MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Mehmet Zeki Sarı » Pzt Haz 02, 2008 8:40 pm

muzaffer amca nasılsın?
hastanıza acil şifalar diler en kısa zamanda sizleri eskisi gibi tekrar aramızda görmek istiyoruz.baki selamlar
Kullanıcı avatarı
Mehmet Zeki Sarı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fadime Kama » Pzt Haz 02, 2008 9:46 pm

Selamlar;Amcacım çok teşekkür ederim selamınız için sağolun.Hatırlamanızda yeter.Saygılarımla benden size çok selam ve saygılar dua ve muhabbetle kalmanız dileğiyle inş
Fadime Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Ayan » Sal Haz 03, 2008 4:35 pm

MERHABA HOCAM
SİZİNLE GÖRÜŞMEK BENİDE ÇOK MUTLU ETTİ
YANLIZ SİZİ HİÇBİR İKRAMIM OLMADI
İNŞALLAH YOLUNUZ BİDAHA SAMSUNA DÜŞERSE TELAFİ EDERİZ
GÖRÜŞMEK ÜZERE.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Çrş Haz 04, 2008 5:10 pm

...Değerli dost sevgili ağabeyim,
...Telefonla aramadım.Şu anda birkaç satırla size ulaşıyorum.Geçmiş olsun demeyi ihmal ettiysem özür dilerim.Hastanız inş. iyidir.Yenge hanıma selamlar.Sitede eski canlılığım yok görüyorsun.Sene sonu işlemleri,köy işleri,babamın tedavi süreci ve benim yorgunluğum işlerimi hayli zora soktu.Gittikçe meşguliyetler artıyor.Allah hayırlısını nasip etsin diyorum.Sitenin yada forumun ana sayfa formatı neden değiştirildi bilemiyorum.Önceleri daha rahat yazarken şimdi bilmediğimiz durumlardan ötürü örneğin başsağlığı için yazamıyorum.Şu ibare ne demek oluyor.Üye olmayan yorum yazamaz.Kim bu akıllılar?Yani Allah geçinden versin hastan yada cenazen oldumu izin alıp dilek belirteceksin.Bu ne saçmalık.Korkarım ziyaretlere de cenaze iştirakinede izinsiz gidemiyeceğiz.KİM BU AKILLILAR??????????????????????
....Bu işe bir an evvel çözüm getirmenizi arzederim.Üye olduğum halde yorum gönderemiyorum.Yoksa yeniden üye mi olmam gerekiyor.Neden ve nereye üye olmalıyım.İşi kolay kılmak gerekirken bu zorluk niye.
...Tekrar görüşmek dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunar tüm hastalara acil şifalar dilerim.
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş Haz 05, 2008 6:36 am

Merhaba Muzaffer Hocam.
Öncelikle ameliyat olan bacanağını allahtan acil şifalar diler çok geçmiş olsun dileklerimi göndereyeim sizlerede sağlık sıhhat nasip eylesin evet hocam mesajını okudum samimiyetimle söyliyorum ilgi ve alakandan dolayı çok mu ama çok teşekkür ederim. Bilmemki bunu söylememe gerek varmı ben şahsım adını büyüğüm olarak sizleri herzaman örnek almış birisiyim ve de sevdiğim saydığım enter kişilerden olduğunu unutma.
Geleleim şu küskünlük işine öyle bişey yok ama sizlerin olmadığı zamanlar ufakta bişeyler oldu ama bana ait bölümler yanlışlıkla olduğu söylendi isede bildiğin gibi kırılan pardak ne hale gelir kimseye kırgın değilim sizleri kırmam söz konusu olamaz ama beni anlayacağını düşünüyorum zaten tamamen siteyi bırakmadım bırakamamda ama ölçülü olmaya çalışıyorum çok fazla aktif olmam bundan sonra doğru olmayacağını düşünerek sadece kişilerle yazışmayı tercih etmek durumunda bıraktım gendimi.
Sayın Hocam evet demiştim sizlerin olmadığı zaman hoş olmayan yazılar vardı gerci onlara sağolsun fazla insanlar görmesin diye Fatma hanım hemen silmiş sana ve senin yaşıtlarına ben şahsım adına hiç ama hiç saygıda kusur etmedim ben hocam bunları hak etmedim doğru bu site kimsenin babasını dergahı değil ama senin büyüklerin azcıkta olsa kırgın olursa bu iş olmaz değilmi hocam sizde bunu takdir edersiniz.
Ben kimseye dargın ve gırgın değilim yine herkesi seviyor ve sayıyorum. Şimdilik izlemekle yetinmek isdiyorum Hepiniz ailece ailenize sağlık sıhhay diler hayırlı günler dilerim Görüşmek üzere allaha emanet olun.
Daha fazla görüşmek istersen msn adresim sizde var ordanda görüşürüz
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Prş Haz 05, 2008 7:30 am

Merhaba Muzaffer amca , sadece size cevabım...
yazdıklarınıza katılıyorum'da Bahsettiğim meselelerden sizin değil hatası olanların birşey anlaması .. vede,kabul etmesi gerekenler var...

Siz gelir gelmez HOŞGELDİN YILMAZ BAŞAR DEDİNİZ.. ( BİRKAÇ KİŞİ DAHA )
Tekrar selamlarımı gönderiyorum...

Boşverin Muzaffer amca insan kazanmak zorla olmaz... sizin Güler yüzünüz Bana yetti... sağolun. gerisini boşverdim.

Msn den görüşürüz sizinle genelde öyle yapıyorlar,bunu be istemedimki :)

Ellerinizden öperim...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş Haz 05, 2008 11:31 am

Sayın Altuncu hoş geldiniz.Bakıyorum dertliler hep sizi buluyor. Onun için ben dert yanmayacağım. Sadece şunu öğreneyim ben üyeliğimi sohbet odasına girebilecek kadar yeniledim. O odaya girebiliyorum ancak yorum , başsağlığı gibi mesajlar ekliyemiyorum. Her halde bunun da bir hikmeti vardır diye düşünüyorum. Olsa da olur olmasa da.
Her neyse huzur ve mutluluk dileklerimle selamlarımı sunuyorum.
Sen habu kadar kibar bobayrosli zor bulursun !!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Haz 06, 2008 7:17 pm

Muzafer amca nasılsınız ? oralarda havalar nasıl? yazları çok sıçak geçer mi ? yazın köye gelmeyi düşünüyor musunuz ? bunu okurken eminim güleceksiniz bu kız çok meraklı bana hep soru soruyor diye ama ne yapayım sormadan da olmuyor kızımında türkçe dersi iyi yazımı beğenmiyor ellerinizden öper şimdi bir şey daha yazayım siz gülmeye devam edin eşiniz bizim oralı m?ı çok oldu affet .SEVGİ VE SAYGILARIMLA
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cum Haz 06, 2008 8:21 pm

merhaba muzaffer amca bu aralar siteye giremiyorum. yaz sezonu bizim kurumun çalışma sezonu anlayacağınız biraz yoğunum bide yeni olunca işleri yürütmek için biraz fazladan zaman harcamam gerekiyor. İnşallah iyisinizdir sağlığınız shhatiiniz yerindedir... Geçenlerde dayımın oğlu canerle görüştüm samsuna gittiğinizde dayımları bulup görüşmüşsünüz çok hoşuna gitmiş vede sizi çok sevmiş.... Allahtan dileğimiz sizin hep mutlu ve sağlıklı bir ömür sürmeniz allaha emanet olun muzaffer amca bizdende dualarınızı eksik etmeyin .....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Cmt Haz 07, 2008 8:59 am

MERHABALAR. NASILSINIZ? İYİSİNİZ İNŞALLAH. BU ARALAR SİTEDE FAZLA UĞRAŞAMAYORUM. ÇOK YOĞUNDUM. SINAVLAR VARDI. HEPSİ ÜST ÜSTE GELMİŞTİ. NEYSEKİ BEN HEPSİNİ BAŞARIYLA GEÇTİM ALLAHA ŞÜKÜR. HAFTA SONU SİTEYE BİRAZ BAKAYIM, BİRAZ YAZAYIM DEDİM. GÖRÜŞMEK ÜZERE. HOŞÇAKALIN.
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Ayaloğlu » Pzr Haz 08, 2008 8:15 am

Merhaba nasılsınız hastanıza allahtan acil şifalar diliyorum hebinize selam büyüklerin ellerinten gücüklerin gözlerinden öpüyorum allaha emanet olun
Süleyman Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Pzr Haz 08, 2008 11:32 am

MUZAFFER AMCAM;
NASILSIN MESAJIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...
HALA BURSADA MISIN? SİZİNLE GÖRÜŞMEYİ ÇOK İSTERİM AMCACIĞIM AMA ANNEM KARDEŞİM VE BEN BUGÜN TRABZONA GİDİYORUZ ANLAŞILAN YİNE GÖRÜŞEMEYECEĞİZ :( :(
AMA SİZİİ MEMLEKETE BEKLİYORUM İNŞALLAH ORDA GÖRÜŞÜRZ AMCACIĞIM SİZİİ ÇOK SEVİYORUM ALLAH'A EMANET OLUN ELLERİNİZDEN ÖPÜYORUMM HAYIRLI GÜNLERR :) :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Haz 08, 2008 1:49 pm

hocam selamların en güzeli ile sizi selamlar, ellerinizden öperim. hayat yolculuğunda yaşadığımız değişik yolculuklar bizleri buluşturmadı gitti. elbet buluşturacağı bir gün olacak ve o gün sohbetlerin en güzeli ile sizinle hasbıhal etmenin hazında olduğumu bilmenizi isterim.
herşeyin gönlünüzce olmasını temenni eder dualarınıza bizleri de eklemenizi umarım. esen kalın
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Alptekin Gökhan Şahin » Pzr Haz 08, 2008 2:13 pm

hocam ne demek. inşaallah ama cuma günü çalışacağımdan aynı safta yer alamayacağımı ancak akşam aynı sohbette olacağımızdan hiç kuşkum yoktur.
Alptekin Gökhan Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ülkü Altuncu Kızılkuş » Sal Haz 10, 2008 12:05 pm

amcacıgım sayfa ve güzel dileklerin için teşekkürler inşallah daimi olurum sizleride özledik bu arada en kısa zamanda hep beraber olmak dilegiyle
Ülkü Altuncu Kızılkuş
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir