"GECELEYİN YAYLADA PARAGAF YAPACAĞUK, SEVDALİ AŞIKLARA TÜRKİLER ATACAĞUK" Her cuma akşamı saat 21:00'de bu başlık altında buluşuyor ve paragaf yapıyoruz. Elbet de davetlimizsiniz!..
Her hafta Cuma akşamları Paragaf zamanıdır…Bu haftada Paragaf yaklaşıyor..Önceden açmakta bir sakınca yoktur..Herkes günlük işlerini tamamlayıp eve geldiği zaman akşam yemeğini yesin ve PC başına otursun.. www.sahinkayalılar.com ‘a tıklasın..Forum (Paragaf) ‘ a da tıklasın..Forumda Paragafa tıklasın…Eğer haftalık paragaf sayfası açılmış ise yazmağa başlasın.. Saat beklemeye gerek görmüyorum..O zaman daha fazla süremiz olacak demektir..
Ayrıca bu haftada bir yapılıyor..Mümkünse her işimizi,her randevumuzu ona göre ayarlayalım.Ve mümkünse uykumuzdan biraz fedakarlık yapalım.Erkenden kaçma hastalığını yenmeye çalışalım…Birlikteliğimiz fazla olsun..Sayfalar çok olsun…
-Dörtlük yazabilenler dörtlükle paragafa katılsın, -Dörtlük yazamayanlar düz yazı ile paragafa yazsınlar, -Ama siteye gelen herkesin bir defada olsa mutlaka paragafa yazmasını istiyorum, -Mümkünse 22.00-22.30 arası paragafta olalım da şu uzun zamandır kıramadığımız rekoru kıralım…
Gelin dostlar buraya hep elele verelim, Gelinde paragafta rekoru deneyelim, Gelelim bir araya birbirini sevelim, Görüşelim her hafta hasretlikler son bulsun..
Altunci safa geldun derduni soramadum
Çok aradum bir süre kimseyi bulamadum
Bir dedum yazmayayım yine da duramadum
Gelelum bir araya dertlerumuz son bulsun
Naden yazmayacaktın Saatçı anlamadım, Ben de bir zaman burda kimseyi bulamadım, Telefonu açarak sebebi soramadım, Bir arada olalım o işler bir son bulsun...
Bu gece muhabbete sitem ile başlandı
Bakalım çakturmadan acap kimler taşlandı
Dahaden ellilerde sanmayun ki yaşlandı
Konuşalum birlikte genç ihtiyar son bulsun
Herkese iyi paragaflar, sevgiyle muhabbetle kalın.
Ekranlarda kimse yok, dostlar neredesunuz
Anladuğuma göre bozuktur niyetunuz
Neden yazmayusunuz, niye sus pus oldunuz
Dökün içinuzi da sesssizlik bir son bulsun
Habu koca sitede kaldum ben tek başuma
Ben delikanlıyım, bakmayun siz yaşuma
Benden çok selam olsun Muzaffer kardaşuma
Dönelim gerçeklere yalanlar bir son bulsun
Maşallah Ergin Ayan bugün hızlı başladın, Ortada sitem yokken bilmem kimi taşladın, Öyle anlaşılıyor sen Orduda kışladın, Hoşgörüyle yazılsın sitemler bir son bulsun...
Muzaffer sayar misun Kaç türlü rekor vardur
Kırmak değil dünyada ne yaparsan o kardur
Diiakt eedun kırmaya bu zaman ne zamandur
Acil bir işum çıkti bu burada son bulsun