GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Emel Ayal » Sal May 20, 2008 6:26 am

günaydın herkese
Kullanıcı avatarı
Emel Ayal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Sal May 20, 2008 6:56 am

Sayın hemşerilerime Erzin den bir Salı sabahı selamlarımı yolluyorum.
herkese sağlık,sıhhat,huzur ve umut dolu günler diliyorum.

Lütfen kimse esirgemesin parmaklarını herkes ama herkes bir kelime de olsa lütfen yazsın
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Sal May 20, 2008 12:38 pm

bugun sivasa güneş actı bıraz kemıklerımız ısındı.Tüm hemserılerıme saglık sıhhat dolu gunler dılerım
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Çrş May 21, 2008 6:28 am

Sayın hemşerilerim
Erzin den selamlarımı yolluyorum.
herkese sağlık,sıhhat,huzur ve umut dolu günler diliyorum.
ALLAH'a emanet olun!!
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Çrş May 21, 2008 8:12 am

Hayırlı , Bereketli günler diliyorum sevgili ve saygı değer hemşehriler..
gün içinde müsaitim selamınızı alabilirim.
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Çrş May 21, 2008 8:31 am

Herkese Samsundan Selamlar:

Son zamanlarda herkes yazmama yarışına girmiş bugün şu ana kadar sadece İsmail var ona yeni yazmaya başlayan Yılmaz var her ikisinede teşekkürlerimi sunarım.

Bazı arkadaşlar evlerinde değil o nedenle yazamıyor onu biliyorum onlara da teşekkürler inşanla yakın zamanda buluşuruz ben artık hastayı hastahaneden çıkarmış bulunuyorum köye gidiyoruz uzun bir zaman yazma şansım olamayacak o nedenle hepinize sağlik sıhhat diliyorum........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Çrş May 21, 2008 8:40 am

Öncelikle Geçmiş olsun... sizleri tanımasamda sizden bizden birileriyiz,
Görüşmek üzere İrfan amca..
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Çrş May 21, 2008 9:59 am

Merhabalar hali nasilsiniz bir kac gundur siteye giriyorum ama buraya yazmaya firsatim olmuyor bir kac duzenlemeden sonra ckmak zorunda kaliyorum..

Muzaffer amca hala piyasada yok onu merak etmeye basladim bu kadar uzun sure buralardan ayri kalmazdi o, insallah sagligi yerindedir, kamil amcada yok insallah oda iyidir, mahmut abi istanbullarda kayip oldu herhalde oda yok..

Irfan amca hastaniza acil sifalar diliyorum insallah en kisa zamanda sagligina kavusur, teyzemin oglu muhammed abimde yok bir kac gundur onuda merak ettim, meltem vardi oda yok emel kisa ve oz selamini veriyor allaha cok sukur, ismail ayan bey ona siirler basliginda baslik acmis olmamiza ragmen hala bu basligi kullanmasina anlam veremiyorum, hava durumunundan sikayetci sadece selam verin siz yeterledir, bekir kardesimizde hic birseyden mutlu olmayan her seyi en guzel ben yaparim mantiginindan vazgecsin artik herkes halinden memnun burda, geldim ama tam geldim kusura bakmayin icimde saklayamam hic birseyi olumsuz olumlu olan herseyi yazarim :) dilerim herkesin gunu diledigi sekilde gecer...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Kamil Şahin » Çrş May 21, 2008 6:54 pm

Evet Sevgili dostlar...!!!Hepinizi saygı ve sevgiyle Selamlıyorum...!!!
Uzun zamandır(8gün aradan sonra) size yazmanın sevincini ve mutluluğunu yaşıyorum...!!! Sizlerle olamadığım zaman zarfında benim yokluğumu hissedip günlük TANIŞMA-KAYNAŞMA sayfasına taşıyan vede özel mesaj sayfama yazı yazan sevgili kardeşim İsmail BAYRAKTAR'a vede değerli yeğenim Fatma ÖZBİGİ'ye vede bu düşünceleri yazıya dökemeden içinde hisseden tüm dostlara sonsuz teşekkürler...Sağolsunlar var olsunlar...!!!
Buarda sizinle olamadığım zaman zarfında 3 günlük bir süre için Ankara'da ondan sonrada seminer dolayı sıyle Antalya'da bulundum ve de size yazamadım...!!Ama inanın her an eksikliğini vede özlemini yaşadım...!!!Dün döndüm vede geçen günlerdeki mesajları tek tek okudum...!!!Son günekadar yazılan mesajlar herzaman gibi rutin yazılardı ama songün yanı bugünkü yazılar beni vede sanırım muhataplarını biraz üzmüştür...!!!Beni acizane tavsiyem bu konuyu fazla uzatmadan tatlıya bağlıyalım ve kim haklı kim haksız meselesini kapatalım....!!!Eğer hepimiz şurlu isek vede hepimiz bir tavanın balığı isek haklı haksız aramaya gerek yok....!!!Eğer illaki haklı haksız aranacaksa başta ben olmak üzere burada herkes haksızdır...Haklı aranacaksa en sonda ben olmak üzere herkes haklıdır....!!!Şu üçgünlük dünyada biri birimizi üzmesek olmazmı...????
Herkesi muhabbetle kucaklıyorum ve ALLAHA emanet olun diyorum....!!!!!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Prş May 22, 2008 3:44 pm

Merhabalar sevgili hemşehriler, gelen giden çok ama kimse selam vermiyor bilmiyorum haksızmıyım yazılanları vs okuyorum burdaki eski sohpet sıcaklık kaybolmuş.

Akraba veya yaşıt yada sülale aynı olması gerekmiyor sanırım... ben şahsen pek kimseyi tanımıyorum bu siteyede üye olmamın sebebi köyümzdeki insanları tanımaya çalışmak selamlaşmak,birşeyler paylaşmak,bir bağ kurmak...

burası Çok fazla sakin değilmi sizce.... ?????????

selamlar,sevgiler...
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Prş May 22, 2008 4:55 pm

Çok değerli hemşerilerim....!!!!
Herkese ORDU ilinden selamlar ,saygılar ve sevgiler....!!!!!
Bugün işlerimin çokluğu nedeniyle ancak bu saatte yazabiliyorum....Özürümün kabulu dileğiyle...!!!!
İsmail AYAN'ın yazıp yorum istediği o dizelere okadar gerçekçi ,okadar doğrudurki...Ne denilebilirki...???? Keşke o gerçeklerin özüne uygun yaşayabilsek....!!!Keşke iş işten geçmeden o duyguların ruhuna uygun yaşayabilsek....!!!Bu duyguları yaşayabilsek veye heran hatırda tutsak polıse jandarmaya gerek olurmuydu...?
İsmailciğim....!Gelelim haklı sitemine...!Çok haklısın.Aslında aklımada geldin..ama zamanımız çok dardı.Orm. Müh. Odasının Belek Rıxos'da danışma kurulu toplantısı vardı ve gündem çok yoğundu...!Zatan sen turizimci olduğun için ordadada yok yok....!!!Ben epey seminere o gibi yerlerde katıldım ama oarsı çok farklı....!!!!Oradaki sunulan mükemmele yakın hizmetlerden şahsım olarak çok memnun olduğumu söyliyemem..Şöyleki..Çok tefekkür ettim...!!Geldiğim köken belli Şur köyü ve Anabodamo...!!!Kıyas ettim...!!!Acaba dedim 70 milyonluk Türkiyenin kaç yüzü böyle biryeri görerek bu dunyadan göçüyor..Sanırım 200 bin yoktur...Korkunç bir israf...Bukadar yoksulluğun yaşandığı yurdumuzda o ısrafı görünce çok üzüldüm....!!!Bende inadına tepki olsun diye yemek için aldığım tabakları sonunakadar yedim vede göstere göster ekmekle sıyırdım..İster görgüsüz desinler ister görmemiş...!!!Umurumda bile olmadı....!!!!Hep böyle şeyler düşünerek üç günü geçirdim...!Bunedenle İsmail kardeşim sana uğrayamadım...!Ama inşallah birdahaki sefere uğramaya çalışacağım...Sitemine teşakkür ediyorum...!!!
Gelelim Bekir KIRAN'a...!!!Geçmişte neyazdığın hiç önemli değil...mademki son mesajda kayıtsız şartsız beyaz bayrağı çekip özür inceliğini göterdinya...!!!Aferin sana ..Seni alnından öpüyorum...!!!Özür dilemek çok büyük erdemliktir...!!!Özürün şahsım adına kabul görmüştür...!!!
Ben bu sayfada Mevlana ve yunus emre felsefesiyle birlik olmayı ve biribirimize sıkı sıkıya kenetlenmeyi istiyorum...!!!
ALLAH'a emanet olasınız....!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş May 22, 2008 9:40 pm

HERKESE İYİ GÜNLER TARTIŞMASIS SOHBETLER DİLİYORUM NE DEMİŞ
YUNUS EMRE

(CÜMLELER DOĞRUDUR,SEN DOĞRU İSEN
DOĞRULUK BULUNMAZ SEN EĞRİ İSEN)
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum May 23, 2008 6:20 am

Kırıkhan dan herkese selam ve sevgiler ve de hayırlı cumağalar. Aynen sitede olduğu gibi Kırıkhan ı da sıcaklar bastı. Allah her şeyin sonunu hayırlı etsin.

Dikkat edilirse bir haftaya yakın bir süre yazmadım.Kimse için de bu sayfada özellikle bir şey demedim. Sadece Fatma Özbilgi ye yazdığım bir mesajda kendime göre tesbit ettiğim bir kaç eksik ve yanlışlığı yazdım. Arkasından da bir süre yazmayacağımı belirttim. Sonra baktım benim tespitlerim başkaları tarafından da dile getirilriyor. Tabi bu arada Bekir kardeşim gönderdiği özel mesajla herhanki bir kastının olmadığını, bilerek bir yanlış yapmaya kastının olmadığını bildirdi. Biz de bir şey demedik..

Herkesi muhabbetle kucaklar, selam ve sevgilerimi sunarım.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum May 23, 2008 7:22 am

Gunaydin ahali dilerim herkes iyidir ,son gunlerde sitede olusan olumsuzluklar bu sayfaya ve bu siteye yakismiyor, ve bu nedenden dolayi olumsuz butun yazilari siliyorum ve dilerim bu sayfada adi oldugu gibi gunluk sohbetlerimizi yapmaya devam ederiz..
Sorunlari lutfen ozelden cozmeye calisalim sikayeti olan varsa lutfen yonetime ozelden bildirsin ha ozelden satasmalar saygisizca oluyorsa lutfen o mesajlari silmeyin ve yonetime gonderin gereken ozaman yapilacaktir...

Saygilarimla...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Cum May 23, 2008 8:38 am

KÖYÜM ...

Çözemedim, sırrını hala,
Oysa ne yaşadım, ne de büyüdüm,
Sadece bayramlarda giderdik eskiden,
O da bitti artık, ata kalmayınca.

Ama nedendir bilmem,