İRFAN ALTUNCU

Gurbet ellerde kalıp da yüreklere düşen korları söndürmeye, uzun yıllar görmediğiniz arkadaşlarınızla görüşmeye kim engel ki?.. (Tüm üyelerimizin birbirini tanıma hakkı var değil mi?)

Moderatörler: Muzaffer Mustafa Altuncu, Fatma Ozbilgi, Sibel Şahin, Adnan Ayaz

Mesajgönderen Sami Ayan » Sal May 06, 2008 3:54 am

Abi elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz inşallah. Gücümüz yettiğince. Duadan başka ne isteriz ki. Dua edin yeterde artar bile. Hem size hem bize faydası var. Allah cümlemizden razı olsun. Ailenize de selamlar. Muhabbetle kalın.
Kullanıcı avatarı
Sami Ayan
Site Yönetim
Site Yönetim

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Prş May 08, 2008 9:42 am

Merhaba İfran Abi
Sitede gezerken Samsunda olduğunu yazmışsın ve Kayınvalideni hastahaneye kaldırdınızı öğrenmiş bulunuyorum umarım kötü bi durum yoktur Kayınvalidene allahtan acil şifar dilerim.
Size ve ailenize sağlık sıhhat dilerim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Raziye Kaçoğlu » Cmt May 10, 2008 11:08 pm

MERHABA İRFAN AMCA;
HAYIRLI GÜNLER, NASILSINIZ ? UMUYORUM Kİ HERŞEY ÇOK İYİİ VE YOLUNDADIR...UZUN ZAMAN OLDU GÖRÜŞMEYELİ ÇOK ÖZLEDİM SİZİ YAA
AMA GİREMİYORUM BİR TÜRLÜ MALUM OKULLAR KAPANMAK ÜZERE SINAVLARIM ÇOK YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR..DUALARINIZDAN BİZİ HİÇ BİR ZAMAN EKSİK ETMEYİN..
TÜM AİLENİZE ÇOK SELAM SÖYLEYİN ELLERİNİZDEN ÇOOK ÖPÜYORUM.ALLAH'A EMANET OLUN..RAZİYE :)
Raziye Kaçoğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Cum May 16, 2008 8:51 am

Sevgili İrfan amca, tanışma-kaynaşmada başlığıma msj atmıştın, buralara pek bakamıyorum sadece düşünce platformunda zaman geçiriyorum siteyi ziyaret ettiğimde, o yüzden msjını geç okudum, cevabını da geç yazıyorum :) kusura bakmayın. Siz gibi sevgili büyüklerimizi tecrübelerini paylaşmak adına düşünce platformunda daha da sık görmek isteriz.
Tekrar görüşmek üzere sevigli İrfan amca, Allah'a emanet olun....
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Çiğdem Şahin Kama » Cum May 16, 2008 12:01 pm

Merhaba İrfan amcacığım nasılsınız iyimisiniz sınavım olduğu için siteye pek gelmedim ama artık inş. buralardayım kendinize iyi bakın görüşmek dileğiyle Allah'a emanet olsun :P
Kullanıcı avatarı
Çiğdem Şahin Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Fatih Sever » Sal May 20, 2008 5:14 pm

TEŞEKKÜR EDERİM ABİ.SİZE DE HAYIRLI ÖMÜRLER DİLERİM
Kullanıcı avatarı
Fatih Sever
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş May 22, 2008 9:25 pm

İrfan amca nasılsınız iyisiniz inşallah paragafta sen ve muzaffer amca olmayınca tatlı olmuyor erken bitiyor . GÖRÜŞMEK DİLEĞİYLE HOŞÇA KALIN
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Prş May 22, 2008 9:50 pm

İRFAN amca haberi yeni okudum çok gecmiş olsun hastanız kim anlayamadım ALLAH şifasını versin samsundasınızda haberimiz olmadı buna çok üzüldüm burda kalacak yeriniz varmıydı inşallah zor durumda kalmadınız samsunda sizleri misafir etmek isterdik hastahane işleri zor ALLAH yardımcınız olsun ALLAHA EMANET OLUN
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Caner Kama » Çrş May 28, 2008 11:07 am

İrfan amca nasılsın, iyisindir inşallah. Siz gibi büyüklerimle tanıştığım için çok memnun oldum gerçekten de, amcamlarda yeteri kadar sohbet edemedik ,inşallah burada o açığımızı kapatırız.... Saygılarımla
Kullanıcı avatarı
Caner Kama
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Dilek Aydınlı » Cum May 30, 2008 10:37 am

Merhaba İrfan Amca
Mesajınız için teşekkür ediyorum.Haklısınız uzun zamandır bilgisayarımdaki bozukluk nedeniyle siteye giremiyorum.KPSS sınavı calışmaları,ev,çocuk derken arayı bayağı uzatmış oldum.İnşallah bundan sonra daha çok siteyle ilgileneceğim.Saygılar ve selamlar sunuyorum...
Kullanıcı avatarı
Dilek Aydınlı
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen İsmail Bayraktar » Cum May 30, 2008 8:21 pm

Merhaba İrfan Abi
Öncelikle ALLAH'ın selamı üzerine olsun.
Sansundaki hastanızı taburcu ettiniz allah sağlık sıhhat versin der tekrar geçmiş olsun ailece ailenize sağlık sıhhat diler hayırlı akşamlar dilerim.
Kullanıcı avatarı
İsmail Bayraktar
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Bülent Altuncu » Çrş Haz 04, 2008 8:23 pm

yokluğun farkediliyor amca, nerelerdesin ? , gittiğin yerlerde internet yok mu .. umarım yaramaz yoktur. saygı ve selamlarımla
Kullanıcı avatarı
Bülent Altuncu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Nurhayat Ayaloğlu » Cum Haz 06, 2008 7:07 pm

İrfan amca nasılsın nerelerdesin çok merak ediyorum yokluğun hat safada belli oluyor umarım ergen dönersin gittiğin yrden buralara geldinizde duyamadım sana ikinçi yazışım cevab yok görüşmek dileğiyle
Nurhayat Ayaloğlu
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

selam

Mesajgönderen Muhammet İbrahim Özen » Cum Haz 06, 2008 8:25 pm

merhabalar irfan amca bu aralar siteye giremediğim için sizin de halinizi soramadım ilk fırsatta da sizin ve muzaffer amcamın sayfasını ziyarete geldim. İnşallah sağığınız sıhhatiniz yerindedir. Allahtan sizlere sağlıklı ve mutlu bir ömür dilerim.Allaha emanet olun.....
Kullanıcı avatarı
Muhammet İbrahim Özen
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

Mesajgönderen Hasan Ataman » Cmt Haz 07, 2008 11:22 pm

haklısın irfan amca ama bu sene dersler çokk yoğun o yüzden hiç paragaflara bile katılamadım. neyse ki dün son finalede girdim 3 ay kafam rahat inşallah daha fazla bulunabileceğim. Allah-a emanet olun.
Kullanıcı avatarı
Hasan Ataman
Sitenin Sahipleri
Sitenin Sahipleri

ÖncekiSonraki

Dön TANIŞMA - KAYNAŞMA

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir