Bir "Vatansever(!)" in Tahlili

"Düşünebilen bir nesil yaratmak ve düşüncelerimizi özgürce paylaşmak için" burada buluşalım.

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Osman Nuri Sarı, Özgür Hasan Altuncu

Mesajgönderen Caner Kama » Pzt May 19, 2008 1:17 pm

Sevgili Bekir sarım bir nokta yanılgıya düşüyorsun, Perinçek'e sosyalist demek diğer devrimcilere büyük hakaret olur. Zira Perinçek'in parti programında ne Maho kaldı ne bişe....Onlar sosyalist değil faşist! Mhp 'den daha faşist, yani 22 temmuz öncesi mhp-chp koalisyonuna girmeye çalışan ip ve onun platformu değil miydi?
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Pzt May 19, 2008 3:42 pm

Bekir Kama, düzeysiz, akılsız, sorunlu bir çocuksun. Senin Nurculuğundan da başka bir şeyciliğinden de cacık olmaz. Bişeycilikten önce bir şey olmak gerekir ki sen değilsin. Bu sayfaları yalan dolan, sataşma ve hakaretle çirkinleştiren, çirkefleştiren bir acayip bir vatandaşsın. İşine git.

Caner Kama, sen de sınırları zorlamaya başladın. Kimin sosyalist kimin faşist olduğunun ilan ve tespit makamı sen misin? Bilmediğin konularda yalan da ekleyerek (22 temmuz öncesi mhp-chp koalisyonuna girmeye çalışmışız, Allah Allah neler de biliyorsun benim haberim yok ne ettiğimizden ama senin var) haddini aşan tespitlerde bulunuyorsun. Bana faşist demek senin ne haddine? Sohbetin ve tartışmanın da bir ahlağı olacak. Sen kişilik olarak bozuk bir adam değilsin, yazarken kişiliğine uymayan zorlamalara girme.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzt May 19, 2008 8:48 pm

...
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:21 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Sal May 20, 2008 9:02 am

Yılmaz abi, bana saçma sapan tespitlerde bulunuyor diyorsun; yahu takiyye dedikleri bu olsa gerek. Ben gördüklerimi söylüyorum bu zat-ı muhterem kraldan çok kralcı takılan dünün sosyalisti(!) bugünün milliyetçisi. Karşı duran herkesi işbirlikçi,hain ilan eden kişiliğin ne kadar vatan sever olduğu kanımca bellidir. Nerede yobaz işbilikçi bürokrat varsa hepsi o zatın eteği altında birikmiş seslerini çıkarmaya çalışıyorlar. Darbeci emekli generallerden tut da yobaz emekli rektörlere, tarafszılığını kaybetmiş emekli hakimlere savcılara varıncaya kadar. Takiyye mi istiyorsun alsa bir alıntı; merak etme bu site de nurcuların değil zaman gazetesi ile de bir alakaları yok, ama yani sevgili abim senin bir savunma avukatı gibi alel acele savunma refleksi ile şuursuzca saldırman doğrusu beni üzdü, hedefim sen değilsin asla olmaz, ama senin siyasi liderini. Ben serbest düşünen bir insanım bir kere daha dile getirmek istiyorum herşeyi düşünebilirim ve düşündüklerimin hesabını da kendime veririm, yanlışsam özür dilerim, doğruysam arkasında dururum.

http://www.aleviweb.com/forum/archive/i ... -5162.html

Doğu Perinçek ZAMAN'ı Ziyaret Etti!

30.08.2006

Parti tüzüğünden Mao'yu çıkarıp Hz. Muhammed'i koyan Doğu Perinçek, kendisinden hiç beklenmeyeni yaptı. Kanlı-bıçaklı olduğu Zaman Gazetesi'ni ziyaret etti...

Fethullah Gülen cemaatine ve cemaatin gazetesi Zaman'a karşı adeta savaş açmış olan Doğu Perinçek, sürpriz bir biçimde dün Zaman gazetesini ziyaret etti.

Partisinin yeni programından Mao"yu çıkartan ve "Hz. Muhammed peygamberdir. Kelime-i Şehadet"te ifade edildiği gibi, Allah"ın resulüdür" diyen İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bir sürpriz daha yaparak adeta 'kanlı-bıçaklı' olduğu Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki genel merkezini ziyaret etmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Zaman gazetesi, Perinçek'in ziyaretini yarın birinci sayfasından duyuracak.

Perinçek önceki gün de Bugün gazetesini ziyaret etmişti

Böyle bir insanın bugün çıkıp da Hakan Şükür için "kutlu doğum haftası adına güzel bir maç olur" sözüyle yaygaralar koparan, yobazlığın en iyi örneğini veren bir kanalın patronu, gerçi alıştık onun bu yan çizmelerine...Maşanın aklı olmaz emir alır yapar; emir alır inkar eder... Aydınlık dergisi değilmiydi halk kurtuluş cephesinin karadeniz bölge sorumlularını, il sorumlularını isim isim açıklayarak açık hedef haline getiren, onları ihbar eden.....Sonra çıkıp da faşistliği kabul etmemek, solculuktan dem vurmak ne oluyor ? Bu kişi devletin bir numaralı işbirlikçisi bence (hani siz hemen herkese işbirlikçisi yaftası yapıştırıyorsunuz ya, sizden esnilendim) bunun en açık göstergesi de o generallerin hemen perinçek eteğinin altına girmeleri....Öyle olmasaydı heralde o generaller MHP' ye giderlerdi sanırım......
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Sal May 20, 2008 9:02 am

Yılmaz abi, bana saçma sapan tespitlerde bulunuyor diyorsun; yahu takiyye dedikleri bu olsa gerek. Ben gördüklerimi söylüyorum bu zat-ı muhterem kraldan çok kralcı takılan dünün sosyalisti(!) bugünün milliyetçisi. Karşı duran herkesi işbirlikçi,hain ilan eden kişiliğin ne kadar vatan sever olduğu kanımca bellidir. Nerede yobaz işbilikçi bürokrat varsa hepsi o zatın eteği altında birikmiş seslerini çıkarmaya çalışıyorlar. Darbeci emekli generallerden tut da yobaz emekli rektörlere, tarafszılığını kaybetmiş emekli hakimlere savcılara varıncaya kadar. Takiyye mi istiyorsun alsa bir alıntı; merak etme bu site de nurcuların değil zaman gazetesi ile de bir alakaları yok, ama yani sevgili abim senin bir savunma avukatı gibi alel acele savunma refleksi ile şuursuzca saldırman doğrusu beni üzdü, hedefim sen değilsin asla olmaz, ama senin siyasi liderini. Ben serbest düşünen bir insanım bir kere daha dile getirmek istiyorum herşeyi düşünebilirim ve düşündüklerimin hesabını da kendime veririm, yanlışsam özür dilerim, doğruysam arkasında dururum.

http://www.aleviweb.com/forum/archive/i ... -5162.html

Doğu Perinçek ZAMAN'ı Ziyaret Etti!

30.08.2006

Parti tüzüğünden Mao'yu çıkarıp Hz. Muhammed'i koyan Doğu Perinçek, kendisinden hiç beklenmeyeni yaptı. Kanlı-bıçaklı olduğu Zaman Gazetesi'ni ziyaret etti...

Fethullah Gülen cemaatine ve cemaatin gazetesi Zaman'a karşı adeta savaş açmış olan Doğu Perinçek, sürpriz bir biçimde dün Zaman gazetesini ziyaret etti.

Partisinin yeni programından Mao"yu çıkartan ve "Hz. Muhammed peygamberdir. Kelime-i Şehadet"te ifade edildiği gibi, Allah"ın resulüdür" diyen İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek bir sürpriz daha yaparak adeta 'kanlı-bıçaklı' olduğu Zaman Gazetesi'nin Yenibosna'daki genel merkezini ziyaret etmesi şaşkınlıkla karşılandı.

Zaman gazetesi, Perinçek'in ziyaretini yarın birinci sayfasından duyuracak.

Perinçek önceki gün de Bugün gazetesini ziyaret etmişti

Böyle bir insanın bugün çıkıp da Hakan Şükür için "kutlu doğum haftası adına güzel bir maç olur" sözüyle yaygaralar koparan, yobazlığın en iyi örneğini veren bir kanalın patronu, gerçi alıştık onun bu yan çizmelerine...Maşanın aklı olmaz emir alır yapar; emir alır inkar eder... Aydınlık dergisi değilmiydi halk kurtuluş cephesinin karadeniz bölge sorumlularını, il sorumlularını isim isim açıklayarak açık hedef haline getiren, onları ihbar eden.....Sonra çıkıp da faşistliği kabul etmemek, solculuktan dem vurmak ne oluyor ? Bu kişi devletin bir numaralı işbirlikçisi bence (hani siz hemen herkese işbirlikçisi yaftası yapıştırıyorsunuz ya, sizden esnilendim) bunun en açık göstergesi de o generallerin hemen perinçek eteğinin altına girmeleri....Öyle olmasaydı heralde o generaller MHP' ye giderlerdi......
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Sal May 20, 2008 10:34 pm

Bir yalancı başka bir yalancıdan yalan aparttığı zaman o yalan nitelik mi değiştiriyor? Bunlar da sizin "alevi" versiyonunuz işte, her versiyonunuz var, "İslam"cı versiyonunuz, pkk'ci versiyonunuz, "sol" cu versiyonuz, "ulusalcı" versiyonunuz. Aynı karanlık merkezin kontrol ve denetimindesiniz ve hayatınız yalan içinde geçiyor. Sen gibi "Sünni"ler bu yalanlarla, onlar gibi "Alevi"ler de o yalanlarla idare ve hüküm ediliyorlar. Ortak karakteriniz AB ve ABD sevdanız. ABD bir Türk kuvvet komutanını havaya uçurduğu zaman zevk alıyor, bu cinayeti ortaya çıkaran general yalan dolanla tutuklandığı zaman da göbek atıyorsunuz, Türkiye'li değilsiniz çünkü. Gözleriniz kör kulaklarınız sağır. Olay bundan ibarettir. Perinçek'in sadece Zaman gazetesini değil 10 küsür gazeteyi dolaşıp fikirlerini aktarması dışında tamamı yalan aktardığınız bilginin. İlgili gazeteleri ya da İp programını açar okursanız yalancının yalancısı olduğunuzu görürsünüz, ama gene diyorum öyle bir derdiniz yok.

Halk kurtuluş cephesi'nin karadeniz sorumlularının, il sorumlularının ihbarı palavrasını da araya katıverdin, psikolojik savaş elemanı payesi almana az kaldı. Bir yalanı yüksek sesle dillendirmeden önce bir sor ve kötü duruma düşme, utanma. Bir örgüt 77 yılında "solculuk" adına Ümraniye'de 7 MHP sempatizanını kurşuna dizdiği zaman ve bunu yayın organında açık açık savunduğu zaman Aydınlık bu eylemi yapanların solcu falan olmadığını, halk düşmanı olduğunu ve daha önemlisi Kontrgerilla elemanı olduğunu ilan etti. İlan etmekle kalmadı bu alçak katliamı yapan kontrgerilla üyelerini yakalarından tutup halkın karşısına çıkardı. Devrimci namus ve ahlak budur canım kardeşim. Bizim katiller onların katillleri ayrımı yapmaz devrimci ahlak, katil katildir der ve arasına çizgi çeker, sınır koyar. Bu katliamın sorumlularının başına herhangi bir bela gelmediği gibi o katillerden 2 tanesi 12 Eylül'den sonra emniyet müdürü olarak çıktılar halkın karşısına. Sen 7 işçiyi "MHP sempatizanı" oldukları gerekçesi ile kurşuna dizen Kontrgerilla (senin tabirinle sol bunlar, senin beğendiğin sol sana yakışan sol o çünkü) tarafındasın ve bu da yetmezmiş gibi bu sefilliği Aydınlıkçıların sosyalist olmadığının kanıtı olarak ortaya seriyorsun. Bu işten Aydınlıkçıların sosyalistliğine zeval gelmez ama senin insanlığın ciddi zarar görür bundan.

Bilmediğin konularda başka yalancılardan yalan apartma, oku, öğren, araştır, aklını kullan. Allah onu sana yalancılardan yalan apartasın diye vermedi.

Not: Bu üslüpla tartışmak istediğiniz meseleler varsa, mail adresim yilmazersezer@hotmail.com, buradan yazıverin mutlak cevaplandırırım. Burası bu meselelerin bu üslüpla tartışılacağı bir yer değil. Yazılarıma müdahale istemiyorum, ben fikirlerimi yazarım siz de kendi başlıklarınızı açıp istediğiniz gibi fikirlerinizi ifade edersiniz. Küfür ve hakarete normal koşullar altında bu kadar tahammül etmem, bundan sonra da etmeyeceğim, denemeyin.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal May 20, 2008 11:21 pm

helal
En son Bekir Kiran tarafından Sal Haz 03, 2008 11:22 pm tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Ersezer » Çrş May 21, 2008 9:35 am

Yazıların silinmesinden haberdar değilim, madem diğerleri silinmiş silen yönetici arkadaş bu 2 başlığı da silsin konu kapansın.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Ersezer
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş May 21, 2008 10:20 am

evet silin sevgili yöneticilier burda it dalaşı yapmaya gelmiyoruz...... gereksiz, prokatif başlıkları silsinler.....Benim başlıklarım da dahil boşuna birbirimizi yıpratmaya gerek yok.....
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İlkay Durgun » Çrş May 21, 2008 12:59 pm

Günlerdir sizi okuyorum bu sayfalardan...

Provakatif yazıları silin diyorsunuz,bunu söyleyeceğinize provakatif yazılar yazmasanız daha iyi olmayacak mı?

Provakatif yazılar yazmanın ne gibi bir amacı var?
Kullanıcı avatarı
İlkay Durgun
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş May 21, 2008 5:51 pm

İlkay Durgun abi haklısın ne dersen haklısın...Seni de uzaklaştırdık ya forumdan, lokomotifsiz kaldık o zaman da bıraktığın yerde bekledik be abi :D Daha kolay kolay konu açmayı düşünmüyorum, sadece yorum yapmak istiyorum yazmamak gibi bir kararım yok, Ersezer abimin de yazmama kararına karşıyım yazmalı herkes yazmalı......
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Prş May 22, 2008 12:04 pm

:D
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Önceki

Dön DÜŞÜNCE PLATFORMU