NURHAYAT AYALOGLU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Sal Nis 22, 2008 9:57 am

Merhaba Nurhayat,
Yakın ilginize çok teşekkür ederim..Dostlar tarafından zaman zaman hatırlanmak çok güzel şeydir..Bir de sizlerle yakınen de görüşebilmek en büyük arzum.. İnşallah o da bir gün gerçekleşir...İnşallah iyiisinizdir...Bizler şükür iyiyiz...

Selam ve sevgilerimle...
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Recai Ayan » Prş May 01, 2008 7:47 pm

NURHAYAT MERHABA KUSURA BAKMA YENİ GÖRDÜM. ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YAZDIĞIN İÇİN. BURNUM İYİDİR.OLSUN SENİNGİNİDE YAPTIRIRIZ.BEBEĞE ÇOCUKLARA SÜLEYMANA SELAMLAR .KENDİNİZE İYİ BAKIN
Kullanıcı avatarı
Recai Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yahya Ataman » Çrş May 07, 2008 5:34 pm

Nurhayat ablacım hoşgeldin,haklısın valla ne dersen de ama inanki yoğunluktan yazamadım yoksa ben gene benim, büyümem:) Nasılsınız iyisinizdir umarım Süleyman abime ve ordaki tanıdıklara çok çok selamlar..İyi bakın kendinize Allaha emanet olun.Trabzondan selamlar...
Kullanıcı avatarı
Yahya Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Prş May 08, 2008 7:43 am

merhaba nurhayat ben ayşe eşimin prağrafın dan yazıyorum selamını yeşim ve kadir den altım teşekkür ederim. ben den selam olsun görüşmek dileğiyle.çocuklara selamlar
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yeşim Kama » Cum May 09, 2008 7:03 pm

Merhaba nurhayat abla yazın için teşekkür ederim. köyde evlerimiz yakın olsada çok zaman geçirne fırsatımız olmadı. işte biz ilk okula giderken sizin başınızı ağırtırdık mahallede. artık oralarda o seslerden eser kalmadı. Yine anne ve babalarımız allah anlara sağlık versin. ablamlara selamlarını iletirim kendine çok iyi bak. yine görüşmek dileğiyle.
Kullanıcı avatarı
Yeşim Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

NURHAYAT AYALOGLU

Mesajgönderen Paşa Ayan » Çrş May 14, 2008 6:07 pm

He he he köyler güzel desma yarami ayni ham dana gibi duruyuruk habiralarda bizler iyiyiz yaramazlik su anda birsey yok haniminda selami var danimaz ama olsun suleymana selam söyle benden ne eder oralarda hebiniz allaha emaned olun görüsmek üzere SELAM
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Sinan Sever » Prş May 15, 2008 4:19 pm

merhaba nurhayat vefalı arkadaşım nasılsın ben iyiym sorularına gelince çocuklar bildiğingibi iki kız kilo ise almadım aynı bildiğingibi yazın inşallahgelirimde görüşürüz çocukları öpüyorum hoştçakal
Kullanıcı avatarı
Sinan Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatma Ozbilgi » Cum May 16, 2008 3:32 pm

Nurhayatcigim merhaba bu aralar tatillerden dolayi buralardan uzak kaldim ama sizlerin siteyi yanliz birakmamisi cok guzel, isim sorunu cozuldugune sevindim ama arada bir karisiklik oluyor gibi geldi bana :D iyisiniz insallah kolay gelsin sevgilerimle..
Kullanıcı avatarı
Fatma Ozbilgi
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Prş May 22, 2008 7:15 am

Merhaba Ablacım yeni furkan nasıl ( ben öyle diyorum ) :)

abla gelin artık magal ortamları çok sessiz oluyor ablaaa voleybol maçları artık yapılmıyor ... mahllede heryere kuşlar hakim, çocukları salalım etrafa boşverin samsunu dönün topraklarınıza.... erikler ekide olsa bayağı büyüdü :)

abla sülayman abiyle azda olsa görüşüyoruz çok öpüyorum sizleri....

görüşmek üzere , en azından mangala gelin bu yaz :)
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Yılmaz Başar » Cum May 23, 2008 9:03 am

Merhaba Ablacım biz komple iyiyiz hamdolsun...

çocuklarını al süleyman abiyide al buraya gel !!! .... yeman.... :) ( annem derdi size )

çiçeklermi.... sen beni tanırsın evin önünde oturak çiçekler tane tane , çeşit çeşit,etraf yemyeşil, hava mil gibi :) mangalın közünü dökmeye fırsat olmuyor yeni közü üstüne ilave ediyorum :) ama birşeyler hep eksik be ablam...

Süleyman abinin gürültüsü :) senin çayın, akşam üstü voleybol,akşamda derin balkon sohpeti...

benim Yunus Emrem iyi şükürler olsun,ee babaannesi bakıyor :) yeni yeni konuşuyor bak mesela ne dedi geçey***heyy dodtumm*** ( hey dostum ) :)

tüline - li

h.ibrahme - obbo

diyor :)

Abla eşim iyi çok selamı var oda sizi merak ediyor hep bahsediyorum sizden...
emin ol hayat burda...

abime selamlar,yavrilarada bol öpücükler
Kullanıcı avatarı
Yılmaz Başar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum May 23, 2008 7:45 pm

Türkceyi pek konusmadigim icin duzgun yazamiyorum kusura bakma. Benim bildigim 3 tane veled var. Süleymana selamlar, Allaha emanet olun...
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Paşa Ayan » Cum May 23, 2008 7:45 pm

Türkceyi pek konusmadigim icin duzgun yazamiyorum kusura bakma. Benim bildigim 3 tane veled var. Süleymana selamlar, Allaha emanet olun...
Kullanıcı avatarı
Paşa Ayan
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Çrş May 28, 2008 4:44 pm

Merhaba Nurhayat..
Uzun zaman yok olduğumu biliyorsun...Sadece bir merhaba demek için sayfandayım..:Selam ve sevgilerimle....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Muzaffer Mustafa Altuncu » Cum May 30, 2008 9:18 pm

Merhaba Nurhayat..
Çok haklısın..Aslında normal bir zamanda Samsun'a gelmiş olsaydım mutlaka sizlerle görüşmek nasip olacaktı..Çünkü o zaman Samsunda kimler var kimler yok tamamını liste yapacak ve arayıp ziyaret edecektim..Ama gelişim çok ani oldu..Ve çok az kişi ile görüşebildim...İnşallah bir daha geldiğimde bu böyle olmaz...Çünkü ben sizlerle görüşmeği çok istiyorum...

Selam ve sevgilerimle.....
Kullanıcı avatarı
Muzaffer Mustafa Altuncu
Bölum yetkilisi
Bölum yetkilisi

Mesajgönderen Ayşe Selçuk Bacak » Çrş Haz 04, 2008 8:27 pm

Demek senin kadar yoğun olamam ha! Var mısın iddiaya. Hatta bence sen benim kadar yoğun olamazsın. :twisted:
Bir aydır evde yoktum. 10 gün Kemer'de (Bu Kemeri sırf seni heyecanlandırmak için yazdım ama bu Kemer bizim Kemer değil
Antalya Kemer'de) Seminerim vardı. Çoluk çocuk oraya gittik. Ordan Zonguldak'a yiğenimin yanına gittim. Kızımı Bademcik ve Genizeti ameliyatı yaptırdık orda. derken yuvaya döndük ama gezdik mi yorulduk mu bilemem.
Neyse sitem filan istemem, zaten 2 satır yazı yazıyorsun ona da sitem etme bari :lol:
Süleyman ve çocuklar nasıllar? Çok selam söyle. Kendine iyi bak. Hoşçakal...
Ayşe Selçuk Bacak
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 7 misafir