Ben kendi ilgi alanımda yani bilgisayar ,bilişim , internet , web tasarımı alanında kendımı gelıstırmeye devam edecem.Şimdı dıyebılırsınız siyasettede oku , bılgı sahıbı ol dıye ama sorun şuki o kadar cok bılgı varkı hangısınden baslasam onları okumak benım 20 yılımı alır.Hele bırde karsı tarafın göruslerını anlamak ıcın bırde onların bılgısını okumak daha cok zaman kaybına yol acar.Dedıgım gıbı ben kendı alanımda devam edeyım.Sizler de bıldıgınız , okudugunuz konularda yazılarınızı yazıp bizlere bılgınızı özet seklınde sunarsanız bızde okumaktan cekınmeyız.
Özellıkle özur dılemem birkac kişi var onlara isim isim özür dıleyeyım.
İlk başta ERSEZER abımden özur dılerım.Sonra İhsan Şahin abimden , sonra Bülent Altuncu , sonra İlkay Durgun
Birde forumun yöneticisi Mehmet Aydınlı dan.Genelde site yönetıcılerı ile kolay kolay kımse anlaşamaz

Ben bu siteye üye olmamdaki tek neden hiç bilmediğim köyüm hakkında bilgi sahibi olmaktı.Kültürünü , yemeklerini ,sosyal yasantısı idi.Yoksa bunlar şucu , bunlarda bucu gibi seyler umrumda degıl acıkcası.Zaten köyüme gelme sansım cok az , gelsem bıle sizlerı görme sansım cok az , hadi gördum diyelım sizle başka işimiz yok siyasi tartısmaya gırecek halımde yok.En fazla bir avuc fındık vereceksınız elime , yada muhlama yedırır yollarsınız.Olayın özetı bu.Geri kalan olaylar beni aşıyor.
Ben özrümü dile getirdim.Büyükler sizlersınız.Artık yaz ortasında esti gürledi sonra geldıgi gıbı gıttı deyın. Yada ne bilim işte ne demek isterseniz...