YILMAZ BAŞAR

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş May 22, 2008 9:16 pm

Mesajını okudum ah yılmaz ah deşma yaralarımı sizleri ve trabzonu tahmin edemeyeceğin kadar özledimsen mankal işleriyle uğraşıyorsun yazın yemek nasib olur inşallah çocuklar iyi senin bahsettiyin furkan yani mutluhan beyfendi yaramazlıklara başladı senin veledin nasıl büyüdümü bahar nasıl slam söyle duydumki kabılardaki çiceklerimi yaşatıyorsun ve çok da temiz saklıyorsun teşekkür ederim oralarda öten kuşlara ve beni soranlara selam söyle görüşmek dileğiyle ALLAHA EMENET OLUN
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Vedat Başar » Prş May 22, 2008 10:05 pm

Emice oğli nasılsın.Mesajını yeni aldım.
Teşekkürler..
Bizler iyiyiz.
İş , güç işte çalışmaya devam..Deden,baban,annen nasıl.
İyilerdir inşallah.Selam söylersin..

Görüşmek Üzere Kal Sağlıcakla ...
Vedat Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Cum May 23, 2008 10:41 pm

Yahu sen nerelerdesin kardeşim kendini özlettin. İnan eski muhabbetleri bende özlemle yad ediyorum ama elimden başka da bişey gelmiyor muhterem kardeşim. İnşallah Mevla tekrarlarını nice nice nasip eder. Bilal BAŞAR diye amcan olduğundan bahsettin. Kendisinin ismini duydum fakat tanışmak nasip olmadı. Umarım uygun bir ortamda tanışmak nasip olur.
Selam ve muhabbetle kardeşim.
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Kama » Cmt May 24, 2008 2:54 pm

İYİ KARDEŞİM SENDEN NE VAR NE YOK NASAILSIN ÇOLUK ÇOCUK NASIL. İŞLER İYİDİR TABİ.BİRAZ GEÇ Mİ KALDUN YOKSA SESUNMİ ÇİKMAYIDİ.GÖREMEDİK SENİ SİTEDE. NEYSE KENDİNE İYİ BAK ALLAH A EMANET OL.GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Fatih Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatmanur Sever » Cmt May 24, 2008 7:16 pm

SLM YILMAZCIĞIM BEN ÇOK İYİYİM. SEN YA NASILSIN. HAYAT NASIL GİDİYOR. YAZDIĞIN İÇİN ÇOK MEMNUN OLDUM. HERŞEY İÇİN ÇOK TSK. EDERİM. :P :P :P :P
Kullanıcı avatarı
Fatmanur Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kadir Kama » Cmt May 24, 2008 7:31 pm

SLM YILMAZCIĞIM AZ ÖNCE YAZDIĞIM YAZIYIDA BEN YAZDIM. FATMANUR SEVER BENİM YİĞENİM. BENİM SAYFADAN YAZACAĞINA YANLIŞLIKLA ONUN SAYFADAN YAZDIM. GÖRÜŞMEYELİ NASILSIN İYİSİN İNŞALLAH. GÖRÜŞMEYELİ UZUN SENELER OLDU. BEN EVLENDİM. YA SEN. HAYAT NASIL GİDİYOR. GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE. ALLAHA EMANET OLUN. HAYIRLI GÜNLER DİLİYORUM. HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN. 8) 8) 8) 8)
Kullanıcı avatarı
Kadir Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Sal May 27, 2008 8:44 am

Yılmaz, teşekkürler. O Tucoğun Saatbey hocanun torunisun.Kulurlarun oğlisun.Şimdi tamam. sağol, varol.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 28, 2008 4:30 pm

Yılmaz Başar...HOŞ GELDİN !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Coşkun Şahin » Pzt Haz 02, 2008 7:32 am

Ne yapalım Yılmaz kardeşim aynen devam. Bir adım ileri ve Allaha şükür ki geri gitmiyorum. Olduğumuz yerde sayıyoruz inan. Tabi bu da müslümana yakışmaz diyorum eeehhhh bizimde ne olduğumuz belli değil desem fazla mı abartmış olurum? Bizim gibi sözde müslüman ne yaparsa bizde onu yapıyoruz kardeş.

Sen Ankara'ya gelemeyeceğini beyan ettin o zaman ben Trabzon'a gelince görüşelim.

Selam ve muhabbetle...
Kullanıcı avatarı
Coşkun Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Pzt Haz 02, 2008 8:09 am

:) Seni anlıyor ve aynen diyorum....

Abi Hepimiz ebediyete hızla ilerliyoruz....

Şu cebini bana bildirimisin ?
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş Haz 04, 2008 8:02 am

Merhaba Yılmaz
Anamım akrabası bu güngü yazını okudum etkilenmedim desem doğru olmaz değilmi sen gerçekten çok ama çok akıllı olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum şimdi beni daha iyi anladığını sanıyorum ben neden uzaklaştığımı anladın galiba ama ben sadece aktif yanı Paragafa yazmıyorum birde kaynaşma ve dayanışmaya kişilerle yazmaya devam edeceğim şimdilik hoşta kal diyelim kişi ysayfasına yazmaya devam edersek iyi olur değilmi annane babana selam söyle tüm ailene ailece sevgi ve saygılarımı iletir sağlık sihhat dolu günler dilerim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Haz 04, 2008 9:14 am

Sevgili Yılmaz,
Siteninm kuruluş amacı tanışma-kaynaşmadır...Onun dışında yapılan herşey teferruattır...Sanırım bunu böyle düşünmede fayda vardır...

Senin siteye üye olduğun zaman benim bazı sebeplerden(Cenaze-Hastalar) dolayı sitede olmadığım zamana rastlaması benim için bir talihsizlik oldu..Tam seninle hasbihal olacağımız zaman ise sen siteden ayrılmağa karar verdin..Üzüldüm tabi...

Bu site köye mal olmuş durumdadır..Kimsenin kimseye üstünlüğü elbette yoktur..Ama herkesi de aynı potada eritmenin de mümkünatı yoktur...Bilmem kim kimden küsüyor ki..Hlabuki biz o küskünlükleri en aza düşürmek için elimizden geleni yapmağa çalışıyoruz...

Ne olur uzun zamandır sarfettiğimiz bu emeklerimizi bir çırpıda yok etmeyelim..Belki seni burada tutmağa muvafak olamayız ama ne olur sitenin zarar görmemesi için olgunluk gösterin...Bilmem ne demek istediğimi anlatabildim mi ?

Fazla şey söylemeyeceğim..Herkes kendi düşüncesi çerçevesinde elbette hürdür...Ama ben şahsen sizlerle ömür boyu bir olmak isterim...Ama bu zorla olmaz tabi...Canın sağ olsun....

Seninle başka zeminlerde görüşmek üzere...İnşallah devam edersen burada görüşmek üzerte..

Şimdilik selam ve sevgilerimi gönderiyorum...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum Haz 06, 2008 11:34 am

Yılmaz bey merhaba
yılmaz son zamanlarda işler biraz karışmış gibi gördüm ortalığı bulandırdın galiba neyse ne var ne yok işler nasıl Anne babaya selam söyle bu sene memlekete gelirsem inşallah görüşme fırsatı buluruz ne dersin görüşmek üzere allaha emanet ol
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Haz 06, 2008 7:22 pm

Yılmaz nasılsınız evde net varmı varsa adres orayamı ait anenle konuşmak isderdim eşinlede seninlede biraz gül diye öyle yazdım yani hepinizle müsait olduğunda çaldırın telefonu biz açarız neti akşam olursa daha iyi olur size oğlumu gösderirimherkese selamlar .
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş Kas 12, 2008 10:16 am

Sevgili Yılmaz,Doğum Günün Kutlu Olsun !!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir