Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)
Merhaba muzaffer amcacığım canazeniz olduğunu şimdi öğrendim başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler nasip eylesin kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olun
Muzaffer Hocam Merhaba
Muzaffer Hocam epeyi zamandır sitedede görünmüyorsun inşallah yaramazlık yoktur emekli adamların işlerinin yoğun olasılığı yoktur değilmi bizleri habersiz bırakman hocam bizleri habersiz bırakmassan memnun kalacağım.
ailece ailene selam eder sağlıklı ve bol kazançlı günler dileğiyle allaha emanet olun.
Sevgili Muzaffer amca, yolculuğunun Bursa aşamasındasın heralde sizinle tanışmak çok güzel, inşallah burada da sohbetimize devam ederiz. Ha bu arada unutmadan resimdeki Muzaffer amca ile gerçekteki Muzaffer amca çok farklı gerçekten ama üslup aynı; yumuşak ve nazik
asıl biz sizlere teşekkür ederiz bizleri ziyaret etme nezaketi gösterdiğiniz için ..bizim fakırhanemize şeref verdiniz..allah sizlerden razı olsun..belirtmek isterim szin yaptığınız bir gönül işi şahsen bende sizin gibi olmayaı isterim..siz iyi bir örnek insansınız..iyi ki sizleri yakınen tanıdım..
selam ve muhabbetlerimle sizleri allaha emanet ediyorum..
Tüm hastalarınız için geçmiş olsun, siteden çok uzaklaştınız, sizlersiz olmuyor.
Gecen yım Ahmet amcanın cenazesine gelmiştiniz ben hem bel fıtığı rahatsızlığı hemde seçim dönemi olası sebebiyle o cenaze merasimine katılamatığımdan görüşemedik. Bu yıl siz Hatta Rize ye kadar geldiniz ben İstanbul'daydım yine görüşemetik. İnşallah üçünçüsünde görüşürüz. İnanki gecen yıl Dr. Bülent'ın balkonundaki resimleri bu yıl Samsundaki resmi gördüm o karelerde olmak isterdim.
Herşeyin hayırlısı olması, bir başka baharda görüşmek dileğiyle hoşta kal
Bir liste oluşturup şahane teşekkürlerinle onure ettiğin kişilerin arasında olamadığım için acaba okuyan ne diyecek.Yoksa biz görüşemedik mi?Bu aralar zaten yoğun olduğum için ne yaptığımın farkında olmayabilirim.Sizler de bu yoğunlukta ne yaptığınızı bilemeyebilirsiniz.Sadec e hatırlattım.Yazarken daha dikkatli olmalısınız,yönetici olmak kolay değil.Saygılarımla..
Muzaffer amcacığım sizlerden birin hasta olduğunu duydum ve hala kim olduğunu öyrenemeden öldüyünü duydum başınz sağ olsun diyeyim ben ve eşim sizin burda yani samsunda olduğunuzu ahmet abinin sizin irfan amcanın resimlerini görerek öyrendik çokda üzüldük burda biz sizleri bulabilirdik ve misafir etmek isderdik ben sizi tanımıyorum ama nedense tanırmış gibi kendime çok yakın hissediyorum özür dileyerek sevgi ve saygılarımı gönderiyorum.
Muzaffer amca hastanıza şifalar dilerim çok çok üzüldüm burdaydızda haberimiz olmadı sizleri misafir etmekden mahrum kaldığım için çok üzgünüm sizlerle tanışmayı çok istiyorum ALLAHA EMANET OLUN
Muzaffer hocam güzel dilek ve temennileriniz için çok teşekkürler.özellikle programdan sonra telefonla arayınca çok sevindim.Sesimiz sizlere kadar ulaşıyorsa ve sizlerin memleket hasretine bir nepzede olsa derman olabiliyorsak ne mutlu bizlere