gönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Haz 04, 2008 9:14 am
Sevgili Yılmaz,
Siteninm kuruluş amacı tanışma-kaynaşmadır...Onun dışında yapılan herşey teferruattır...Sanırım bunu böyle düşünmede fayda vardır...
Senin siteye üye olduğun zaman benim bazı sebeplerden(Cenaze-Hastalar) dolayı sitede olmadığım zamana rastlaması benim için bir talihsizlik oldu..Tam seninle hasbihal olacağımız zaman ise sen siteden ayrılmağa karar verdin..Üzüldüm tabi...
Bu site köye mal olmuş durumdadır..Kimsenin kimseye üstünlüğü elbette yoktur..Ama herkesi de aynı potada eritmenin de mümkünatı yoktur...Bilmem kim kimden küsüyor ki..Hlabuki biz o küskünlükleri en aza düşürmek için elimizden geleni yapmağa çalışıyoruz...
Ne olur uzun zamandır sarfettiğimiz bu emeklerimizi bir çırpıda yok etmeyelim..Belki seni burada tutmağa muvafak olamayız ama ne olur sitenin zarar görmemesi için olgunluk gösterin...Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?
Fazla şey söylemeyeceğim..Herkes kendi düşüncesi çerçevesinde elbette hürdür...Ama ben şahsen sizlerle ömür boyu bir olmak isterim...Ama bu zorla olmaz tabi...Canın sağ olsun....
Seninle başka zeminlerde görüşmek üzere...İnşallah devam edersen burada görüşmek üzerte..
Şimdilik selam ve sevgilerimi gönderiyorum...