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cum Haz 13, 2008 7:08 pm

s.a kıymetlı dayıcım nasılsın napıosun yengem çocuklar nınem nasıl herkese selam öptüm sizi............................................................................. :) :) :)
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sevil Ataman » Cmt Haz 14, 2008 12:25 pm

dayımcığım babalar günün kutlu olsun nasılsın neyabıyorsunuz anneannemler nasıllar hasanın karnesi nasıl herhekese selam söyle
Sevil Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cmt Haz 21, 2008 9:46 am

SELAMÜN ALEYKÜM DAYIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMM NASILSINNNN NE VAR NE YOK ŞAHİNKAYADAN GEÇİODUM SLM VEREYIM DEDIMMM ÖPÜLDÜNNN AEO
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Çrş Haz 25, 2008 10:03 pm

ESSELAMÜN ALEYKÜMM DAYYYIIIMMMMM YAHU BU SİTEYE GELENLER NEDEN Bİ ZAMAN SONRA MEÇHUL OLUR ANLAMADIM GITTII.... SELAMLARIMIZ HAVADA KALDI... DAYIIMMM MIDEN NASILL RAHATSIZLIĞIN DEVAM ETMIYORDUR İNŞŞŞ.. DAYIMMM AKŞAMALRI MSN AÇ ARADA BİR DE BI GÜLCEMALİNİZİ GÖREYİMMM ÖPTÜM ELLERINIZDN RABBIME EMANET BIRAKTIM SİZİ HERKESE KUCAK DOLUSU SELAMLARR...
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Yavuz basar

Mesajgönderen Paşa Ayan » Prş Tem 03, 2008 6:37 pm

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Tem 04, 2008 7:30 am

Merhaba Dayı oğlu
% 10 neden söyliyorlar sana bana izah etsene daha bir kaö gün önce görüştük değilmi düğüne neden gelmedein çokmu yoğun işin vardı bakayım görüşürüz diyorsun ortalıkta yoksun ne biçim iş bu yapmayacağın şeyler için asla söz verme oldumu dayı oğlu çocuklara selam ve sizde öpüldünüz sağlıcakla kal.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Rahime Kaçoğlu » Cum Eyl 12, 2008 7:52 am

MRB DAYI SAOLASIN BIZLER IYIYIZ OKUL İŞLERIYLE UĞRAIYORUZ YOĞUN BIRŞEKILDE SIZLERI SORMALI NASILSINIZ HERKESE SLM SOLE AEO ÖPÜYORUM ELLERINDEN
Kullanıcı avatarı
Rahime Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir