MUZAFFER MUSTAFA ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cum May 16, 2008 12:03 pm

Merhaba muzaffer amcacığım canazeniz olduğunu şimdi öğrendim başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş May 21, 2008 1:45 pm

Muzaffer Hocam Merhaba
Muzaffer Hocam epeyi zamandır sitedede görünmüyorsun inşallah yaramazlık yoktur emekli adamların işlerinin yoğun olasılığı yoktur değilmi bizleri habersiz bırakman hocam bizleri habersiz bırakmassan memnun kalacağım.
ailece ailene selam eder sağlıklı ve bol kazançlı günler dileğiyle allaha emanet olun.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş May 28, 2008 11:10 am

Sevgili Muzaffer amca, yolculuğunun Bursa aşamasındasın heralde :D sizinle tanışmak çok güzel, inşallah burada da sohbetimize devam ederiz. Ha bu arada unutmadan resimdeki Muzaffer amca ile gerçekteki Muzaffer amca çok farklı gerçekten :D ama üslup aynı; yumuşak ve nazik :D :D :D
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Ahmet Hamdi Kama » Çrş May 28, 2008 5:57 pm

merhabalar sayın hocam ..

asıl biz sizlere teşekkür ederiz bizleri ziyaret etme nezaketi gösterdiğiniz için ..bizim fakırhanemize şeref verdiniz..allah sizlerden razı olsun..belirtmek isterim szin yaptığınız bir gönül işi şahsen bende sizin gibi olmayaı isterim..siz iyi bir örnek insansınız..iyi ki sizleri yakınen tanıdım..

selam ve muhabbetlerimle sizleri allaha emanet ediyorum..
Ahmet Hamdi Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Mahmut Köseoğlu » Çrş May 28, 2008 6:38 pm

Tüm hastalarınız için geçmiş olsun, siteden çok uzaklaştınız, sizlersiz olmuyor.

Gecen yım Ahmet amcanın cenazesine gelmiştiniz ben hem bel fıtığı rahatsızlığı hemde seçim dönemi olası sebebiyle o cenaze merasimine katılamatığımdan görüşemedik. Bu yıl siz Hatta Rize ye kadar geldiniz ben İstanbul'daydım yine görüşemetik. İnşallah üçünçüsünde görüşürüz. İnanki gecen yıl Dr. Bülent'ın balkonundaki resimleri bu yıl Samsundaki resmi gördüm o karelerde olmak isterdim.
Herşeyin hayırlısı olması, bir başka baharda görüşmek dileğiyle hoşta kal
Kullanıcı avatarı
Mahmut Köseoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş May 29, 2008 7:26 am

Muzaffer hocam...!!
Öncelikle ALLAH'ın selamı üzerine olsun...!
Buarada bacanağını hayırlısiyle ameliyat ettiniz..ALLAH hayırlı şifalar verir inşallah...!Tanımasamda oana geçmiş olsun dileklerimi iletmeni istirham ediyorum...!!
ALLAH'a emanet olun...!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Kama » Prş May 29, 2008 2:55 pm

SELAMUN ALEYKUM MUHDEREM HOCAM SAMSUNA GELIP BİZLERİ ZİYARET EDDİĞİNİZ İÇİN SİZLERE COK COK DEŞEKKÜRLER EDERİZ
ALLAHİM RAZİOLSUN SİZLERDEN BİZLERİ ONURE EDDİNİZ SAYKİLARİM LA ALLAHA EMANET OLUN
Kullanıcı avatarı
Muhammet Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Adnan Ayaz » Prş May 29, 2008 5:25 pm

Bir liste oluşturup şahane teşekkürlerinle onure ettiğin kişilerin arasında olamadığım için acaba okuyan ne diyecek.Yoksa biz görüşemedik mi?Bu aralar zaten yoğun olduğum için ne yaptığımın farkında olmayabilirim.Sizler de bu yoğunlukta ne yaptığınızı bilemeyebilirsiniz.Sadec e hatırlattım.Yazarken daha dikkatli olmalısınız,yönetici olmak kolay değil.Saygılarımla..
Kullanıcı avatarı
Adnan Ayaz
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

slm

Mesajgönderen Ferit Kama » Prş May 29, 2008 11:44 pm

Muzaffer amca.. Kalp kalbe karşıdır. sizdende Allah razı olsun.. Gerçekten sitede olduğuu gibi samimi ve sıcak kanlısınız.... teşekkürler..
Kullanıcı avatarı
Ferit Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum May 30, 2008 5:31 pm

Muzaffer amcacığım sizlerden birin hasta olduğunu duydum ve hala kim olduğunu öyrenemeden öldüyünü duydum başınz sağ olsun diyeyim ben ve eşim sizin burda yani samsunda olduğunuzu ahmet abinin sizin irfan amcanın resimlerini görerek öyrendik çokda üzüldük burda biz sizleri bulabilirdik ve misafir etmek isderdik ben sizi tanımıyorum ama nedense tanırmış gibi kendime çok yakın hissediyorum özür dileyerek sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum May 30, 2008 5:39 pm

Amcacığım çiydem şahinin yazısını okuyarak başınız sağ olsun dedim yanılmış olablirim kusuruma bakmayın
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Süleyman Ayaloğlu » Cum May 30, 2008 5:45 pm

Muzaffer amca hastanıza şifalar dilerim çok çok üzüldüm burdaydızda haberimiz olmadı sizleri misafir etmekden mahrum kaldığım için çok üzgünüm sizlerle tanışmayı çok istiyorum ALLAHA EMANET OLUN
Süleyman Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum May 30, 2008 8:19 pm

Muzaffer hocam.
Öncelikle ALLAH'ın selamı üzerine olsun.Buarada bacanağını hayırlısiyle ameliyat ettiniz.ALLAH hayırlı şifalar verir inşallah HAYIRLI AKŞAMLAR
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Cmt May 31, 2008 9:14 pm

SELAMÜ ALEYKÜM HOCAM NİHAYET BULUŞTUK,GERÇİ MEŞGUL OLDUĞUNUZ AKLIMA GELMEDİ DEĞİL ÇÜNKÜ BU KADAR AYRI KALMAMIŞTINIZ
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Cengiz Selimoğlu » Pzt Haz 02, 2008 12:57 pm

Muzaffer hocam güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler.özellikle programdan sonra telefonla arayınca çok sevindim.Sesimiz sizlere kadar ulaşıyorsa ve sizlerin memleket hasretine bir nepzede olsa derman olabiliyorsak ne mutlu bizlere
Kullanıcı avatarı
Cengiz Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir