GUNLUK SOHBETLERIMIZ BU BASLIKTA OLSUN..

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Cmt May 17, 2008 7:58 pm

burası yurtdan hava durumu gibi oldu sayın yönetim bari beide hava durumu köşesi açalım hani günlük sohbet oluyordu burda bide yazdığımız şiir gibi ama farklı anlam taşıyan sözlerimiz ağır geldi bu durumada ancak gülünülür bi side bakın isterseniz :lol: :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Cmt May 17, 2008 8:13 pm

sayın site yöneticileri herkes buraya yazı değil hava durumu yazıyor nasıl günlük sohbet oluyor anlamadık yoksa bizmi yanlış anlıyoruz benimle aynı fikirde olanlarda aynı şeyleri sölür ben buraya yazssam zaten istediğiniz yere kopyalıyorsunuz ne anlamı kaldıki bari bakaçkişi okuyabilir
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Cmt May 17, 2008 8:14 pm

bunuda deneme için gönderiyorum

Bir gün bunalırsan ve sıkıntını paylaşmak istersen beni ara....
İki elim kanda olsa gelirim,sıkıntını yok ederim...
Bir gün ağlayacak gibi olursanda ara beni ....
Seni belki güldüremem ama söz veriyorum seninle birlikte ağlayabilirim....
Bir gün uzaklara kaçmak istersen beni aramaktan çekinme....
Sni belki durduramam ama senle birlikte koşabilirim.....
Bir gün yüksek bir köprüden atlamaya kalkarsanda ara beni.....
Senle birlkte atlayamam ama aşağıda bekler seni tutabilirim...

Bir gün herhengi bir konuda kararsız kalırsan ara beni.....
Seni senden çok düşünür sana fikirler verebilirim.....
Bir gün kimseyi dinlememeye karar verirsende ara beni....
Ağzımı açmayacağım ve söyleyemediklerimi bile dinleyeceğim....
Bir gün beni üzdüğünü düşünürsende çekinme,yine ara....
Göreceksin sana kıyamam,kızamam,üzemem seni.....
Bir gün beni ararsan ve benden bir karşılık alamazsan ....
Söz ver o zaman sen ulaşacaksın bana ....
Çünkü o an bir meleğe gereksinim duyacağımı bilmelisin......
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzr May 18, 2008 7:17 am

Herkese Samsundan Selamlar:

Bugün ilk sırayı almış bulunuyorum anlaşılan millet yaz tatiline çok ergen girmiş veya yazmama yarışı var biz bu kısıklı durumda yazıyoruz ama kimseler yok sağlik olsun bakalım.

Samsunda hava güzel güneşli artık yaz havaları kendini göstermeye başlamış.

Herkese sağlikli sıhhatlı bir pazar günü diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Pzr May 18, 2008 7:42 am

evet, site erken tatile girdi gibi görünüyor. Ama bence tatile daha çok var canlanır tekrar,

herkese iyipazarlar
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzr May 18, 2008 7:49 am

Sayın hemşerilerime Erzin den bir pazar sabahı selamlarımı yolluyorum.
herkese sağlık,sıhhat,huzur ve umut dolu günler diliyorum.

DR Bülent bey herkes erken tatile gitti diyor gerçekten daha tatil başlamadı ama sayın Doktorumdan rica ediyorum fırsat buldukça yazmasını istiyorum günlük yazılarımızda pek fazla görünmüyorda
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurullah Sula » Pzr May 18, 2008 9:17 am

evet ya ismayilabiye hak veriyorum burası günlük konuşma değilde günlük dünyada havadurumu gibi oldu.... :D
Kullanıcı avatarı
Nurullah Sula
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzr May 18, 2008 12:28 pm

nurullah sula yazdı:evet ya ismayilabiye hak veriyorum burası günlük k
onuşma değilde günlük dünyada havadurumu gibi oldu.... :D

teşekkür ederim demekki burayı dahaçok kişi okuyor sağol :lol: :lol: :lol:
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muhammet Şahin » Pzr May 18, 2008 12:31 pm

Kırıkhan dan herkese selamlar. Çok şükür bu ana kadar burada herhanki bir yaramazlık yok.

Yaz tatili meselesine gelince ona daha var. Herhalde hafta tatili rehaveti ortaluği sardı.

İrfancığım hastanız daha iyi olmadımı. Allah dan şifalar diliyorum.
Bundan daha iyi günlük sohbet mi olur.
Herkesi muhabbetle kucaklıyorum
Kullanıcı avatarı
Muhammet Şahin
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzr May 18, 2008 6:22 pm

CEP TELEFONU HIRSIZLIGINA SON

CEP IP numarası

Cep telefonunuz kaybolursa....

COK ONEMLI BIR BILGI...

..Kaybolan cep telefonunuz nasil kullanim dışı yapabilirsiniz?
Cebinizin seri no'sunu kontrol etmek icin ( * # 0 6 # )tuşlayin.
Ekraninizda 15 numarali bir kod belirecektir. Bu numara cebinizin
kendine has (IP) numarasidir. Bir yere yazın ve emin bir
yerde saklayın.

Cep telefonunuzun çalınması durumunda cebinizin hattını sağlayan servise telefon edip bu kodu verin. Böylece cep telefonunuzu bloke edebilirler.

Hırsız sim kartını değiştirse bile telefonunuz asla çalışmayacaktir. Her kim çaldıysa cebinizi kullanamayacak veya satamayacatir.

Eğer herkes bunu yapsaydı cep telefonunu çalmanın anlamı kalmazdi.
Telefon firmalari bu konuda insanlari bilgilendirmemekle hirsızlara çalma cesareti veriyorlar. Herhalde yeni satış artışlarını düşünerek hırsızlığa ortak oluyorlar.

UNUTMAYIN HEMEN UYGULAYIN, *#06# tuşlayın, çıkan 15 haneli no.yu güvenli bir yere kaydedin ve bu iletiyi dostlarınıza da iletin...

Sevgiyle kalın,
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bekir Kiran » Pzr May 18, 2008 11:59 pm

:) bence diğer tum kategorılerı sılelım herkes buraya yazsın en ıyısı bu galıba.yönetım nasıl başa cıkar merak edıyorum.Siteye sohbet koyduk ugragan yok.daha dogrusu sıteye ugrayan yok.burda gelıp yazı yazan kısı sayısı 10 gecmıyor.dusunce platformuna ugrayan kısı sayısı 5 i gecmıyr.diğer bölumler kan aglıyor zaten.Siteye gelen kısı nokta atışı yapıp tanısma kaynasmaya bakıyor.bakıyor yenılık yok oda gerı gıdıyor.bır sekılde uyelerı cekmek lazım.aranızda en genc ben kaldım galıba.nerde bu mıllet anlamıyorum.tek tek ınsanların yuzune sövsenız gene bu kadar azalmaması lazım.bir şekılde yenılıge gıtmek lazım.uyelerı cekmek lazım.yoksa sabah buraya gelır hava ıyı slm eder demekle sanırım sıte ılerlemez.

diğer bır husus burdakı tanısma dısındakı yazıların baska bölumlere kaydırılması lazım.özellıkle dogum gunu , ölen kişiler , kaza haberlerı gibi.. bunların duyurularda olması lazım.herkes herseyı tanısma kaynasmada görecekse dıger kısımların geregı yok.gunluk sohbet dıyoruz ama sanırım oda rayından cıkmıs.

benım bu yazım da sılınmesı gerek.ne demek ıstedıgım anlasıldı umarım.hersey yerınde guzeldır.yönetım care bulmalı
Kullanıcı avatarı
Bekir Kiran
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Pzt May 19, 2008 9:10 am

Herkese Samsundan Selamlar:

Bugün 19 Mayıs genclik bayramı herkesin bayramı kutlu olsun,bu vesile ile ilk sırayı almış bulunuyorum.

Herkes birşeylere bahane buluyor yazmamak için bahane arıyoruz ben diyorumki yazın ne yazarsanız yazın yeterki yazın sağ olduğunuzu oradan anlayalım.

Muhamet Kardeşim hastayı soruyor hala cıkaramadık gidip geliyoruz yanına iyiye gidiyor inşallah yakın zamanda çıkarırız onu,Dr.Bülent de msn den sormuşidi onada cevap veremedim buradan onuda bilgilendirmiş olayım.

Samsunda hava güzel bizler allaha şükür iyiyiz herkesede sağlikli sıhhatlı bir hafta diliyorum......
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Pzt May 19, 2008 1:09 pm

Herkese Erzinden de Selamlar:

Bugün 19 Mayıs genclik bayramı herkesin bayramı kutlu olsun,
İrfan abi hala samsunda olduğunu anlıyorum hsatnaın durumunu sormama gerek yok zaten bu gün durumunu yazdın tekrar geçmiş olsun der allahtan şifalar dilerim.
İnşallah yakında taburcu eder sende evine çoluk çocuğunun yanına sağ selam gidersin.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzt May 19, 2008 3:27 pm

bakıyorum benim ve irfan abinin sözüne geldin sayın kıran. zaten bizde bunu demek istedik başka bi gaye yoktu en azından buraya insanlar bakıyorlar başka bölümlere kimse bakmıyor. anlaşıldığıma sevindim
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen İsmail Ayan » Pzt May 19, 2008 3:54 pm

Bir arkadaşım hatırlattı
Kuşlar gibi uçmayı Balıklar gibi yüzmeyi öğrendik ama bir sanatı unuttuk
İNSAN GİBİ YAŞAMAYI

İnsan gibi yaşamanın ilk kuralı sevgi değil midir İkinci kural saygı üçüncü kuralda hoşgörüdür
Kısaca insan gibi yaşamak için Sevgi saygı hoşgörü lazımdır.Geri yanı detaydır Bu 3 temel kuralı taşıyan insan detayları asla unutmaz.Mesala yardımlaşma: Seven sayan insan yardımlaşmaya koşar
Seven sayan insan ailesini komşusunu arkadaş ve dostlarını incitmez Hoşgörülü insan dostunun hatasını toplum içerisinde yüzüne vurup rencide yapmaz.Bire bir dostunu arkadaşını uyarır.Nazik bir şekilde yanlışını izah eder Böyle yapsan daha iyi olmaz mı der Dostunun hatalarını düzeltmesine yardımcı olur Hoşgörü bunu gerektirir.
Üzülerek belirteyim toplum olarak insani değerlerimizden çok uzaklaştık ve insanca yaşamayı unuttuk.İnsanlığımızı insanlığın gereğini unuttuk Apartmanlarda komşular birbirini tanımıyor.
Asansörde selamlaşılıyor Binada mı oturuyor Binaya misafir mi gelmiş bilinmiyor
İnsani değerler kaybolduğundan saygısızlık ailede başlıyor Çocuk anne babasına eşler birbirlerine ve çocuklarına sevgi saygı göstermiyor (Gösterenler istisna durumuna düşmüştür.) O çocuk okulda öğretmene saygı duymuyor Öğretmen öğrencisine sevgi ile yaklaşmıyor Biz çocukluğumuzda öğretmen karşı kaldırımdan geçerken ceketin düğmesini ilikler saygı gösterirdik Onlarda sevgi gösterirlerdi Hala ulaşabildiğim öğretmenlerimden görüşmekteyim.O zamanlar Öğretmenler aynı zamanda birer eğitici idi .Öğretmen öğrencilerle tek tek ilgilenirdi .En tembel öğrenci dahi öğretmenin sevgisinden çalışır başarılı olurdu .Üzülerek belirteyim şimdiki öğretmenler birer görevli Eğiticilik vasfı kaybolmuş.Görevi dersi anlatmak sınıfa girip çıkmak Okula gidip gelmek.
Durum böyle olunca İnsani değerlerden uzak büyüyen nesil İnsani değerlerden uzaklaşmış İnsanca yaşamayı unutmuş bir toplum olarak karşımıza çıkmaktadır.
İşte son günlerde yaşanan 3 anne öldürme olayı .Ayaklarının altı öpülesi annelerimiz Üzülerek belirteyim Uğruna hiç bir fedakarlıktan kaçınmadığı gerektiğinde canını bile feda edebilecekleri evlatları tarafından hunharca katledilmişlerdir.Bu insanca yaşamanın iflası değil de nedir.
İnsanca yaşamak Tüm bireylerin hakkıdır Bunu sağlıyacak olanda gine biz bireyleriz
Sevgili saygılı hoşgörülü arkadaşlar dostlar Öğretmenler Öğrenciler Ana balar el ele omuz omuza insanca yaşamak için çaba sarfetmeli Saygın bireylerden oluşan saygın İnsanca yaşayan bir toplum olmalıyız Başarılacağından eminim Önce İnsan olduğumuzun farkına varmalıyız.Her insan yanındaki insana komşusuna arkadaşına dostuna Öğretmen öğrencisine Öğrenci öğretmenine Çocuklar anne babalarına eşler birbirine sevgi saygı hoşgörü ile yaklaşırsa İnsanca yaşayan bir toplum oluruz Kanatindeyim
Saygılar sunarım

ismail AYAN
Kullanıcı avatarı
İsmail Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir