FATMA OZBILGI.

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Prş May 15, 2008 9:31 am

Teyze kızı selamlar. Buralarda yaramazlık yok. O markabinun Güzedeye selam soyle ellerinden operum. Tarlaya biraz fasulyeler diksun yazun batislar ondan olacak ona göre.
Eşim Ayşe nin de hepinize selamları var. Herkese selamlar,kalın sağlıcakla.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş May 15, 2008 9:10 pm

Allahın izniyle kızımız olucak ablacım :)
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum May 16, 2008 4:51 pm

Merhaba fatma nasılsınız evet siteden uzak kaldınız farkında oldum ben size yazaçaktım siz yazdınız teşekkürler tadiliniz umarım güzel gecmiştir çocukları büyütmüşsünüz gezin artık yazın köye gelecekmisin inşallah körüşürüz.ALLAHA EMANET OLUN GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cmt May 17, 2008 1:03 pm

MERHABA ABLALARIN ABLASI EYY SICAK VE BİR O KADAR DA MÜKKEMMEL İNSAN;
NASILSIN, UZUN ZAMAN OLDU HİÇ GÖRÜŞEMEDİK AMA SİZİN ORDA TATİL OLDUĞU İÇİN KİMSEYİ SUÇLAYAMIYORUM!! :D :D
ABLAM BENİM ANNEMİNDE ÇOK SELAMI VAR SANA ÇOK ÖPÜYOR SİZİ ANNENE DE SELAMLARI VAR ANNENİN DE ELLERİNDEN ÖPÜYOR...
BENDE SENİ KOCAMAN ÖPÜYORUM ALLAH'A EMANET OL... SENİ ÇOOK SEVİYORUMM :) :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

mavros do sulos

Mesajgönderen Süleyman Uysal » Pzr May 18, 2008 2:00 pm

selam ablaların en tatlısı.umarım iyisindir..bu siteyi ayakta tutarak o kadar büyük bir fedakarlık örneği gösteriyorsun ki, seni taktire şayan görüyorum..sevgi ve saygılarımı sunuyorum.....sağlıcakla kalllllllll.....mavros do sulossssssssss :oops: :oops: :oops: :oops:
Kullanıcı avatarı
Süleyman Uysal
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sibel Şahin » Pzt May 19, 2008 7:16 pm

Ekii sözde profesör değil diplomalı profesör olayım :lol: Öptüm şekerim az kaldı döneceğim :wink:
Kullanıcı avatarı
Sibel Şahin
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Sevgiler..

Mesajgönderen Ahmet Kerahmet Özbilgi » Çrş May 21, 2008 9:48 am

Sevgilli kardesim;demek tatil uzerine tatil yaptin he :( Simdi sen Turkiye icinde hazirlaniyorsunudur :x Ya bu abin ne yapsin ?hirsindan ikiye bolunsun istiyorsun ha?Bu sene gelemiyecegim kesin ama bilesin ki gelecek sene bunun acisini cikartacagimdan emin olabilirsin.Bakarsin hic belli olmaz yani o Australya,Turkiye ve de Fransa uckenini de tekrarlayabilirim :D Sen simdiden odami duzenlemeye basla :D Bir yazi vardi Tarihten Bir Nostalji..
simdilik biraz agir gidiyor ama umarim bittiginde seversin.Sevgiler,saygilar, selamlar hepinizi opuyorum.....Kendinize iyi bakin,benim icin de memleketi koklayin :(
Kullanıcı avatarı
Ahmet Kerahmet Özbilgi
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Çrş May 21, 2008 10:23 am

Teşekkür ederim Efenim, memnun oldum .. sanırım şuan doğru bişey yapıyorum olayı anladım oky.

:)
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Çrş May 21, 2008 11:21 am

Eki Fadime, pardon Fatma, beni merak edeyisun bir kaç gün yazmadi diye. Arkasından da bazılarinun yanlışlarından bahsedeyisunTamam benin savunma yapmama gerek kalmadı. Çok güzel teşhisler yaptın özellikle iki kişiden dolayı.

Geçen paragafda gençlerden biri bizi eşkıya yaptı , anlamadan yaptığını ve bu nedenle de özür dilediğini bildir di ise da ufak bi fırça yedi. Tanışma kaynaşmada deduğun gibi Antalya dan İsmail, rahmetli babası yakın dostumuzdu, her nedense bir hallerde, Bekir de Sıvastan ayrı bir telde, kendisine bir sayfada bir açıklamada bulunarah fikir beyan ederken daha etraflıca düşünmesi nasihatında bulunmama karşı alay geçer bir şekilde bu Muhammet amcaya da kızayirum deyerek tavır koymaya çalıştı. Her neyse gençlerle atışmamak içun bir süre yazmamaya karar verdim. Bekliyorum bakalım ilerde ne olur.
Haydi kal sağlıcakla, selamlar.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Cum May 23, 2008 6:33 am

Selamlar. Teyzem yerleşti,benda bugün açılışı yaptım. Bundan beyuk mutluluk olur mi.Tanışma Kaynaşma sayfasına bak. İnşallah bundan sora daha iyi olur.Eşun, eniştemuz, İsmail i tanımayirum. İnşallah yazun tanışuruk. Ona da çok çok selam ederum.
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Cum May 23, 2008 2:18 pm

Mutlu cumalar Fatma Hanım....
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

SELAMUNALEYKUM

Mesajgönderen Adil Güveli » Cum May 23, 2008 7:11 pm

EY FRANSA HATTİ BAĞLARI KOPARDUK Mİ.TATİLERİ BİTİRDUN ABLA BİZE TATİL BİRAKMADUN.NERELERDESUN İYİSİNİZDİR İNŞALLAH.FRANSAYA KUÇAK DOLUSU SELAMLAR OLSUN..
Kullanıcı avatarı
Adil Güveli
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Meltem Ayal Nacar » Pzt May 26, 2008 10:24 am

Fatma abla merhaba
Bir süredir yoğunluktan dolayı internete takılamadım.
Annenizin memlekete gittiğini yazmışsınız. Allah kavuştursun.Ne güzel annem teyzesini görecek yani.Yazın bizim gidip gitmeyeceğimiz henüz belli değil.Eşimin işleri çok yoğun bizi göndermeye çalışıyor ama biz de onsuz gitmek istemiyoruz.Kızım biraz baba delisi.Nasip olurda gidersek memlekete tanışır görüşürüz inşallah.Bu arada sizi sormadım nasılsınız.Bir baktım da yazılanlara tatil üstüne tatil falan yapmayın yaaa burda heveslenen ve hatta kıskananlar olabilir. Kalın sağlıcakla...
Meltem Ayal Nacar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Kamil Şahin » Sal May 27, 2008 7:32 am

Merhabalar Fatma hanım...!!!
Nasılsın bakalım...?Çoluk çocuk afiyettesiniz inşallah...!!!Eşini resimdentanıyorum(gerçi senide öyleya)..Onada çok selamlarımı iletin...İnşallah çalışma sezonu sonunda kazasız belasız memlekete gelirde hasretgiderirsiniz...!!!
Fatma.. Buarada şunuda bir sorayım: Ben forum'a kendi şifremle giriyorum ama aynı şifremle anasayfadaki sohbet odası veya yorumlara yazmak için giremiyorum...Kompleks geldibana...Bukonuda bir açıklama ve yardım istiyorum...!!!Yardımcı olursan memnun olacağım...
Engin selam ve sevgilerimle...!!!!
Kullanıcı avatarı
Kamil Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 28, 2008 4:58 pm

Merhaba Fatma..
Beni aradığın için ve sabır dilediğin için çok teşekkür ederim...Dilerim böylesi acılar yaşamazsın..Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir