Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba Can Dost,
Seninle zaman zaman bu site sayesinde buluştuğumuz için şüphesiz çok mutluyum.. Seninle en çok spor-Trabzonspor konusunda tatlı bir şekilde sohbetimiz olmasını isterdim..Ama Trabzonspor bizi tuş etmiştir.. O konuda bir şey söyleyecek mecalımız kalmadı...Hayırlısı !
Sağlıklı olduğumu bildirir senden de sağlıklı haberler bekliyorum...Zaman zaman sayfama girerek bana bilgi vermeni isterim.Bu şekilde birbirimizi unutmamış oluruz...Anlaştık değil mi ?
Gölcükten selam ve sevgilerimiz gönderiyorum !!!!!!!!!
Emice oğli işlerumun yoğunluğundan uğrayamadım sana ama şu sabah kahvaltısı işini enyakın zaman da uygulamaya gecireceğiz unutmuş değil
İstersen kodayıda çağıriruk
sen istersen tabi yoksa gelmesede olur yani
Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, bin bir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, kandilin mübarek olsun...
evet çiko,
bu sene biraz güzel oldu transferler inşallah birşeyler yaparlar.
çiko samsun'a burdan bir arkadaşın tayini çıktı, arkadaş tonyalı.
samsun'un neresindesin? burda tonya'lı bir arkadaşın tayini oraya
çıktı.
Dayı merhaba nasılsın.çok özledim seni inan.Gelmiyosun ,gelmiyorum görüşemiyoruz.Biraraya gelsek te bir hoşgin oynasak değilmi?Kendine çok dikkat et ,seni çok seviyorum.Umarım yazın görüşürüz.