DİLEK AKBABA AYDINLI

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Prş Mar 15, 2007 10:08 am

Selam Dilekcim. Nasılsın? İpek nasıl? çok özledim ya. kimbilir nasıl da büyümüştür. hani gelicektin bu taraflara? bekliyoruz tamam mı.
annem ve babam da yarın trabzondan dönüyorlar. biz de aynı tempo çalışmaya devam. hepimiz iyiyiz çok şükür. sen de kendine ve ipeğe iyi bak. öpüyorum canım. merve
:wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Cum Haz 29, 2007 11:06 am

Canımmmmmmmm :) yarın buraya geliyormuşsunuz. çoook sevindim. haftasonu da izinliyim bol bol görüşürüz. ipeği de çok özledim. seni de tabi :wink: eki canım çıktı dün akşam zeytinyağlı sarma yapıcam diye :lol: halimi görsen helak oldum :lol: gelince notumu ver bakalım :) korkma hastahane evimizin hemen arkasında :lol:
öpüyorum canım görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal Tem 10, 2007 3:58 pm

Canım beniiiim:) oooh geziyorsun ne güzel yaa. ben boğulucam. iş de çok yoğun çok sıkıldım. hasanların firma silivride yazlık kiralamış güya hasan bey geçtiğimiz haftasonu oraya götürecekti bizi ama satışa geldik :x arabasını oto tamire vermiş. neyyyse :) cadı ipeğim de geziyor ha. zilli yaa. bozdu bilgisayarı da gitti :) merak etme canım yaptık yaptık. önemli bişi yoktu ki zaten. ha bu arada yemek konusunda iddialarına bakıcaz bakalım geldiğimizde :wink: ama seni evde bulabilirsek tabi. çelebi gibi geziyorsun eki :lol: bir izmirde bi ankarada. yakalayabilrsek gelicez inşallah :lol:
bülent hasta evde yatıyor şuan :cry: güneş çarptı sanırım dün geceden beri onunla uğraşıyorum. ateşi felan çıktı. birazdan babam gelicek işten alıcak beni alışverişe çıkıcaz. sonra hemen eve bülente bakalım ne alemde:)
çok öpüyorum seni canım. herkese çook selam benden. görüşürüz
:wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Pzr Eyl 02, 2007 9:30 am

Merhaba Dilek;
Eeeeee yaşlandığımı bir defa daha anladım....Gerci sonu Aydınlılara bakmışım herhalde ki bulamadım...Üçdefa yukardan aşağı baktım güya...

Neyse mutluluklar hepimizin olur inşallah.....Siz gibi değerli dostlardan böylesi iyi dilekler alınca mutluluğum dahada artıyor..Sağolun......

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzt Eyl 03, 2007 10:18 am

Dilek Aydinli yazdı:Merhaba Fatma Abla nasılsın?Yoğun bir şekilde çalışıyorsundur heralde.Muzaffer Amcanın evlilik yıldönümleri ile ilgili seyfaya bakarken aklıma geldi.Sizin düğününüz iki kardeşin birlikte evlendiği düğünmüydü.Sizlerden öyle bir düğüne gittiğimi hatırlıyorum ama kimlerdi onu hatırlayamıyorum.O tarihte daha 13 yaşındaydım.Galiba demetevlerdeydi.Selamlar

Tesekkur ederim canim? ben iyiyim insallaH sen ve ailende iyidir..

Benim dugun o iki kardesin dugununden 5 gun sonra oldu, esimin kizkardesi ve teyzesinin iki oglunun dugununde bulundun, eki bende oralardaydim ama tabi tanismiyorduk sonra sen daha cecuk idun :) bakmadum kesin sana :) :) benim dugun keciorende oldu, acaba oraya geldinmi??? OPTUM SENI KOCAMAN..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Sal Eyl 04, 2007 8:16 am

Canıım merhaba. Pamuk prensesimin, zeytin gözlü ipeğimizin doğum günü kutlu olsun. Allah hayırlı uzun ömürler versin. Benim için öp tombiş yanaklarından :wink:
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Sal Eyl 04, 2007 9:10 am

Dilekcigim kizinin dogum gunuymus, allah uzun ve saglikli mutluluklarla dolu bir yasam nasip eylesin.. Dogum gunu kutlu olsun...
En son Fatma Ozbilgi tarafından Sal Eyl 04, 2007 11:18 am tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Deniz Kazak » Sal Eyl 04, 2007 10:54 am

Kızınızın doğum günü olduğunu okudum allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin sizlere bağışlasın ilk doğum gümü acaba?
Deniz Kazak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Pzr Eki 21, 2007 10:41 pm

Dilekcigim allah razi olsun,allaha cok sukur simdi iyidir, sen nasilsin? Bakiyorumda gene kactin gezmelere ne guzel allah mutlulugunu huzurunu her zaman daim eylesin, sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Sal Eki 23, 2007 9:31 am

Hoşbulduk, İpek hanım çok güzelmiş Allah Analı babalı büyütsün.
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Senem Selimoğlu » Sal Kas 20, 2007 10:48 pm

teşekkür ederim ablacım aklıma geldi koydum resmi nasılsın ipek ve zeki abi nasıl uzun zamandır görüşmüyoruz özledim seni ya :cry: çok özledim sizi olmuyo böyle nese kendinize iyi bakın öptüm sizi çok çok ipeği öp benim için görüşürüz ablacım :wink:
Kullanıcı avatarı
Senem Selimoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İrfan Altuncu » Cmt Nis 19, 2008 10:57 pm

Dilek Merhabalar:
Nasılsınız bakalım inşallah iyisiniz,bizler Allaha şükürler olsun iyiyiz.
2008 yılında hiç mesaj yazan olmamış sana ben ilk yazmış olayım dedim,senmi yazmıyorsun sana mi yazmıyorlar bilemem ama bak ben seni yukarlara çıkarıyorum inşallah hiç aşağıya inmezsin aktif olmaya başlarsın,bu vesile ile sizlere sağlikli,sıhhatlı sevdiklerinizle uzun bir ömür yüce Allahtan niyaz ediyorum,hoşta kalın diyorum görüşmek ümitiyle.........
Kullanıcı avatarı
İrfan Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Pzr Nis 27, 2008 7:26 pm

merhaba dayımın bakmaya kıyamadığı biricik kızı nasılsın abla nasıl geçiyor hayat Allah ayırmasın seni tatlı yuvandan eşine çok selam söyle kızın çok güzel allah bağışlasın görüşürüz inşallah
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Aydınlı » Pzr May 11, 2008 8:46 pm

Canım merhaba nasılsın? Zeki ve İpek de iyidir inşallah. Bizler de iyiyiz çok şükür canım. Zeytin gözlümü öp benim için. Görüşmek üzere.
Kullanıcı avatarı
Bülent Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum May 16, 2008 3:45 pm

Dilekcigim merhaba ne haber nasilsin?? eki Ankaraya yolculuk ne zaman sen evliya celebi gibisin :D insallah yazin ankaralarda yada koyde olursunda gorusur ve tanisiriz optum kendine ve kizina cok iyi bak...
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir